Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar -

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]
106
Sürprizbozan olmayan bu rehber güzel olmuş fakat her Kozmerde geçen kitabın içindeki Kozmer bağlantılarını yazan bir rehber yapılsa çok iyi olur. Hem ipuçlarını yakalayamayan okurlar için iyi olur , hem de yazarın çevrilmeyen kitaplarını okuyamadığı için diğer kitaplardaki bağlantıları da kaçıranlar için iyi olur. Ayrıca yazarın okur sorularına verdiği cevaplar da "Şu kitapları okumayan bakmasın" şeklinde oluşturulabilir. Kitapların çıkış tarihleri baz alınarak bir sıralama oluşturulabilir , Elantris , Sissoylu vb. diye öyle daha güzel olacağını düşünüyorum.

107
Warbreaker ne zaman okunmalı ? Bu kitaptan önce okunmalı diye yazılmıştı sanki , öyleyse ingilizcemi zorlarım okurum zaten büyük ihtimalle türkçeye çevrilmez.

108
Adam daldan dala atladığı için bu kadar üretken olabiliyor,çoğu yazar gibi tek seriye saplanıp kalıp , boş vakit geçirmiyor. Hem kitapların çoğu kozmer ile alakası olduğu için çok da dağınık olmuyor gibi.

109
Cidden bana da biraz yavaştan alıyor gibime geliyor , yani bu adam tam zaman yazar yani hikaye tamam yaz gitsin yani eğer sürekli yazamıyorsan başka seriler üzerinde de çalış, brandon sanderson gibi art arda kitap çıkaramazsan da başka yazınsal işlerle de uğraş ki biz de demeyelim kaç yıl oldu twitterda laga luga yapma da çıkar şu kitabı diye.Bir bu adam , bir martin , bir de miura kentaro adamı kanser ederler, yazdığın çizdiğiniz şeyler çok güzel ama bizi de soğutmayın serilerden.     

110
Çizgi & Anime / Ynt: Gintama
« : 21 Şubat 2016, 00:20:41 »
Kimse izlemiyor mu bu seriyi. Büyük olaylar dönüyor , sona yaklaşmış gibi olaylar ciddi ciddi ilerliyor şu an

111
Diğer Bilimkurgu Eserleri / Ynt: Dune - Frank Herbert
« : 16 Şubat 2016, 07:12:32 »
Sarmal arapça kelimeleri daha fazla kullanmış gibi duruyor. Sizde aşinaysaniz bu kelimelere ve bu kelimeler sizin için daha kulağa  güzel geliyorsa sarmal daha iyi olur gibi . Öbür türlü ithaki baskısı daha güzel  seriyi böyle toplamak daha güzel olur. Bende ithaki aldım  aslında sarmaldan okumak isterdim de hiç arayacak  halim yok bütün seriyi

112
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 05 Şubat 2016, 20:45:14 »
Şu serideki kibirli kadınlar beni sinir sahibi yapmıştı. 6. kitaptaki malum bir olaydaya Alanna nasıl yapar diye söverek yatağa gittiğimi , kalktığımda hala aynı olaydan sinirli olduğumu bilirim.

113
Bir sorum olacak hiç elric okumamış olanlar bu ithakinin çıkardığı seriyle başlayabilir mi?

114
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 11 Aralık 2015, 22:49:11 »
Bütün zaman çarkı serisini ve centilmen piçleri itü kütüphaneden okudum. Güncel fantastik alımı oluyor kütüphaneye.Kralların yolunu da itü kütüphaneden okudum. Fantastik ve bilimkurgu yönünden iyi bir kütüphane sayılır

115
Çizgi & Anime / Ynt: Kaichou wa Maid-Sama
« : 14 Eylül 2015, 14:17:13 »
Ben de bu animeye başladım ama 27 bölüm var bu 27. bölüm ova mı acaba?

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]