Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - RedElf

Sayfa: 1 [2]
16
Yüzüklerin Efendisi / Gerçekten de Yüzüklerin Efendisi...
« : 10 Mayıs 2014, 17:47:58 »
Gerçekten de Yüzüklerin Efendisi okunmalı mı ? Biliyorum fantastik edebiyatın başı, yazarların en iyisi Tolkien.Fakat belki bu kitapla karşılaştırılamaz ama Taht Oyunları,Ejderha Mızrağı,Unutulmuş Diyarlar vs. okuyanlar Yüzüklerin Efendisi'ni okumazsa çok mu şey kaybeder ? ?

Yani neden Yüzüklerin Efendisi ?

Ayrıca Hobbit'in ilk 100 sayfasını okumuşumdur.Tolkien masalsı anlatmış gibi geldi romandan ziyade.Yüzüklerin Efendisi içinde aynı şey geçerli mi ?

Yüzüklerin Efendisi okumak için hala erken mi ?

Teşekkürler.  :fight: :fight: :fight: :fight: :fight: :fight:

17
Kurgu İskelesi / Kansöken Hançer
« : 01 Mayıs 2014, 19:14:05 »
Buz gibi bir aralık gecesinde,ateş ile odunun seviştiği şöminenin önünde kana bulanmış kılıcını temizliyordu Mac.Şömineden gelen Sıcacık hava hafifçe yüzüne çarptı ve tüm alana yayıldı.Ama bu bile Mac’i rahatlatmaya yetmedi.Kılıcını sertçe yere atıp pencereye yöneldi.Dışarıda ölüleri taşıyan aile yakınlarının feryatları kulak tırmalıyor ve yürek parçalıyordu.Bağırışlar içinde yaşayan herkesin evlerine veya yatakhanelerine dönmelerini istiyorlardı.Mac daha fazla dayanamayarak tekrar sandalyesine oturdu.Beynini yakan görüntüler bir türlü aklından çıkmıyordu.Çok değil,2 saat önceydi.

Kılıçların çarpışma sesleri senfoni haline gelmişti adeta.Bir grup adam ,isyan çıkartmak istemişti.Ejderha Yuvası Loerd Krallığı’na baskın yapmak o kadar kolay değildi.Birileri belli ki heriflere emir vermişti.Çok az farkla Loerd Krallığı galip gelmişti.Ama Loerd Kralı Mac’in kız kardeşine mal olmuştu.Kimsenin 14 yaşındaki kızla ilgilenmediği sırada bir isyancı elindeki kılıcı kızın omurgasına saplayıp kaçmıştı.Ve en kötü tarafı Mac tam kız kardeşinin güvende olmadığını düşündüğünde  gerçekleşmişti bu berbat olay.Bu dünyadaki tek varlığı tek sorumluluğuda buz gibi bir metal parçası yüzünden toz olmuş kar tanelerine karışmıştı.Mac daha fazla dayanamadı ve gözlerindeki yaşlar art arda boşaldı.Yanaklarından ve sonra uzun sakallarından süzülen her damla kız kardeşinin yüreğini ıslatıyordu sanki.

Birden kapı çaldı.Mac irkildi ve hemen göz yaşlarını silip kendini toparlamaya çalıştı.
Kapı açıldı.İçeri giren Mac’in en iyi arkadaşı ve Baş Muhafızı’ydı.
‘’Size kötü bir haberim var lordum’’ dedi iç çekerek.
‘’Bazen kötü haberler insanı dahada güçlendirir.Söyle !’’ Diye emretti lord.
‘’Ama bu sizin bahsettiğiniz şekilde değil lordum.Kansöken Hançer….

‘’Çalınmış.’’

18
Hangisini almalıyım.Bir Buz Ve Ateşin Şarkısı Birde galiba 600 sayfalık Taht Oyunları var.Hangisi ?

19
Sizce Stephen King okunmalı mı ? Neden ? Yazar hakkında pozitif-negatif ne düşünüyorsunuz ?

 Ya Ejderha Mızrağı'nın 2. kitabına,ya Harry Potter Ateş Kadehi'ne ya da Hobbit'e başlamayı düşünüyorum.Stephen King'e geçiş yapabilmem için bahanem olabilir mi ?

Teşekkürler.

20
Harry Potter / Harry Potter Hakkında Sorum Var
« : 12 Nisan 2014, 08:51:59 »
Bu foruma yeni katıldım bu nedenle nereye konu açacağımı bilemedim.Sorum cevaplandığında hemen sileceğim.

Arkadaşlar ben Harry Potter Ateş Kadehi'ni e book olarak okuyorum demiştim.Bugün biraz önce filmni izliyim dedim.Filminde Voldemort'u rüyasından görüyor ve uyandığında Ron ve Hermione'lerin yanında oluyor.Benim okuduğumda ise Dursley'lerde uyanıyordu.Acaba filmdemi değiştirdiler.Yoksa e book mu yanlış ? Cevap verirseniz sevinirim.

Sayfa: 1 [2]