Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cigarette smoking man

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 18
16
Rıhtım Okuma Etkinliği / Ynt: Rıhtım Okuma Etkinliği
« : 11 Ocak 2013, 00:27:23 »
yil olmus 2013 hala zaman makinesini okumayanlar varmis demek ki bu konuda aday gosterilmis, sirf zaman makinesi ciksin diye oyumu wells'e verdim.

17
Kraliyet Meydanı / Ynt: Satılık Fantastik Kitaplar
« : 11 Ocak 2013, 00:13:58 »
baska var mi?

18
Sinema / Ynt: 1984 - Yeniden ve Yeni Baskıcı Rejim!
« : 24 Haziran 2012, 08:33:40 »
biraz once izledim ve bu haber, okuyunca icimi baska bir heyecan kapladi

19
Oyunlar / Ynt: Age Of Empires
« : 12 Haziran 2012, 02:26:15 »
Madem AOE II bu kadar güzel, ben neden torrent olarak bulamıyorum? Bulsam da seed'ler çok düşük... En azından elinizde bir link falan varsa paylaşır mısınız? (pm olarak)

torrent olarak bulamazsin cunku eski ve torrent olarak upload edilmesine gerek olmayan bir oyun torrentin maacinda yuksek boyutlu ve guncel oyunlar bulunmaktadir. aoe 2 ve the conquerors paketitini google amcanin yardimiyla tek link olarak toplamda 250 mb'lik bir boyutta bulabilirsin.

ayria ben oyun sektorunun baltalanmamasi icin orjinal oyun olarak satin alip oynamanizi tercih ederim. gold edition olarak satilan paketi teknosa larda bulabilir ve 30 tl gibi komik bir rakama satin alabilirsin.

İlk oyunu sadece oynayanları izlediğim kadarıyla biliyorum. II'yi çok oynadım ve II'den daha iyisi varsa I olabilir(oynamadığım için bilemiyorum). Ama Mythology ve III fiyaskodur. Age of Empires oynayanlar, sevenler bunu bilir. Age of Empires denildiğinde akla II. oyun gelir. Çıkışının üstünden 12 sene geçmesine rağmen hala oynanır. Mythology ve III multiplayer oyunlarda tercih edilmez. Age of Mythology, mitolojiyi sevenlerin ilgisini çekebilir fakat mitolojiye çok meraklı olmama rağmen ben bile dayanamadım. scottneo ve zekican5 sizin Mythology'yi diğerlerinden daha çok sevmenizin nedeni belki de ilk karşılaştığınız Age of Empires oyununun o olmasıdır. Zira scottneo'nun yaşına baktım ve zekican5 de bu sene ygs'ye girdiğine göre 18 yaşında diye düşünürsek; ben 10 yaşındayken AoE II'yi oynuyordum, AoE Mythology'nin çıkışı ise scottneo'nun 10, zekican5'in 9 yaşına denk geliyor. Oghertay'ın yaşı da bu tezimi destekliyor :). Hadi bizim sözümüzü umursamıyorsunuz diyelim, nette araştırın en çok hangi Age of Empires oyunu sevilir? Son söz size gençler eğer Mythology'yi diğerlerinden çok seviyorsanız yorum yapmaya gerek duyuyorum ;).

aoe 2'den daha iyisi yok ben birincisinide cok oynadim. hatta aoe2 the conquerors paketi olmadan da o kadar iyi bir strateji oyunu degildir. urettiginiz koyluleri bir goreve gondermezseniz ciktigi gibi salak saak etrafina bakarlar yada bir maden kaynaginin yanna yaptiginiz maden binasini bitirdikten sonra otomatik olarak madeni toplamaya baslamazlardi. the conquerors paketiyle bu tip komik durumlar duzeltildi ve aoe2 ye gercek anlamini kazandirmisti. aoe2 duz sekildeyken beni cileden cikartirdi ama the conquerors ise her seyi duzeltti.

20
moon estates venus mars ve aydan arsa satisi yapmaktadir.

21
Korku & Gerilim Eserleri / Ynt: Siyah Kan - J. C. Grangé
« : 03 Şubat 2012, 18:58:40 »
bazi bilgileri okudukca acaba bende siyah kan yapabilir miyim dedirten kitap. siddete meyyilli birisiyseniz okumayin. hatta hic okumayin siyah kan nedir nasil yapilir mevzusu biz okuyanlar arasinda sir olarak kalabilsin

22
Oyunlar / Ynt: En Son Oynadığınız Oyun ve Mini Yorum
« : 17 Ocak 2012, 15:28:13 »
akliniza gelebilecek her turlu platform oyununa yoneldim.

limbo; karanlik atmosferiyle guzeldi fakat son bolumlerimdeki yercekimi ve ortamin donmesi muhabbeti adamin canini sikiyor.

trine: bu oyun kadar gereksiz zaman kaybi gormedim millet bunu neden bu kadar cok begendi anlamadim.

oio: evet gercekten eglenceli bir oyundu, oyunun tek problemi 12 seviyeyiydi sanirim siz kacarken ardinizdan bir makine ortaligi yakip yikarak geliyor ve cok seri kovaliyor sizi...

nightsky: zaman oldurgecinden baska bisi degil

machinarium: flashla yapildigi icin bazi seyleri tekrarlatirken adamin canini sikiyor.

and yet it moves ve trine 2 oyunu bilgisayarimda bulunuyor bir ara kurup bu ikisinide bitirecegim. yukaridaki listeden tavsiyem limbo ve oio digerlerine zaman harcamaniza gerek yok.

