Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - RedElf

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
61
Oyunlar / Ynt: No Man's Sky
« : 29 Ekim 2015, 12:11:22 »
Oyunda uzay ticaretleri olsa,keşfettiğimiz gezegenin sahibi olsak ve hatta savunma hattı kurarak gezegene izinsiz iniş yapmaya çalışanları yok etsek,veya iyi bir gezegen sahibi olarak misafirleri kabul etsek çok güzel olur. Bu arada, izlediğim videolardan hatırladığım kadarıyla, gezegenler ya boş oluyor ya da hayvanlar,okyanuslar dağlar vs. oluyor. Madem başka gezegenlerde de canlılar yaşayabiliyorsa,o gezegenlerde neden kolonileşmiş canlılar veya ülkeler yok ? En azından izlediğim videolarda öyle bir şey hatırlamıyorum.Bu saydıklarım bu oyunda olsaydı tam bir bilim kurgusal oyun olurdu.Ya ama benim takıldığım nokta hala atmosfer. Gezegenleri gezmediğin halde,Adr1ft oyununun atmosferi İNANILMAZ. Çıktığı an almayı planladığım çok az oyundan biri.

62
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - Sohbet
« : 28 Ekim 2015, 15:35:16 »
Artık dayanamıyorum. Herkes Zaman Çarkı'nın, daha önce okumak istediklerini okuduktan sonra başlanması gereken bir seri olduğunu söylediği için 1.5 yıldır erteliyorum. İlk kitabı 1.5 yıldır elimde ve ben başlamadım. Elric,Ejderha Mızrağı,Unutulmuş Diyarlar vs. derken Bu tatilde başlamayı düşünüyorum.

63
Belki bende gelebilirim ya. Kısmet :)

64
İstanbul'da yaşamanın faydaları işte. Kocaeli'de yaşıyorum bende ama, Tüyap Edirne'nin yanında düzenleniyor neredeyse. Gelemeyeceğim o yüzden. Cnr'a artık.

65
Oyunlar / Ynt: No Man's Sky
« : 28 Ekim 2015, 09:59:59 »
Belki bana bir çoğunuz karşı çıkacak ama,bu oyundan ümitli değilim. Çok şey vaad ettiler. Ve karşılayabileceklerini düşünmüyorum. İlk önce bir galaksi vaad ettiler. Ama bu galaksideki gezegenlerin çoğu.herkesinde söylediği gibi renkleri farklı zemin ve hayvanlar ile dolu olacaktır muhtemelen. Ve benim en çok takıldığım noktaya gelelim. O grafikler.... Renk paleti bu oyun için hiç olmamış. Bu oyun bir aksiyon veya macera oyunu değil. Open Space diyebiliriz belki de :D Bu nedenle bu oyunda olması gereken en büyük özelliğin ATMOSFER olması gerekir. Bu konuda anlaşalım ilk önce. Eee ? Bu grafiklerin renk paleti bizi nasıl etkileyebilecek ? O vaad ettiğin şeyleri yapsana Star Citizen gibi bir oyunun grafiklerinde. Biz hangi gezegene gidip "Vaaooov şu ağaç çok güzelmiş" " Şu dağların şekillerine baksana" diyebiliriz ki ? Kısacası iyi bir oyun olabilir ama uzun zamanlar geçirebileceğin bir oyun kesinlikle değil. Uzay,keşif veya bilim kurgu fanatiği birisi değilseniz tabii. Ama galiba siz bu oyunu severek oynayacaksınız. O yüzden şimdiden iyi eğlenceler dilerim :)

66
Kurgu İskelesi / Ynt: Oğluma Hikaye
« : 27 Ekim 2015, 20:42:30 »
Ahahaha.Harika bir hikayeydi.Ortalarda biraz korktum fakat sonunda kahkaha attım.Çevirdiğin için çok teşekkürler :D

67
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: WOOL Serisi - Hugh Howey
« : 22 Ekim 2015, 08:40:58 »
İhsan abi çok haklısın. Okur olarak yaptığımız en büyük yanlışlardan biride bu. Ama ilk kitabı alıp okuyup,sevdikten sonra 2. Kitabı beklemek bizleri heyecanlandırıyor. O yüzden Set olarak almak bir okura göre daha mantıklı gelebiliyor.

