Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - VeRMiNaaRD

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 30
16
Satılan figürler ilandan çıkarılmış, kalanların fiyatları güncellenmiştir.

17
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 17 Ağustos 2017, 23:28:01 »
Kitabın henüz olmayışının verdiği eksiklikle Martin'in genel hatlarını anlatmasıyla bunlar da kısa kısa işleyerek herşeyi oldu bittiye getiriyorlar. Biryerden yolculuk etmeleri 2 3 sezon sürerken şimdi 1 bölümde 2 3 kez git gel oluyor:) Neyse sırf anahatları için izliyorum ama biraz özen şart. Belkide sızan senaryoyu okuduğum için izlerken eskisi gibi etkilenmiyorum ve hata arıyorumdur. 8. Sezon senaryosunu da okuma hatasını yaptım:/

18
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 17 Ağustos 2017, 16:26:40 »
Eğer bu bölümde saçmalık arayacaksak say say bitmiyor. Misal ejderhayı çıkardıkları zincirler nerden geldi ve bunlar sudan korkuyorlarken onları suya dalıp ejderhaya kim taktı?

Madem derdiniz 1 walker yakalamak ve Dany size önem veriyor o zaman kuzgun geldikten sonra değil en başta ejderhaya atlayın kapın 1 tane gelin. Gendry'i ters yönde yollayıp kendileri ileri devam etmeleri yine saçmalık onunla birlikte koşun koşabildiğiniz kadar açık araziye niye çıktınız? Hele ki Gendry hayatında hiç kuzeye gelmemiş kar görmemiş adam maşallah tek başına kolayca buluverdi yolu.

Night King yakınında Drogon ve üstlerinde insanlar varken neden önce uzaktakine mızrak attı? Madem akgezenler ölünce walkerlar da ölüyor o zaman ejderha hazır gelmiş yakıversene onları. Ya da dragon glassla hançer yapacağınıza ok yapsana atıver oku gebersin:)

Arya'nın yüzlerini de hala anlayamıyorum. Eğer onlar öldürdüğünün yüzünü soyup kendine takıyorsa ses ve vucudu nasıl değişiyor? Yok büyüyse niye yanında derisini taşıyor? Anlamış değilim.

19
Duyurular / Ynt: Bir Aylık Aranın Ardından, Döndük!
« : 03 Ağustos 2017, 11:49:37 »
Mobilde profil resimleri tüm sayfayı kaplıyor, yazılar çok küçük kalıyor. Profil resimlerinden ötürü konuyu takip etmek çok gıcık bir hâl alıyor. Benim telefonumdan mı kaynaklanıyor yoksa herkeste aynı mı?
Telefon iphone 7 - ios 10.2

20
Liman Kütüphanesi / Ynt: Dikkatinizi Çeken Yayınlar
« : 05 Temmuz 2017, 20:49:15 »
Kitabını severek okuduğum tüm usta yazarlar bir atıfta bulunacaksa kapağa kocaman yazmak yerine kitabın içinde önsözde atıfta bulunup teşekkür ediyor. Ayrıca yazar olarak E.G Ricco ismini görenlerin %99.9u (%0.01i müneccim) kitabın yabancı bir yazara ait olduğunu düşünecektir. Burada da apaçık bir yanlış yönlendirme var. Ben bu konularda hassasımdır. Mesela ilgiyle takip ettiğim içeriği de düzgün bir site olan shiftdeletenet haber linki paylaşırken haberi farklı bir şekilde isimlendirerek yemleme yapmaya başladığı için hayatımdan çıkardım, siteye uğramıyorum. Aynı şekilde siz nekadar emek harcarsanız harcayın, kitabınız isterse dünya harikası olsun bu şekilde aldatıcı yola başvurduğunuz için sizin bu ve gelecekte yazacağınız olası bir kitabı asla okumam. Hayatta okunmayı bekleyen daha onbinlerce kitap var. Okura aldatıcı harekette bulunan birine prim vermem. Benim koyacağım tepki birşey değiştirmeyecektir ama yine de küçükte olsa tepki tepkidir.

Benden önce Hazal yazmış. Suçlayarak günahını almak istemedim ama ilk mesajını okuduğumda bende aynı kişi olduklarını tahmin ettim. İlma diye bir kitap vardı 2 sene önce aynı tip olay işte...


21
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 13 Haziran 2017, 17:03:38 »
Beren and Lúthien kitabı ile ilgili bir plan var mı? İngilizce epub edindim eğer yakın bir zamanda basılmayacaksa oradan okuyacağım.

Var dediler önceki sayfalarda.

Forumu takip etmiyorum kitap da daha çok taze son birkaç sayfada da göremedim o yüzden sorayım dedim. Neyse güzel haber o zaman beklerim.

22
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 13 Haziran 2017, 15:32:29 »
Beren and Lúthien kitabı ile ilgili bir plan var mı? İngilizce epub edindim eğer yakın bir zamanda basılmayacaksa oradan okuyacağım.

23
Yukarida bahsettigim soruya ilk dogru yanit veren Verminaard arkadasimiz. Beles kitabi kaptigi icin kendisini tebrik ediyorum. Gelecek hafta farkli bir soruyla karsinizda olacagim. Ilgilenenler konuyu takip edebilir.
Bende kitap için tebrik ediyorum. Arzu ettiğiniz hedefe umarım başarıyla varırsınız.

