Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Scyther

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11
136
Müzik ? farklıymış :) Ferdi tayfur dinlesen demek ki neler olucak :D güzelmiş :)

137
Bir kamera dünyayı uzaydan çeker çok hızlı olayın kahramanının olduğu yere kadar gider bu arada o ortamlarda neler olduğunu gösterir.

''Denize yakın topraklarda yırtıcı kuşların saldırısına uğrayan insanlar  , ülkelerin merkezlerindeki iç savaşlar ve askerlerin katlettiği insanlar , kadim din adamlarının yaklaşan kıyametleri anlattığı sokaklar , kırdaki köylerde yaşanan kıtlıklar ve bunları umursamayan genç aşıklar Scyther ve ..... '' :D bunun gibi bir şey tam anlatamamış olsamda :D

138
Tartışma Platformu / Ynt: Yunan mitolojisi
« : 25 Temmuz 2012, 02:43:45 »
Bence zaten ünlüydü bunlarda tuzu biberi oldu. Ama ben süslenmesine karşı değilim Yunan mitolojisinin  çünkü benim kanımca öne çıkan yegane şey entrika evlilikler yasak ilişkiler kavgalar falan filan. Tabi bunlar süslenince daha dinamik oluyor yunan mitolojisi.

139
İstediğimi yazıyorum sadece :) Ortaçağ'ın delisiyim diyebilirim , hatta şu milli piyango ikramiyesi çıksa ne yaparsın sorusu vardır ya o tür bir uyarıcı olduğunda kurduğum ilk hayal ufak bir kasaba teknolojiden tamamiyle uzak kasabanın kendi para birimi olan avcılık balıkçılık yapılan ufak turnuvalar düzenlenen bir kasaba.

İstediğim ne olursa olsun ufak bir cümleyle başlıyorum sadece olmasını istediklerimi yazıyorum . Konu bulmak için uğraşmayada gerek kalmıyor.

Toparlarsam bir cümleyle :)  Konu sensin gerisi hayalin. :)

140
Kurgu İskelesi / Ynt: Amaterasu: Beyaz Kurdun Kaderi
« : 25 Temmuz 2012, 01:50:55 »
Beğenerek okudum , kalemine sağlık :) İştahla bekliyorum :)

141
Çizgi / Ynt: Bazı çizimlerim
« : 25 Temmuz 2012, 01:36:33 »
Çok güzel çizimlerin var ellerine sağlık .
İleride senden (yazdığım ufak bir kitap için) yardım isteyebilirim.
Eğer kabul edersen onur duyarım :)

142
Tartışma Platformu / Ynt: Harita için .
« : 23 Temmuz 2012, 15:50:44 »
İstek diye görünce doğru sandım :(  Özür dilerim taşınmasını söyleyicem

143
Tartışma Platformu / Harita için .
« : 23 Temmuz 2012, 15:27:48 »
İyi Forumlar arkadaşlar :)

Bir iki uzun hikayeden sonra ufak çaplı bir kitap yazmak istiyorum fakat hikayelerimi falan yazmadan önce olayların geçtiği yerlerin bir haritasını çıkarıyorum böyle yaptığımda daha da fazla giriyorum konunun içine. Şimdiye kadar elimle kağıtlara çizdiğim eciş bücüş haritalar yaptım .

Gerek bu yazımın kitap halinde olması gerekse daha profesyonelce yapacağımdan daha güzel ve detaylı bir harita yapmak istiyorum . Bildiğiniz bana yardımcı olabilecek bir program falan biliyorsunuz söylemenizi rica ediyorum.

Şimdiden Teşekkürler :)

144
Çizgi / Ynt: İblis, Savaçı ve Şaman-Genç Yetenekler
« : 13 Temmuz 2012, 04:49:09 »
Çizimleri sahiden çok beğendim :)

ellerine sağlık arkadaşın :)

145
Çizgi / Ynt: Galaxie - çizimlerim
« : 13 Temmuz 2012, 04:44:55 »
Gayet güzeller ellerine sağlık :) Kalemin (nasıl kullandığın farketmez) çok güçlü :)

146
Hehe :)çıkarsa neden olmasın :)

O konudanda haklısın kültürümüzde bu tür şeyler pek inandırıcı gelmiyor kulağa :)

Sağol teşekkür ederim :)

147
Tartışma Platformu / Kurguda Yer ve Kişi İsimleri
« : 10 Temmuz 2012, 16:06:18 »
İyi forumlar arkadaşlar :)

Yeni bir kurgu üzerinde çalışıyorum bu aralar sihir ve büyüyle dolu ama içinde çok fazla yaratık vb. varlık yok. Takıldığım bir yer  var sizin fikrinizi almak istedim.

Olaylar kurduğum bir dünyada mı geçsin yoksa Türkiye ve dünya içinde gerçek yerlerde mi ?
Kahramanlar Ahmet , Mehmet vs. isimlerde mi olsun yoksa kurduğum isimlerde mi ?

Forumda çoğu kişinin kurgu olmayan isimlerle ve yerlerle yazılmasını istediğini biliyorum ama daha detaylı cevaplar arıyorum sizden yardım istemeyi uygun gördüm.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

148
Ben birinci tekil şahısla yazmayı sevmiyorum zaten beceremiyorumda :)

Üçüncü tekil şahısla yazmayı çok seviyorum yazarken aynı zamanda okuduğumu hissediyorum bu yüzden bence üçüncü tekil şahıs :)

149
Tartışma Platformu / Ynt: Kurgu seçimi.
« : 09 Temmuz 2012, 19:25:24 »
Haklısın magicalbronze kalemi sağlam olan biri çok güzel şeyler yaratabilir.

150
Tartışma Platformu / Ynt: Kurgu seçimi.
« : 01 Temmuz 2012, 21:50:21 »
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim İkinci kurgu için aklıma çok güzel bir fikir geldi. Standart asalar büyüler ve büyücülerden farklı olucak :)

Cüceyle vampir ikilisi alışıldık olmasa da söylediğiniz gibi farklı diyarlara ait iki kavram olduğunu hiç sanmıyorum. Herşeyden önce hatırladığım kadarıyla ilk aldığım Monsters Manual'de ikiside yer alıyordu. TSR olur diyorsa ben olmaz demem :)

bide kurtadamlarla vampirleri teknolojik yada modern canlılar olarak algılamanıza neden olan son dönem yapımlarını unutursanız aslında gayet mistik ve eski canlılardır kendileri..

ps: cüceyle vampir benimde hoşuma gitmedi ama yazarlık burada ortaya çıkıyor sanırım iyi bir kurgu ve sağlam bir dille kim bilir çok iyi bile olabilir kaldı ki yazar kendi inisiyatifini kullanarak kurtadamlarla vampirleri kardeş bile yapmışken konunun cüce ve elflere gelmesi baya sürebilir :)
hayal gücümden oldukça eminim ikinci yazım içinde bu konuyu düşünüyorum zevkli olucak bence . Yazılarımı fazla uzun tutmayıda düşünmüyorum açıkçası . Fragman tarzında olucak sanırım :D

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11