Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Khazidhea

Sayfa: 1 [2]
16
Genel Kültür / Ambigram
« : 29 Mart 2009, 19:44:58 »
Ambigram, diğer bir deyişle tersine çevirme (inversion) , sunulduğu şekliyle okunabildiği gibi, tam tersine çevrildiğinde de okunabilen grafiksel figürlerdir. Douglas R. Hofstadter ambigramı "2 farklı okunuşu, birbirinin aynı eğrileri tıkıştırmak için yöneten bir kaligrafik dizayn" olarak tanımlamıştır. Ambigram sanatı ilk olarak kelimenin orijinini arkadaşına atfeden Hofstadter tarafından yayınlanmıştır. Hofstadter'in 1999 yayını Gödel, Escher, Bach kapakta 3 boyutlu bir ambigramı belirtiyordu.

Eksensel : Sabit bir eksen üzerinde dönerken farklı açılardan gözükebilen ambigram dizaynları çeşididir. Çoğunlukla 180 derecedirler; ancak 90 ve 45 derece olan ambigramlarda vardır. Ambigrama yazılmış kelime farklı açılardanda bakılsa genellikle aynıdır ancak bazı ambigramların farklı açılarda farklı kelimeleri gösterdiği de olur

Ayna : Bir aynadan bakıldığında ya da yansıdığında okunabilecek şekilde dizayn edilmiş ambigram çeşididir.

Figür-Zemin : Bir kelimenin harfleri arasındaki boşlukların başka bir kelime oluşturduğu ambigram çeşididir.

Zincir : Sözcüklerin birbini tekrar ettiği bir zincir olarak dizayn edilmiş olduğu ambigram çeşididir. Zincir ambigramlarında kelimeler genellikle bir sonraki sözcüğün üstüne binerek anlam kazanır. Bazen zincir ambigramlar dairesel olarak yapılırlar.

 3 Boyutlu : 3 boyutlu bir nesneye farklı açılardan ışık vurulduğunda gölgelerin farklı harfler oluşturmasıyla elde edilen bir ambigram çeşididir

Not : Örnekler için avatarıma ve imzama bakabilirsiniz ... ayrıca bunları 180 derece döndürmek için kopyala yapıştır yöntemi ile bilgisayarınıza resim olarak atabilirsiniz :D

17
Çizgi & Anime / Vandread
« : 16 Aralık 2008, 19:26:45 »


İnsanlık büyük bir savaş içindedir. İki gezegen yıllardan beri süregelen bir düşmanlığın içindedir. Bu savaşta düşmanlar çok katıdır. Kadınlar ve Erkekler.

Erkek gezegeninde alt tabakada hayatını sürdürmeye çalışan Hibiki, girdiği bir iddia yüzünden savaşın kaderini değiştirebilicek gizli bir silahın tanıtımı sırasında silahın içine girmeye çalışacaktır. Tam bu esnada, düşman gezegen "Kadınlar" saldırıya geçerler. Hibiki, savaşın ortasında kalır ve VanGuard ile fırlatılır. Saldıran kadın gezegeninden korsanlardır. Hibiki'nin içinde bulunduğu VanGuard'ı ele geçirirler. Artık Hibiki, hayatı boyunca korktuğu kadınların neye benzediğini görebilecektir.

Bölüm Listesi:

1 Boy Meets Girl
2 And I Have Lost My Way
3 This is the Path I Choose to Live
4 I Want to Know More About You
5 Sweet Temptation
6 What A Wonderful World
7 Easy Life
8 Impossible!
9 More Barbaric Than Heaven
10 White Love
11 Together
12 They Don`t Care About Us
13 To Feel the Fire

Yorum : harika bir anime ... Yalnız bunu devamı olan VanDread the Second Stage 'i bulamadım bilgisi olan bana mesaj atsın ( nihbrin senin mutlaka bilgin vardır :D)

18
Çizgi & Anime / Macross Frontier
« : 16 Aralık 2008, 19:23:38 »


2059 yılında Zentradi uzaylılarına karşı savaştan sonra yok olmanın eşiğinde olan insanlık, varlığını sürdürebilmeyi garantilemek için evrenin dört bir yanına koloniler kurarak yayılır. Macross Frontier filosu da insanlık adına kurulan bu kolonilerden biridir. 25. uzay filosu Macross Frontier, içinde 10 milyondan fazla insan yaşayan ve Dünya’dan farklı olmayacak şekilde yapay bir doğal ortam yaratmış olan bir uzay gemisidir ve galaksinin ortasında seyahat etmektedir.

