Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Fırtınakıran

Sayfa: 1 ... 372 373 [374]
5596
Çizgi & Anime / Ynt: Death Note
« : 05 Ocak 2009, 14:18:10 »
 :Pama düşüncelerim bu yönde yahu.varsın abartılı kalsın.
Kaşığın düşüşü ve Ryuk'un elmaya olan düşkünlüğü  :).elma göndermesini unutmayalım

5597
Çizgi & Anime / Ynt: Death Note
« : 05 Ocak 2009, 14:10:02 »
Death Note resmen bir "zekalar savaşı"dır.L ve Light'ın ileri düzyedeki zekalarının çatışmasını izlerken bir bakıyorsunuzki ilk sezon bitivermiş!çok akıllıca hesaplanmış bir anime.karakterleri deseniz hepsi ayrı bir harika.


SPOİLER!!!!!!!!!
Spoiler: Göster
Ama ben L'i tek geçerim.daha en başından hedefi 90'dan vurdu ve hep doğru izde gitti.Hazin sonuna çok üzülmüşyüm.bu kadara çabuk ölmemeliydi

5598
Yazıklar olsun bu filmi yapanlara.herkesi büyük umutlarla beklettiler ve koskoca Ejderhamızrağı'na,Bestseller olarak dünya çapında yer alan bir seriye yaptıkları film bu muydu!Kalite tamamıyla sıfır!okurlarıyla dalga geçmek gibi bir şeydi bence bu.İnsan bir özenir ya...Şöyle Final Fantasy gibi bir şey bekliyordum ben.Çocuklar için basitleştirilmiş versyonlarına benzemiş...yazık!

5599
Çizgi & Anime / Ynt: Full Metal Alchemist
« : 05 Ocak 2009, 14:03:16 »
Nasıl bir animedir o...Ağladım ya,gayet ciddi ağlattı beni  :fringa.hani şu Al'in uzun süre sonra kendisiyle ilgili bir şey söylediği ilk bölümlerinde"Abi...Sürekli bilrlikteyiz,ama ben sana dokunmayı çok özledim!Sana dokunduğumdaki sıcaklığını nasıldı bunu hatırlayamıyorum!"kısmında ben de gözyaşları sel olmuştu.
Çok akıllıca ve göndermeler dolu.Belki karakterleri yaş olarak genç ama,yaptıkları işler,başardıkları olaylar ve gönderdikleri mesajlar kesinlikle ne kadar seviyeli ve kesin duruşunun göstergesidir.
Çektikleri acılarla olgunlaşırmış insanlar...Onlara da böyle oldu...

5600
Oyunlar / Ynt: Diablo III
« : 05 Ocak 2009, 13:10:55 »
@magicalbronze;

o okudğunuz bazı yorumlardan biri de benimkiydi sanırım  :).Forumda diablo 3'e dair düşüncelerimi yazma olayını,yeni söylenmiş gibi kabul ederek yazmaya başlıyorum.Hee bu arada,"Aykırı çağrışım"ın yazarıyım ben Hakan bey ;D.Kendimi tanıtmamak gibi bir ayıba düşmeyeyim.