68
Kraliyet Meydanı / Satılık Kara Ayna Çizgi Romanı
« : 21 Ekim 2015, 20:56:01 »
Artık stokta bulunmayan Kara Ayna çizgi romanını kendi kitaplığımdan alıp satışa çıkartıyorum. Fiyatını 20 tl olarak düşündüm. Kargo ücreti satıcıya aittir. Malum bir siteden çizgi romanı satın aldığımda, baskıdan kaynaklı bir sorun olsa gerek, kitabın kenarı aşağıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi kırışmış gözüküyor. Kitabı satın aldığım siteye mesaj attığımda ise,başkalarından da geri bildirim aldıklarını,kitabın basımından kaynaklanan bir şey olduğunu söylemişlerdi.Onun dışında hiçbir sorun yoktur. Satın almak isteyenler bana buradan veya özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.

http://hizliresim.com/kJvnQA

http://hizliresim.com/52VMlR

69
Bu durum sizde de yaşanıyor mu bilmiyorum ama bende fazlasıyla yaşanıyor. Bir kitap bitmeden başka bir kitaba başlıyor, ikisini aynı anda yürütebileceğimi düşünüyorum. Fakat sonrasında yarıda bıraktığım kitapların birini unutuyorum ve tekrar başlamak zorunda kalıyorum. Sık sık bu durumla karşılaşmak sinir bozucu. Ama ne yapayım,maymun iştahlıyım  :P Sizde bu durumu yaşıyor musunuz ?

70
Tartışma Platformu / E-book Kullananlar Memnun mu?
« : 20 Ekim 2015, 12:20:42 »
Kitap masraflarım çok olduğundan e -book almaya karar verdim. Bir arkadaşım e-book'un normal kitaplardan daha iyi olduğunu söyledi. Elbette katılmıyorum fakat ebook gerçektende tablet ve telefon ekranından farklı mı?  Parasına değer mi?

71
Kurgu İskelesi / Ynt: Irk Savaşları
« : 16 Ekim 2015, 20:27:43 »
"Acıktım ne yeyceyik?" kısmına hayran kaldım. Eline sağlık.

Yemin ediyorum kahkaha attım. :D

72
Dün kargom geldi ve şuan 100 küsürüncü sayfadayım. Gerçekten muazzam.

73
Duyurular / Ynt: Elric Destanı Eylül'de Geliyor!
« : 23 Eylül 2015, 13:45:30 »
Siparişimi verdim merakla bekliyorum  ;D

74
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 22 Eylül 2015, 20:57:11 »
Artık bir kitabın fiziksel baskısıyla elektronik sürümünün birlikte çıkması standart hale gelmeli. Hadi bunu geçtim, en azından baskısı tükenmiş kitapları elektronik olarak sunmanın yayınevine hiçbir zararı yok sanırım. Bunu engelleyen tam olarak nedir, gerçekten anlamış değilim. Bilmediğim bir süreci vardır belki fakat üstesinden gelinmesi zor bir durum olduğunu da pek sanmıyorum. Yayınevleri bu hizmeti sunmadıkça gönüllüler ücretsiz olarak hazırlayıp sunmaya devam edecektir, etmeliler de.

Öyle. Ama yayınevleri bu dediklerini yapsa bile bir kitabı elektronik olarak okuyacağımı sanmıyorum. Elektronik kitaplar daha rahat fakat ben kitapları kitaplığımda görmek isterim :)

75
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 22 Eylül 2015, 17:36:05 »
yalnız e-kitaplarda vergi oranları 2013 sonlarında %8'e indirilmişti.

bazı editör arkadaşları twitter'dan takip ediyorum. ara ara kindle gibi e-okuyucu kullanndıklarını gösteren tweetlere denk geliyorum. onların, özellikle çalıştıkları yayınevlerinin e-kitaba bakış açılarını ciddi ciddi dinlemek isterim.

mesela ithaki'nin. zira ithaki'den çıkan önde gelen eserler gönüllüler tarafından çok kaliteli bir şekilde e-kitap olarak sunulmuş durumda.

yayınevleri rahat olsunlar :)

Kesinlikle katılıyorum.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8