23
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 11 Ocak 2012, 22:47:35 »
dr.jekyll & mr.hyde 'in modern zamana uyarlamasini izledim, keske izlemez olsaydim dedim.

24
Mitolojiler / Ynt: Şahmeran Ve Lokman Hekim Efsanesi
« : 10 Ocak 2012, 15:44:19 »
benim neslim  ve biraz altiyla ustu, sahmaran olarak sadece turkan soray'i bilir.

en guzel sahmaran bizimdir.

25
ravenloft'ta domain sahibi olmak isterdim strahd'la azalin'le kapismak isterdim.

26
bu mevzuyu sadece uni. birinci siniftaken yapmistim final haftasinda kendimi olum kapisi serisine vermistim cunku haplo beni kendine kilitlemisti simdi ne olacak sorusundan kendimi alamiyordum ve o tugla diye isimlendirilen 7 cildi final haftasinda bitirmistim. fakat finallerin butunlemeleri mevcuttu onun icin boyle rahat takilmistim.

27
Tartışma Platformu / Ynt: İsim karmaşası...
« : 08 Ocak 2012, 17:18:35 »
lovecraft'tan etkilenmemden dolayi isimlerde harf ve tire isareti kullaniyorum (orn: a-) tarihleride 18- gibi yazmayi tercih ediyorum.

28
oldukca surukleyici hikayesi olan polisiye gerilim romanidir, ozellikle cedric volokine isimli ana karakter roman boyunca dikkatinizi cekecektir yaptiklari davranislari normal olmayan bu arkadasin hayrani olacaksiniz.
tuhaf olumler meydana gelir ve cinayet silahi olarak bir nesne bulamazlar cesetlerin hepsinin ortak noktasi kulaklarindan iceriye sivri bir cisim sokularak oldurulmus olmasidir ama kulaklarina sokulan nesnenin ne oldugunu cozememislerdir.
bu cinayetlerin incelenmesi sonucunda toplumdan soyutlanmis ve icerisinde sadece kucuk cocuklarin bulundugu bir yere ulasirlar ama bu topluluk toplumdan o kadar sooyutlanmistir ki iceride neler dondugunu polislerimi cozememektedir.
cedric volokine iceride olanlari cozebilecek mi okudukca ogreniyorsunuz.
tavsiye ettigim romanlardan birisidir.

29
Sinema / Ynt: Fetih 1453
« : 07 Ocak 2012, 19:15:17 »
Alıntı yapılan: ryuk
Saldırgan ve küçümser bir üslup :)

bana yukaridan bakarsaniz aptalin tekini gorursunuz, bana asagidan bakarsaniz tanriyi gorursunuz, bana tam karsidan bakarsaniz kendinizi gorursunuz demis charles manson guzelde soylemistir. sen o kadar eski filmlerde oynayan adamlar, senaristleri, yonetmeni ve bir sekilde emegi gecen adamlar icin ergen modunda diyorsun bir sey olmuyor ama ben laf soyleyince bir seyler ters oluyorsa su meshur bizim orada gote got denir hikayesini hatirlamani isterim.

Alıntı yapılan: Legend
Tarih Tekerrürden İbarettir...

adamin birine zamaninda sormuslar bizden ne istersen iste yapacagiz ama sana yaptigimiz seyin 2 katini komsun icin yapacagiz demisler. adamda o kadar manyak birisiymis ki komsusuna da kendine yapilacagin iki katinin yapilacagini bildiginden o zaman benim bir gozumu cikartin demis.


tarih dersleri pek cok kisinin hosuna gitmeyebilir ama burasi bir fantastik edebiyat forumu oldugundan dolayi sitenin genel icerigi kitaplar uzerinedir ve uyeleri kitap okumayi seven, kitap okumaya zaman ayiran kisilerdir. timas yayinlarindan oktay tiryakioglu'nun romanlarini okumanizi oneririm. tarih kurgu seklinde yazilan romanlari en azindan kurgu bile olsalar bazi gerceklerden bahsediyor.

fragmandaki sahneler bu zamana kadar bir cok yabanci filmde gordugumuz savas sahnelerinden farksiz, acikcasi ben bizim sinema sektorunden hic bu sekilde basarili bir sey ummuyordum. biliyorsunuz bizim sinema sektorumuzun buyuk bir bolumu komedi filmlerinden olusuyor, bir donemde erotik filmlerden olusuyordu.
filmden kareleri gordukce artik sinema sektorumuzde bir ilerleme olduguna inanmaya basladim. umarim bu filmden sonra sektor citasini yukseltmeye devam eder. belli mi olur belki ilerleyen yillarda turk fantastik kurgu yazarlarinin kitaplarini beyaz perdeye bile uyarlayabilirler.

30
Sinema / Ynt: Fetih 1453
« : 07 Ocak 2012, 13:53:33 »
rahat ol onlara haksizlik etmis olmuyorum. o donemde sadece savasmak yetiyormus. benim bu sekilde soylemem onlarin kemiklerini sizlatmaz, onlarin yaptiklarini filmlerde dizilerde abartildigini dusunenler kemiklerini sizlatir.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 18