Şimdi gelelim malum konumuza.
Oyunda Tyrael olmalı.Neden?Çünkü,blizzard'ın resmi sitesine baktığınızda,koskocaman Tyrael'ın havada süzülen harika varlığını gözlerimize hayranlık vererek sunuyor.Yalnız,dikkat edildi mi bilmiyorum ama,Tyrael'ın zırhı eskisi gibi değil...Bir yozlaşmışlık var.Yani bu acı bir şey benim için ve tüm sevenleri için  :'(.Tyrael bence oyunda var.Yoksa neden öyle kocaman bir animasyonunu koysunlar oraya.Hem de o zırhla...(eğer yoksa,Blizzard'a "Tyrael'In kanatlarını vekaleten taşımak istiyorum!)demeye gidiyorum ben  :uhe).
Blizzard şu an çok zor bir durumda.Çünkü,"yok diablo 3 size"diyoladı hep.sözüm ona yapmayacaklardı oyunu.ve biz,uzun yıllar çıkmayacak diye hayıflandık.Ama şimdi geliyor oyun.her şeylerini izledik.Bu kadar sene diabloooo diye aşkıyla yanıp tutuşan insanların önünde çok büyük bir sorumlulukları var.oyuna  özenmek "zorundalar".en ufak bir hata adlarına leke olur şu anda.kritik bir konumdalar.çıkarmayacağız deyip,sonra gümbür gümbür gelmeye başlayınca herkeste bir heyecan patlaması oldu(ben de dahil).diablonun sadık oyunca kesimi var bir de.elit tabaka onlar.yıllarca battle.nette oynamayı bırakmayanlar...kısaca sorumlulukları çok büyük.en ufak hatada küskün oyuncular ve bu da eşittir para kaybı olur derim ben.
Oyunda barbarın yanına bir de dişi barbar konması gibi eklentiler güzel olmuş.Diablo 2'de cinsiyet seçememek bence bir eksiklikti.Tamam,bu karakterlere bir karizma kattı o ayrı.tek olmak başkadır,ama şimdi 2 cinsiyetin de bulunması bana doyurucu geldi.Wizard karakterine bir anlam veremedim.Yani,uzak Doğulu bir wizrd tiplemesi yapmışlar.Keşke büyülerini de öyle yapsalardı.Hani,üzerinde kanjiler yazılı kağıtları milletin suratına yapıştırırlar falan  :).Çok mu anime izliyorum ne...
Peki ya Baal ve Mephisto?Onların adı hiç geçmiyor,ama onları da görmek güzel olur.Yanan Cehennemin üç kardeş lordunu şöyleeeee ağız tadıyla yenmek harika olur.Onlar da gelirse oyun daha da bir kıvamlı ama bir o kadar da zor olur.
Atmosfere bakalı. Oldukça güzel ve kanlı.Diğer diablolara göre daha kanlı bence.Dizlerimize kadar batan çıka ilerleyeceğiz sanırım.İnsanın içine işleyen virane yerler yapmaları,yıkım ve yozlaşmayı her alanda yaşatmış.yine bir yaş sınırı var bu durumda,ama ülkemizde uyulmayacak tabiiki  :-\.müzikleri harika zaten.Bildiğiniz gibi,sizi oyuna bağlayan en önemli etmenlerden biridir müzikleri.atmosferle oturmayan bir müzik seçimi,oyunu batıran unsur olur.bu derece risklidir seçmek.
Veeee gelelim yaptığım teste   :=).Cinematic trailer'ını izlemekten bahsediyorum,ama oyun severler üzerinde değil.Oyun sevmeyen bir arkadaşım ve "annem" üzerinde denedim bunu.ikisini de birbirlerinden bağımsız olarak izlettim ve sonuç...Çoka girdiler.Benim üzerinde bıraktığı etkinin "aynısını" onlara da yaptı.Yani yapanların ellerine sağlık,o nasıl bir cinemtaictir öyle!Nasıl tam yerinden vuruyor insanı!Oyunu özetleyen söz bence orda geçiyor:
"İnsanlar güç ve yol gösterimi için dua ettiler...(bir sesszilik oluyor burda)aslında,merhamet ve yaşamak için etmeliydiler...!"ve tam bu esnada iblis orduları sahneye giriyor!o arka fondaki müzik ve olayı anlatan bayanın sesi tam oturmuş.cinematic bittikten sonra bir süre etkisinden kurtulamıyorsunuz!Ben 3 kere üst üste izledim  ;D.

Toparlayayım artık,evet biliyorum sıktım :P.Oyundan beklentiler çok büyük şu an için.bu yüzdenblizzard ya yeni atılımlar daha yapacak(ama oyunun çıkış tarihi uzar ve oyuncular kızar)ya da oyun için bir hızlandırma sürecine girecekler(ama bu da riskli,hata yapma oranları yüksek).Tyrael'ı göreceğimizi,yeni karakterle oyuna bir renk geleceğini düşünüyorum.Heee,bir de umarım Mephisto ve Baal'ı da görürüz oyunda  ;).

Not:Forumda neden Neverwinter Nighst 2 yok?!Bu büyük bir eksik bence.Fantastik bir sitede,FRP'yi yaşatan oyun eksik kalmamalı.Kaç oyunda,lawful,chaotic ya da neutral olabiliyoruz  :hihi.Açarsınız umarım.Açarsanız oraya da böyle sıkıcı,uzun yazılar yazarım.

Sayfa: 1 ... 372 373 [374]