24
Oyunlar / Ynt: PS4 almalı mıyım?
« : 29 Ekim 2016, 11:16:25 »
Bende 1.5 yıldır var memnunum tavsiye ederim. Yalnız ben son 1 yıldır vakit yokluğundan ayda bir 2 3 saat oynayıp kapatıyorum bu yüzden satma kararı aldım. Oyun oynamaya gerçekten vaktiniz olacaksa almanızı tavsiye ederim. Exclusive oyunları güzel oluyor. Kuzenler arkadaşlar filan gelir fifa oynarsınız.

25
İnanılmaz saçma olsa da sürükleyici bir konusu var. Okurken eğlenmiştim. Arkasında Peter Jackson varsa güzel bir film bekliyor bizi anlaşılan.

26
Merhaba Arkadaşlar,

Yıllardır biriktirdiğim figür koleksiyonumu artık ilgimi kaybettiğim için satma kararı aldım.

Ankara içinde elden teslim alabilirsiniz. Diğer şehirlere güzelce paketleyip gönderi yaparım. İndirim kodlarım var onları uygularız ama kargo ücretine karışmam.

Eğer ilgileniyorsanız özel mesaj atın. Forumu sık takip etmiyorum. Mesaj geldiğinde mail geliyor öyle bakıyorum.


Detolfdeki görünüm
http://i.hizliresim.com/yVkj29.jpg

Toplu görünüm
http://i.hizliresim.com/OEjaJz.jpg

Harry Potter - Firenze
http://i.hizliresim.com/A3jGL0.jpg
100TL

Hulk (Marvel Diamond Select )
http://i.hizliresim.com/0y3r18.jpg
150TL

Venom
http://i.hizliresim.com/40N9PL.jpg
140TL

Wolverine
http://i.hizliresim.com/J3jWaY.jpg
160TL


Captain America
http://i.hizliresim.com/yVkjEL.jpg
90TL

Iron Man (Burger King America)
http://i.hizliresim.com/6mjM9P.jpg
50TL

Batman Arkham Origins
http://i.hizliresim.com/Wbjo0Y.jpg
90TL

Juggernaut
http://i.hizliresim.com/D3jGG3.jpg
http://i.hizliresim.com/mE0RR4.jpg
75TL


Star Wars - Hasbro - Luke Skywalker
http://i.hizliresim.com/QQjy5G.jpg
60TL

Star Wars - Hasbro - Finn
http://i.hizliresim.com/byP910.jpg
50TL

Star Wars - Hasbro - First Order's Pilot
http://i.hizliresim.com/dX9Mrr.jpg
50TL

Star Wars - Hasbro - Storm Troper
http://i.hizliresim.com/5Yjq0l.jpg
60TL

Star Wars - Hasbro - Obi Wan Kenobi
http://i.hizliresim.com/A3jGVr.jpg
60TL

Star Wars - Hasbro - Darth Vader
http://i.hizliresim.com/0y3rXo.jpg
60TL

Star Wars - Hasbro - Kylo Ren
http://i.hizliresim.com/40N9AJ.jpg
60TL

Star Wars - Hasbro - Anakin Skywalker
http://i.hizliresim.com/pEO2QN.jpg
60TL

Thor
http://i.hizliresim.com/NkjGQN.jpg
170TL

Harry Potter - Aragog
http://i.hizliresim.com/XdZlGj.jpg
100TL

27
Uzay Tacirleri , Kobaylar Kampı , Teşkilat , Şok Dalgası süvarisi kitaplarına talibim iletişime geçersen benimle mutlu olurum :)

Onlar altta olunca gözümden kaçmış silmeyi unutmuşum satıldı onlar

28
Bazı setleri eKitap olarak temin ettiğim için Kindle'dan okuyacağım. Basılı haline dokunmadım. İlanı güncelledim.

29
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 01 Eylül 2016, 14:04:23 »
Elektrik elektronik mühendisiyim. Çevremdeki insanlar hep ODTÜ ve Hacettepe mühendislerinden oluşuyor. Hacettepe tıpta da 30 kadar arkadaşım var. İş yerim de ODTÜ'de (Tubitak Uzay) hayatımın büyük çoğunluğu ODTÜ'de geçiyor ve tecrübelerime göre sanılanın aksine bir iki istisna kişi dışında hiç kimse zekadan patlamıyor. Çok çalışıp biryerlere gelmek ayrı çok zeki olmak ayrı şey.

Bu şahıs kendiyle övünmeyi biraz fazla abartmış. Forumdakileri küçümsemeden önce kimler var iyice bir emin olsun. Elde ettiği başarılarla gazetelere tvlere çıkmış insanlar da var ve onlar senin gibi burada egolarını tatmin etmiyorlar!

30
Yalnız bu okuma sırası çok enteresan. Bu kadar seveni olmasına rağmen hepside ayrı bir sıra veriyor. Ben linke robot serisi, vakıf serisi ve imparatorluk serisi diye ekledim. Robot serisinin vakıftan önce gelmesi gerekir diye düşündüm robot gelişimi sanki uzay çağından önce başlamalı gibi bir hissiyata kapılıyorum. Bunu günümüze bakarak söylüyorum tabi.

Ama yinede farklı listeler gördükçe kafam karışıyor.

Haklısınız robot serisini vakıfın son üç kitabından önce okunması alınacak hazzı artırır. Okumadan önce yaptığım uzun araştırmalar sonucunda hazırladığım şu liste kitapların tamamını okuduğumda da doğrulandı.

Benim tavsiye ettiğim okuma sırası...


Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 30