Sheryl Nome adlı çok ünlü bir pop idolü, vereceği bir konser için Macross Galaksisi’ndeki Macross Frontier’i ziyarete gelir. Bir Çin restoranında çalışan Ranka Lee adlı sıradan bir lise öğrencisi ise Sheryl’ı çok beğenmekte ve onun gibi olmak istemektedir. Ranka, sonunda uzun zamandır beklenen konsere gider ve burada uçuş okulunda okuyan Alto Saotome ile tanışır. Ancak kısa süre sonra olaylar yeni yaratıkların filoya saldırısıyla çok daha başka bir boyut kazanacak, geçmişin ilginç sırları ortaya çıkacak ve Frontier içindeki şarkı söyleme yeteneği olan tek kişinin Sheryl olmadığı ortaya çıkacaktır.

Bölüm Listesi:

01. Cross Encounter
02. Hard Chase
03. On Your Marks
04. Miss Macross
05. Star Date
06. Bye Bye Sheryl
07. First Attack
08. High School Queen
09. Friendly Fire
10. Legend of Zero
11. Missing Birthday
12. Fastest・Delivery
13. Twilight・Planet
14. Mother's Lullaby
15. Lost Peace
16. Ranka Attack
17. G'bye Sister
18. Fold Fame
19. Triangular
20. Diamond Crevasse
21. Blue Ether
22. Northern Cross
23. True Begin
24. Last Frontier
25. Your Sound

Yorum : İzlenmesi gereken bir anime ...

19
Oyunlar / Prince of persia Genel
« : 12 Ekim 2008, 16:26:04 »
Sand of Time

Warrior Within

The Two Thrones


Oyun Hakkında:
Prince of Persia, 1989 yılında Jordan Mechner tarafından geliştirilen Platform türünde bir oyundur. Bu oyun ile ilk defa insan vücudunun hareketleri günümüzde 'Motion Capture' denilen teknolojinin atası ile bilgisayara aktarılmıştır. Günümüze kadar yayınlanan birçok değişik versiyonunun genel adı ve ilk versiyonudur.

Oyunun ilk kez 3D olarak; Prince of persia 3D adıyla çıkarılmıştır. Oyun çoğu eleştirmenden düşük not almış, beğenilmemiştir.

2003 yılında Ubisoft firması Prince of Persia sersinin telif haklarını alarak Prince of Persia the Sands of Time, prince of persia Warrior Within, Prince of Persia the Two Thrones adıyla çıkarmıştır. Son olarak Ubisoft The Two Thrones oyununu Wii adlı oyun konsolu ve PSP adlı el konsoluna Prince of Persia Rival Swords adıyla çıkartmıştır ve ubisoft'un son olarak resmi sitesinden açıkladığı yeni "Prince of Persia The Tokasra" oyunu 2008 kasım ayında piyasaya sürülecektir ve yeni oyun cell-shade grafik teknolojisi ile yapılacaktır.

Oyunların Konuları:
Sands of Time:
Adından da anlaşılacağı üzere 'The Sands of Time', zamanın kumları, üzerine kurulu olan hikaye yine eski İran'da geçiyor. Oyunda tuttuğunu koparan, güçlü, dayanıklı, son derece cesur ve tutkulu prensi oynuyoruz. Her şey babasıyla beraber prensin bir ülkeye seferi sırasında ele geçirilen sihirli bir kum saatinin prens tarafından farkında olmadan yine sihirli bir zaman hançeriyle (The Dagger of Time) kırılmasıyla başlıyor. Saatin içindeki büyülü kum kısa sürede saraydan bütün çevreye yayılır ve bu kumla bir şekilde temasa geçen herkes birden bir çeşit kara büyüye tutulur ya da değişim geçirerek şeytani yaratıklara dönüşür. Prensimiz de bu yaratıkları yok edip, zamanın kumlarının sırrını çözmek amacıyla uzun bir yolculuğa başlar.
 Oyunun hikayesi kısaca böyle...
Warriro Within:
Zamanı geri çevirip tarihi tekrar yazmak için Sands of Time'ı (Zaman Kumları) kullanmasından yedi sene sonra, Prens kendini zamanın koruyucusu Dahaka tarafından aranırken bulur. Prensin kaderinden kaçmasından dolayı, Dahaka onu öldürmeye ve zamandaki düzeni tekrar sağlamaya çalışmaktadır.

