Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - serhatkayisi

Sayfa: [1] 2 3 ... 7
1
Adana kitap fuarında neden yoksunuz

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: DEX Kitap Soru Hattı
« : 07 Ocak 2018, 00:43:36 »
Başlat/Ready Player One kitabını adana kitap fuarında buldum 2 tane daha var dedi arkadaş baskı yılı 2016 idi bilginize

3
Uzun bir aradan sonra 108. kitap belli oldu Franz Kafka'nın "Ottla’ya ve Aileye Mektuplar" adlı kitabı

4
İthaki'nin 2018'in ilk yarısında çıkaracağı eserlerden birkaçı:
(İthaki editörlerinden Alican Saygı Ortanca kendi facebook sayfasında duyurmuş.)

Isaac Asimov - The Stars Like Dust
Andy Weir - Artemis
Joe Hill - The Fireman
Neil Gaiman - Norse Mythology
Clive Barker - The Hellbound Heart
Iaın M. Banks - Culture Serisi
Before Watchmen

5
Şimdi tamam oldu. Aynen yabancı klasikler içinde yerli bilimkurgu iyi olmazdı, olacaksa da ayrı bir seri olmalıydı zaten. Yerli bilimkurgular da Türkçe Edebiyat serisinden çıkacakmış, bu haberde Türkçe bilimkurgu öyküleri açısından iyi haber.

Keşke Adana Kitap Fuarı'na özel bir şeyler çıksaydı iyiydi :( Çünkü fuarlar her zaman sürprizli oluyordu.

6
Hadi hayırlısı bakalım. Altından nasıl birşey çıkacak, şimdi daha çok merak içerisindeyiz. artık açıklansa da muradımıza ersek. Yeni yıldan önce bekliyoruz bakalım. :)

7
12. kitabımızda belli oldu. Kapağı ile birlikte yüklenmiştir. Kitabın çıkış tarihi 22.12.2017' dir.

8
Sevgili serhatkayisi,

Forumlarımızda hazırladığın bu tür içerikler oldukça güzel ve tüm dizinleri derli toplu halde görmemize olanak sağlıyor. Arada kaçırdığım kitapları da bu sayede rahatlıkla takip edebiliyorum. Ellerine sağlık.

Ben teşekkür ederim magicalbronze arkadaşım. Böyle düzenli yayınlanan seriler oldukça bende yayınlamaya devam edeceğim :)

9
Alıntı
Ciltli işine girmek için henüz erken. Ama özel baskı planlarımız yok değil. Her şey doğru zaman geldiğinde.

Alıntı
İkinci sitemim ise böyle muazzam, nesiller boyu kitaplıklarda yer alacak bir işe imza attınız çok güzel ama kitapları ciltli çıkartmamanız büyük eksiklik oldu. Tamam "maliyet" diyeceksiniz ama o maliyeti karşılayacak sayıda insan çıkardı en azından sınırlı sayıda ön sipariş alarak çıkartılabilirdi.

Bende bu konuda hemfikirim. Bence de ciltli kitaplar için sadece ön sipariş sistemine göre olsa süper olur. Seri gittikçe büyüyor ve takip edenler her kitap çıktığında alıp okumakta. ancak seri 40-50 olduğu zaman tekrardan eski kitapları ciltli çıkarmaya başlarsanız bu kitapların satışı çok olmayacaktır. Eğer ilk çıkarmış olduğunuzda 50 kişi ciltli alıyorsa daha sonra çıkarırım deyip aradan belli bir zaman geçtikten sonra çıkarırsanız alacak kişi sayısı 10-15 olacaktır. Yani bende Kitapların ciltli versiyonlarının da ön sipariş sistemine göre çıkarılmasından yanayım.

Bunların yanında son 2-3 yıldır muazzam işler başarıyorsunuz bu konu için ayrıca teşekkür ederim.

10
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 12 Aralık 2017, 00:11:09 »
adana kitap fuarına süprizler bekliyoruz 06-14 Ocakta bekliyoruz. ee ne demişler yei yıla nasıl başlarsa öyle devam eder. yılın ilk fuarı içinde en azından 5-6 kitap bekliyoruz. Bilim Kurgu Klasiklerinden, Dritzz den Türkçe Edebiyat Serisinden VAKIF'tan (Dikkat ederseniz büyük yazdım :) )

11
süprizlerle dolu bir sayı olacak sanki, bu kadar tahminin üzerine. :)  eeee artık ufakta olsa bir ipucu verin, olmadı en kötü çıkış tarihi de olur. :) Ayrıca 30. sayı özel olmalı bence  :)

12
11. kitabımız belli oldu. Göktuğ Canbaba'nın Tılsım-ı Kudret adlı kitabı

13
merhaba. dune tanrı imparatoru yeni baskısı yapılacak mı? bu kadar çabuk tükeneceğini düşünmemiştim. serim öksüz kaldı:(
Bu soruyu http://www.kayiprihtim.org/forum/yayinevleri-soru-hatti/ithaki-yayinlari-soru-hatti-t11417.0.html  buraya sorarsan daha net bilgi alabilirsin.

14
29. kitabımız H.G.Wells!in Dünyalar Savaşı kitabı oldu. Kapak tasarımında gene muazzam bir iş çıkarmışlar. Çapak tasarımı ve rengini ben şahsen beğendim. Ancak mutlaka beğenmeyen olabilir görüşlere saygımız sonsuz. :)  (Bu arada merak edenler için kapak yüklenmiştir.)

Bu arada kitabın çıkış tarihi 02.12.2017 tarihindedir. Bilgilerinize.

15
Arkadaşlar İthaki Yayınları Türkçe Edebiyat Dizisi Sayfası Açılmıştır. Bilginize. Buradan Diziyi takip edebilirsiniz.

http://www.kayiprihtim.org/forum/baska-kurgular/ithaki-yayinlari-turkce-edebiyat-dizisi-t18388.0.html;msg181252#msg181252

Sayfa: [1] 2 3 ... 7