Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Moonshield

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
46
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 04 Ocak 2010, 19:53:30 »
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindimm. :)

47
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 04 Ocak 2010, 18:52:29 »
Çok teşekkürler, berre. :) Hissedemezsem yazamıyorum zaten, şu sıralar olduğu gibi.. İlham dedikleri şeye pek inanmıyorum bu yüzden. ^^

48
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 02 Ocak 2010, 21:32:18 »
Eheh teşekkür ederim. :)

49
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 30 Aralık 2009, 18:32:03 »
Her ikinize de teşekkür ederim. :D İş yazıya gelince neşemi yansıtamıyorum ne yazık ki. :)

50
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 29 Aralık 2009, 19:20:57 »
Hep avazın çıktığı kadar susuyorsun ama.

51
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 29 Aralık 2009, 19:14:06 »
Teşekkürler. :)

52
Düşler Limanı / Ynt: Yolsuz Bir Yolculuk
« : 29 Aralık 2009, 16:58:29 »
Teşekkür ederim. :)

53
Düşler Limanı / Yolsuz Bir Yolculuk
« : 26 Aralık 2009, 23:18:37 »


Yollardayım yine. Giderken bıraktığım hisler mi tüm duyduğum, fısıldanan kulağıma rüzgârla?

Hayal kırıklığı.

Endişe.

Söylenmemiş bir elvedanın umutsuzluğunu taşıyan omuzlarımda, yoktu hiç neşe.

Bir avuntu.

Belki de duyamadım bu yollardan geçerken. Yolların sessizliği bazen bir hain, bazen bir uğultu.

Geç kalmış bir itiraz. Üzgün biraz..

Nasıl duyamam o mağrur neşeyi, ne kadar hüzünle örtülmüş olabilirlerdi, söyle aklım.

Boş ver, boş verilenlerden bir yığın, bir matem ezgisi hayatım.

Yollardayım yine.

Hayallerimin kırıklarını topladım tüm gece, ve bavuluma sığmayanları arkamda bıraktım. Çektim gittim. Bu karanlık örtüye, bir günah da ben işledim. Rüzgâr yüzüme yüzüme vurdu ve kendimi teslim edilmiş buldum umutsuzluklara. Savruldu bir kaç dal, bir kaç gece. Saçlarımın arasından umutsuzluklarım akar sandım, ama yağmur sadece bir soğuk hediye etti bana. Yoktu feda edebileceğim hiç iyi bir şey veya satabileceğim herhangi bir rüya, uykusuzluğumu alamadım.

Hiçbir şey geçmedi aklımın yokuşlarından. Düşünecek pek az şeyim vardı, biraz da yalnızlığım. O da, terkedilmiş bir fikirdi bazen, bazense unutulmuş bir hatıra. Fark etmez, aldığım her nefese adını koysam, bitmemiş bir yazının son cümlesine saklasam da. İstemiyorum onu, hiç dinlemediğim masalların mutlu sonlarına özenen hiçbir şeyi istemediğim gibi. Ama o, omuzlarımdaki yüklerden biri, edilmiş tüm ihanetlerimin baş harfi olarak yanımda yürüyor. O yürüyor, ben tökezliyorum.

Yollardayım yine.

Bitmesi için önümde çok uzun cümleler var. Tamamlanmayacak bir yazının talihsiz serüvencileri. Yollarıma dizdiğim her hecenin tek anlamını ben biliyorum; ama itiraf edemeyeceğim kadar uzak olmalarının sebebini değil. Ben gittikçe, takip ediyor beni devrik cümlelerim.

Yollardayım, çoktan geceler kadar uzaktayım.

Yollardayım..

54
Genel Kültür / Ynt: Mona Lisa’nın kimliği belirlendi...
« : 26 Aralık 2009, 22:32:46 »
"Bilim adamlarının hiç işi yok mu", işte "ne abarttınız bee" gibi yorumlayanları anlamıyorum. Bu tablo sanat tarihinde bir efsanedir. Üzerinde tek bir fırça darbesi bile bulunamamıştır. Önemli bir eserdeki kadının kimliiğinin merak edilmesi, çok doğal bence... Malum, yurdumuz insanı en son merakla 'Var Mısın Yok Musun'daki Hamdi Bey'i çok merak ediyordu. :D Ne de olsa, o da önemli bir kişilik..