Yaşlı bir bilge adamdan nasihat almaya giden Prens, Empress of Time (Zamanın İmparatoriçesi) tarafından yönetilen ve Sands of Time'ın bulunduğu Island of Time (Zaman Adası) adında bir ada olduğunu öğrenir. Sadece kendini ve kurtuluşunu düşünen Prens, adayı bulmak ve kumların hiç yaratılmamasını sağlamak için adaya yelken açar. Eğer kumlar hiç yaratılmazsa, Dahaka'nın onu avlaması için hiç bir sebebi olmayacağını düşünür.

Gemi ile ilerlerken Prensin karşısına adaya ve amacına ulaşmasını engelleyen büyük bir engel çıkar. Shahdee adında siyah giyimli, gizemli bir kadının emrindeki askerler; Prensin gemisine saldırır ve tüm tayfasını öldürür. Prens, kadınla savaşır fakat kadın onu gemiden atmayı başarır. Prensin gemisi batar; fakat Prens kurtulur ve adaya sürüklenir.

Adada içerilere ilerlerken, Shahdee ile tekrar karşılaşır ve onu adanın kalesine kadar kovalar. Fakat bunu yaparken, kalenin, geçmişi ve şimdiyi birbirine bağlayan birçok geçidinden birine kazayla girer. Geçmişte kadını kovalamaya devam ederken, onu Kaileena adında kırmızılı bir kadını öldürmeye çalışırken bulur. Shahdee ile bir kez daha dövüşen Prens onu öldürür ve Kaileena'yı kurtarır.

Prensin Empress of Time ile görüşme isteğini reddeden Kaileena, ona iki kuleyi aktive etmesi gerektiğini, böylece İmpratoriçe'nin taht odasının kapılarının açılacağını söyler. Kaileena, Prense Serpent Sword'u (Yılan Kılıcı) verir. Bu kılıç, kulelere giden köprüleri aktif hale getirecektir. Daha sonra Lion Sword'u (Aslan Kılıcı) verecektir. Prens adayı keşfe başlar ve gizemli, karanlık görünüşlü garip bir yaratık görür. Taht odasına varmadan kısa bir süre önce Dahaka çıkagelir ve Prens'e saldırır. Tam onu öldürecekken, gördüğü o karanlık yaratık Prens'in önüne geçer ve Dahaka Prens'in yerine onu öldürmüş olur. Dahaka Prens'e saldırmadan yok olur. Ardından Prens taht odasına gitmeyi başarır ve Kaileena'nın aslında imparatoriçenin ta kendisi olduğunu öğrenir. Kaileena, Shahdee'yi Prens'i öldürmesi için görevlendirmiş, Prens'i kulelerde ölümcül görevlere yollamış ve hatta ona lanetli Aslan Kılıcı'nı vermiştir; fakat yine de Prens hala yaşıyordur.

Kaileena da Prens gibi kaderine karşı çıkmaktadır. Kendisininkini zaman çizgisinde görmüştür, ki bu Prens tarafından öldürüleceği anlamına gelmektedir. Bundan dolayı onu ilgilendiren tek şey, Prens'den ne şekilde olursa olsun kurtulmaktır. Shahdee de, Kaileena'yı kurtarmak için aldığı görevin aptalca ve yararsız olduğunu, kadının boşa uğraştığını düşünmüş ve Kaileena'ya sırt çevirmiştir.

Prens isteksizce Kaileena'yla dövüşür ve onu öldürür. Kaderinden kurtulduğunu umarak kendi zamanına geri döner; fakat Kaileena'yı öldürdüğünde onun vücudundan Zaman Kumları'nın oluştuğunu anlar. Engellemeye çalıştığı şeye sepeb olduğunu anlayarak umudunu kaybetmeye başlar; ama Mask of the Wraith'i (Hayaletin Maskesi) bulur, ki bu maske kaderine meydan okuyacak güce sahiptir. Maskeyi taktığında Sand Wraith'e (Kum Hayaleti) dönüşür, yani daha önceden gördüğü şu karanlık, gizemli yaratık. Zaman geçitlerinin onun bu hali üzerinde büyük bir etkisi vardır. Geçmişteki olayları anlar ve Prens halindeyken yaşadığı olayları gözlemler. Dahaka'nın Prensi öldürmeye çalıştığı o ana geldiğinde, kendini Dahaka'nın önüne atar ve böylece "diğer" prensi, yani kendisini kurtarmış olur. Bunu yapınca maske düşer ve tam taht Odası'na girmeden önceki ana geri dönmüş olur.

Prens Kaileena'yı öldürmekten başka çaresi olmadığına karar verir; ama onu geçmişte değil de şimdiki zamanda öldürürse, daha kumları kullanamadan kumların yaratılışını engellemiş olacaktır. Böylece kaderinden de kaçmış olacaktır. Prens kadınla tekrar karşılaşır ve onu bir zaman geçidine, şimdiki zamana getirir. Bu anda oyunun sonu, oyuncunun kendisine bağlıdır. Eğer oyuncu, oyun içindeki tüm health upgrade'leri (can yükseltici) toplayıp en güçlü silah Water Sword'u (Su Kılıcı) aldıysa, farklı bir son ile karşılaşacaktır.

Not: Burdansonra oyunun sonlarını vermek istemedim çünkü zevki kaçabilir...

The Two Thrones:
Prince of Persia(İran Prensi) oyununun üçüncü ve son oyunudur.Warrior Within'nin devamı niteliğindedir.Oyun ikinci oyunun kaldığı yerden devam eder.Prince Kaileina ile birlikte Babil'e dönmektedirler.Ancak Babil'e Sands of Time'dan tanıdığımız Vezir'in ordusunun saldırdığını görürler.Tam o anda Prens'in gemisine ateş açılır ve gemi batırılır.Prince ve Kaileina ayrı düşerler.Vezir'in adamları Kaileina'yı ele geçirir ve bu aşamadan sonra Prince Kaileina'yı kurtarmaya çalışır.Oyunun en önemli özelliği 2 ayrı karakteri yönetebilmemizdir.Ayrıca oyuna speed kill denen yeni bir özellik eklenmiştir.Eğer bu özelliği iyi kullanırsanız oyun oldukça kolaylaşır.Serinin 2. oyunu warrior within'e göre oyun daha kısadır fakat oyun birbirinden farklı mekanlarda geçmektedir(2. oyundaki gibi bir yerden birkaç kez geçmiyoruz)Oyunda 6 tane güç gelişimi vardır fakat bunlar oyunu senaryo açısından etkilememektedir.Grafik olarak 2. oyuna göre pek bir gelişme göstermemiştir.Daha çok aydınlık mekanlarda geçmektedir ve bu açıdan serinin ilk oyunu sands of time a benzemektedir.Kamera bizi daha yakından takip ettiğinden prince gözümüze daha büyük gelir.Oyunda 2. oyundaki metal tarzı müzikler yerine arap ezgili müzikler kullanılmıştır.Ayrıca oyuna gelen yeni bir özellik ise at sürülebilmesidir.Oyunun 2 yerinde at sürebiliriz 2. bölüm daha uzundur.Boss 'lar ise 1'i hariç speed kill tekniğyle geçilir ve düşmanın zayıf noktasını bulmaya dayalıdır.Eğer o zayıf nokta bulunamazsa asla geçilemez.Oyun Babil'in birçok yerini görmemizi sağlar(Asma bahçeleri,Babil Kulesi,su kanalları ve İştar Kapısı)Oyun boyunca Babil'i dolaşır ve sonunda Babil Kulesi'nin tepesinde sona erer.Oyunun sonunda Farah'ı vezir'in elinden kurtarırız ve veziri öldürürüz.


Kişisel yorum :
Umarım beğenirsiniz ...

20
Çizgi & Anime / Naruto
« : 24 Eylül 2008, 14:03:05 »

         

Naruto, içine hapsedilmiş kyubii (9 kuyruklu efsanevi tilki) yüzünden Konoha halkı tarafından yaratık olarak görülüp kenara itilmiş bir çocuktur. Naruto'nun bütün hedefi Ninja akademisini bitirip, Hokage olmaktır.

Akademi'nin ilk bölümünü bitirip genin olarak mezun olan Naruto, arkadaşları Sakura ve Sasuke ile chunin olabilmek için yeni eğitimlerine başlarlar.