55
Televizyon / Ynt: Fringe
« : 26 Aralık 2009, 22:21:43 »
İlk bölümünün ilk dakikalarını izlemiştim sanırım. :D

56
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Göçebe (The Host)
« : 14 Aralık 2009, 17:45:04 »
Arkadaşta vardı, ilk sayfaları okumuştum ve hiçbir şey anlamamıştım. :D

57
Sinema / Ynt: Yeni Ay | Film
« : 13 Aralık 2009, 21:23:50 »
Biraz Türk filmi havasında dimi.

"Bir zamanlar istemediğin fakir ama gururlu bir insan vardı. Vampirim, dedin. Bana göre değilsin dedin. Aylarca yas tuttum, sonra birden iyi kalplı bir kurt çıktı karşıma. Bana yardım etti, beni hayata bağladı Edvırd! Sonra sen geldin ve onu bıraktım."

:P

58
Sinema / Ynt: Yeni Ay | Film
« : 11 Aralık 2009, 17:36:05 »
@MoonshieLD

Alice sadece karar verilmiş şeyleri görebiliyor. Önceden planlı olması gerek yani. Kanama olayında da böyle bir şey olmadığı için görememesi normal.

Hmm, evet anladım. :D "Gelecek görecelidir" olayı.

59
Televizyon / Ynt: True Blood
« : 10 Aralık 2009, 19:47:52 »
Şöyle söyliyim, Eric'i görmek için izliyorum. :D +18 kısımlara gelirsek, o bazı kısımları benim gibi atlayarak geçersiniz. Bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum. :D Bence iyibir dizi, Sookie'nin dişlerini ayırıp içine bilgisayarımı sokup patlatmak içimden geldi mi? Geldi. Ama Eric faktörü.. :P Dizide sadece vampirler yok ayrıca, şekil değiştiriciler falan da var. Dizide henüz rastlamadık ama kitabında kurt adamlar vardı. 3. sezonda görebiliriz belki. Dizimizin kötü vampirlernin güzel espri anlayışları var. Ve dizide "gerçekten" kötü vampirler var. Gün ışığında parlamıyorlar yani, cayır cayır yanıuyorlar. Mis.

Şöyle söyleyeyim.. Sookie'ye tahammül edebilirseniz ve vampirleri seviyorsanız izlemelisiniz. 

60
Sinema / Ynt: Yeni Ay | Film
« : 09 Aralık 2009, 21:51:38 »
O sarışın çocuk HP'nin 7. filminde Grindewald'ı oynayacak imiş. :P Hoş bence. :P

Filme gelirsek... rezalet mi desem? Hmm. Haksızlık mı ediyorum? Ama bana gerçekten rezalet gibi geldi. Bella'yı kitapları okuduğumda salak bir kız olarak görmüştüm, şimdi bu salak kızın "ayrılık acısı" maceralarını izlemek daha da sıktı beni. Herkes yakışıklı, herkes güzel. E tabi bu film izlenir. Ama içinde hiçbir şey yok! Yok arkadaş! 'Ergenliğe girmiş romantik kızlara bir film nasıl beğendirilir?' sorusunu soranlar bu filmden kopya çekebilirler. Normalde takıntılı bir insan değilimdir, ama filmde ki Bella'nın açık ağzı ve 3 sn de bir dudağını ısırmasına sinir oldum. :D Benim aklıma takılan... Herşeyi gören Alice, Bella'nın elinin kesileceğini neden görmüyor?

Neyse, bence film kitaplardan bağımsız gitsin. Victoria Bella'yı yesin, Edward'ı da Volturi. Devam filmi olarak Volturi'yi çeksinler. En azından bir esprileri var.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9