Yaramaz ve bir o kadar heyecanlı bir kişiliğe sahip olan Naruto, içindeki kyuubinin gücünü yavaş yavaş öğrenecektir.


Kişisel yorumum : En favori animelerimden biri umarım sizde beğenirsiniz :D

21
Oyunlar / Assassin's Creed
« : 08 Eylül 2008, 16:56:19 »
                                                     Assassin's Creed
                        


Alman İmparatoru Friedrich Barbarossa, Fransız Kralı Philippe Auguste ve İngiltere Kralı Arslan Yürekli Richard, Türkiye Selçukluları'nın fetih konusundaki başarılarının ve Avrupa'ya olan ilerlemelerinin getirdiği baskı ve hırs ile birlik olurlar ve Anadolu'ya doğru akına başlarlar. Üçüncü Haçlı Seferi adını alan bu akın diğer seferler gibi başarısızlıkla sonuçlanacakmış gibi görünürken; seferin hüsranla sona ermesine bir yıl kala, yani 12. yüzyılın sondan dokuzuncu yılında, 1191 yılında İngiltere'de Arslan Yürekli Richard'ın habersiz olduğu planlar vardır: Suikastçı Altair, yönlendireceğimiz kişi, kaos ortamını kendi güçlerini ve beynini kullanarak yenecektir. Richard'ın skolastik atmosferli ülkesini çıkmaza ve geriye götüren adamlarının temizlenmesi için şimdi tam zamanıdır.

Assassin's Creed, Türkçe anlamı "Suikastçının İnancı" olan ve yukarıda özetlediğimiz konuyu ismiyle özetleyen bir aksiyon oyunu. Prince of Persia: Sands of Time'ın arkasındaki kişilerin oluşturduğu ekip tarafından PlayStation 3 için hazırlanan oyunun baş suikastçısı Altair, tıpkı Prince gibi bir süper kahraman yapısında yaratılmış fakat normal bir insandan hiçbir farkı olmayan karizmatik bir karakter. Aynı Prince'in olduğu gibi atletik, çevik, dinamik bir yapıya sahip ve hoplamayı zıplamayı hayat felsefesi edinmiş. Kafası dahil tüm vücudunu saran beyaz kıyafeti, bileğindeki bıçağı ve boynunu hafif bükerek yakaladığı karizmatik duruşuyla Altair 2007 yılının en etkileyici oyun karakterlerinden biri olacağa benziyor.

Uygarlık olarak doğunun batıya oranla çok daha üstün olduğu Orta Çağ dönemlerinde, gittikçe gelişen doğuyu çekememesine rağmen Papa'nın ve kilisenin başarıyla yaydığı skolastik düşünce sebebiyle geri kalmış taraf olmaktan kurtulamayan Avrupa'da demokrasiden, özgürlükten, hak arayıcılıktan eser yoktu ve bu kaos ortamından kurtulmak isteyenlerin yapabileceği hiçbir şey yoktu. Hak arayan, ağzını açan, özgürlük isteyen ve düşünebilen herkes idama mahkum edilip cellatların eline verilirdi. Bu düzene bir dur demek isteyen Altair, tek başına bir amaç edinir: Skolastik düşüncenin tüm temsilcilerini safdışı etmek ve İngiltere başta olmak üzere tüm Hristiyan dünyasını refaha kavuşturmak. Bu amaca ne dilekçe yazarak, ne hakkını arayarak, ne de insanları uyandırarak ulaşabilir. Yapabileceği tek şey, izini belli etmeden suikastçılık yapmak. Bizim oyunda yapacağımız da bu, Altair'in atletik vücudu sayesinde hızlıca hareket edip işlerimizi çabucak hallederek bir şekilde ortamdan sıvışmak ve ortadan kaybolmak. Bu açıdan, oyuna Prince of Persia ve Hitman karışımı diyebiliriz.

Alıntıdır...!!!

Eleştiriler:
Assassin's Creed'in kendini sık sık tekrar eden oyun içi yan görev tasarımlarından dolayı olumsuz yönde eleştiriler almıştır.
Özel Yorum :
Eleştirilere rağmen gerçekten çok hoş bir oyun şiddetle tavsiye edilir...

Assassin's Creed'den Bazı Resimler :




....

22
Çizgi & Anime / Samurai 7
« : 04 Eylül 2008, 17:33:43 »
                                                              Samurai 7

                 




Akira Kurosawa'nın ölümsüz eseri Yedi Samuray'ın anime uyarlaması. Yer yer öykü, filmden ayrılsa da, o tadı yakalamayı başarmış bir seri.

Hiç durmadan devam eden savaşlarda daha fazla güç elde etmeye çalışan samuraylar, vücutlarını savaşçı makinalara dönüştürmüş ama bu arada içlerindeki samuray ruhunu kaybetmişlerdir. Savaşlarında sona ermesiyle bu samuraylar köyleri talan eden haydut çeteleri halini almışlar ve yer altına çekilmişlerdir.

Kanna köyü ve burada yaşayan zavallı köylüler de bu çetelerden dolayı zor günler yaşamakta, ve açlık çekmektedirler. Hasat mevsiminden önce köyün yaşlısı Gisaku, samuray kiralayıp haydutlara karşı savaşmaları gerektiğini söyler.

Karısı haydutlar tarafından alındığında bir şey yapamadığı için pişmanlık duyan Riki, köyün iki rahibesi Kirara and Komachi, kendilerini kurtaracak samurayları bulmak üzere yola çıkarlar.

Bölüm Listesi:

1 Slash!
2 Eat!
3 You Jest!
4 Let`s Go!
5 It`s Nothing!
6 Leave It to Me!
7 Heal!
8 Anger!
9 In Half!
10 Assemble!
11 They`ve Come!
12 Cry!
13 Hit!
14 Go Wild!
15 Soaked!
16 Death!
17 Cut!
18 Undercover!
19 Go Against!
20 Change Clothes!
21 Fool!
22 Strike!
23 Liar!
24 Promise!
25 Fall!
26 Plant!

Yakında MTV'de yayınlanacak olan bu anime izlenmeye değer !!!

23
Çizgi & Anime / The Melancholy of Haruhi Suzumiya
« : 04 Eylül 2008, 17:17:26 »
                                                      The Melancholy of Haruhi Suzumiya

                          




Kyon, liseye daha yeni başlayacak bir gençtir. Hayali varlıklara (uzaylılar, başka dünyadan gelen insanlar vs. vs.) olan inancını liseye başlamadan önce bırakmıştır. Ama olan olur ve daha okulun ilk günü, herkes kendini yeni sınıf arkadaşlarına tanıtırken; arkasında oturan öğrenci ayağa kalkar ve "Normal insanlarla işim olmaz. Aranızda uzaylı, başka dünyadan gelen ya da psişik güçleri olan varsa yanıma gelsin." der. Şaka mı değil mi diye düşünen Kyon arkasına döndüğünde oldukça güzel bir kızın bunu söylediği görür.
Suzumiya Haruhi; onu orta okuldan da tanıyan öğrenciler onun ne kadar garip olduğunu bildiğinden Kyon'a ondan uzak durmasını söyler ama ne mümkün! Kyon bir kere onunla konuşmaya başlamıştır. Haruhi'nin de onun yakasını bırakmaya niyeti yoktur.
Nedeni de şöyledir: Haruhi, okulda bütün klüplere katılmıştır ama çok kısa bir süre sonra hepsinden çıkmıştır. Sebep? = Eğlenceli değilmiş. Haruhi'ye bir konuşma esnasında, kendi klübü açması fikrini istemeyrek de olsa Kyon verir. İşte bu yüzden Kyon, artık Haruhi'nin garip klüb aktivitelerine yakından tanık olmak zorunadır.

Bölüm Listesi:

01. Asahina Mikuru`s Adventure Episode 00
02. The Melancholy of Suzumiya Haruhi I
03. The Melancholy of Suzumiya Haruhi II
04. The Boredom of Suzumiya Haruhi
05. The Melancholy of Suzumiya Haruhi III
06. Lone Island Syndrome (Part 1)
07. Mysterious Sign
08. Lone Island Syndrome (Part 2)
09. Someday in the Rain
10. The Melancholy of Suzumiya Haruhi IV
11. The Day of Sagittarius
12. Live a Life
13. The Melancholy of Suzumiya Haruhi V
14. The Melancholy of Suzumiya Haruhi VI


Umarım beğenirsiniz ...

Sayfa: 1 [2]