Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Baal Sarrus

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6
16
FRP Arşivleri / Ynt: Skype FRP
« : 14 Şubat 2011, 23:48:51 »
Güzel olur, server kurmak için yazılım buldum official siteden ancak bağlantım iyi olmadığından (istanbuldaki kimsenin bağlantısının iyi olmadığından) pek güvenmiyorum bu yönteme. Geribildirimini bekliyorum. :)

17
FRP Arşivleri / Ynt: Skype FRP
« : 14 Şubat 2011, 23:28:58 »
Şu an kurcaladım azıcık, 4 dolar diyordu 10 kişilik serverlara. Bana link verebilmen mümkün mü incelememe için? Daha önce ventrillo kullandım ancak kullanıcıydım, detayı hakkında pek bilgim yok. :)

18
FRP Arşivleri / Ynt: Skype FRP
« : 14 Şubat 2011, 23:23:45 »
Ventrillo ücretli diye hatırlıyorum, yanlış mıyım?

19
FRP Arşivleri / Ynt: Skype FRP
« : 14 Şubat 2011, 20:10:31 »
Sınırın +16 olmasını şiddetle öneriyorum

16 yaparsam 10 oyuncuyu aynı anda yönetmem gerekecek :) 18 olması daha uygun şu anda.

Başka oyun oynatın abi, illa mevcut olana katılmak zorunda değilsiniz. Siz üretin biraz da yahu. :)

20
FRP Arşivleri / Slender Things
« : 14 Şubat 2011, 19:39:58 »
Genel başlık olarak kullanılabilir, ancak şimdilik benim oyunumun duyurusunu yapayım ben.

Skype üzerinden frp yapılacak, haberiniz olsun. Oyunlar can sıkıcı olabilir, o yüzden 18 yaş sınırı koyuyorum. Elbette ki korku/gerilim temalı bir oyun/oyun dizisi olacak.

Sesli frp oynamanın pek çok avantajını kullanacağım elbette.

Dört-beş oyuncuya oynatacağım maksimum.

Herkesi bekliyorum.

Katılanlar
Canina
Marius
Malkavian
Hurin
KoyuBeyaz
Dúrgonath

21
Oyunlar / Ynt: Ceiron Wars (Türk Yapımı Online Oyun)
« : 14 Şubat 2011, 18:50:14 »
Kayıp Rıhtım Guildi açıp topluca bir etkinlik mi yapsak?

Mümkündür.

"Hükümran Senfoni" adı altında, bayağıdır geliştirilmekte olan bir oyun var idi, onun son hali midir nedir?

Para yetersizliğinden askıya alınmıştı.

Ayrıca oyundan çok bir şey beklemenizi önermem. Ben http://hso.mynet.com/ adlı oyunlarını oynamıştım bir süre. Ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla oldukça benziyor. Umarım haksız çıkarırlar, oyun bir şeye benziyordur.

Oynayacaksanız http://www.ceironwars.com/download/ indirin hazır olsun.

22
Oyunlar / Ynt: Lord of the Rings Online - F2P Oluyor!
« : 07 Şubat 2011, 03:13:55 »
An itibariyle dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu atmosfere ait başka bir oyun bulamadığımı söylemem lazım. Ben olsam bu oyunu çok farklı yapardım elbette, ancak var olan Orta Dünya oyunları arasında en sevdiğim de bu.

Tavsiyem, US indirin. Aşağıdaki linkini verdim. US indirirseniz Brandywine serverında Sifadar veya Maegwereth olarak bulabilirsiniz. Bir kaç tane daha karakterim var ancak mevcut bu.

Tavsiye ediyorum bu oyunu. Çok.


http://www.lotro.com/support/download-lotro


Edit: 4 alan şu anda bedava sanırım. O alanlarda yaptığınız görevlerle çok rahat bir şekilde diğer bölgeleri de sıradan açabiliyorsunuz. Oyunda hiç bir engeli aşmak zor değil. Oynayan oyuncu, ödeme yapmamakla ödüllendiriliyor. Ama tabi sabırsızsanız 10-20 lira harcamak gerekebiliyor.

23
Gezginler Kamarası / Pandæmonium IV - Günah/sız
« : 03 Şubat 2011, 05:19:05 »
Hiç, bir kadını sevdin mi,
Almadan veya ticaret etmeden,
Onu ticaretle baştan çıkarmadan?
Bu adamı hiç sevdin mi?


Biraz içki, biraz sigara kullandığım zamanlardı. Hayal meyal hatırladığım anılar arasında, Günah/sız var. Okulda, kaçak sigara içecek kadar ergendim, lise sonda hocayla karşılıklı içtiğimiz ve adamın gayet rahat olduğu düşünülürse, sadece gereksiz ergen macera arayışından başka bir şey olmadığını görmek zor değil.

Erotika'dan yeni ayrılmıştım. Garip müziklerin dinlendiği vakitler. Okula uyumadan gidip, derslerde uyunduğu vakitler. Zaten notlar yerde, cool olduğum için ve tabi puanlar düşük olduğu için popülerim ya. Zaten saçımı da kestirmiyorum, müdür yardımcısı peşimde... Cool ve popülerim dediğim gibi. Ergen gibi. Buram buram sivilce kokuyor.

Lisede en az sivilcesi olan adam da bendim herhalde. Bazen pes ediyorum demiştim ya, öyle bir şeydi Erotika. Pes ettiğim bir şeydi, yapılabilecek bir şey olmadığını anladığım demek, en azından kendime haksızlık etmemek olacaktır sanırım.

İnanır mısınız, pf, şu anda gözlerim kapalı yazıyorum bunları. Çünkü umurumda değil pek, ne yazdığım ne okuduğunuz. Veya okuduğun. Uzun süredir yazmıyorum sadece.

Ne demiştim... Hah Erotika.

Güzel kızdı. Aynı okuldaydık elbette, ilginç turuncu saçları kıvırcıktı. Aslında kıvırcık denemez ona ya, çok dalgalıydı denilebilir. Hafif çili de vardı zaten. İlginç bir kızdı yani. Renkli giyinmeyi de severdi.

Benim aksime.

Popüler ve cool'um ya. Okula kışın deri ceketim, yazın da içime giydiğim Slayer ve benzeri grupların t-shirtleriyle geliyorum. Lise böyle bir şey. Her neyse, Erotika güzeldi. Baya güzeldi aslında. Niye ayrıldığımı hatırlamıyorum, uyandığımda masaya düşmüş ve altıma işemiştim. Arkadaşlar bir şeyler söyleyip kendimden geçtiğimi söylediler. Boşversene.

O zamanlar kılsızım pek, sakalım falan da yok. Ha bu arada, 'felan' diyenlere kıl oluyorum biliyor musunuz? Ağzı yaya yaya söylüyorlar ya, tersime gelse... Neyse, sakallarım denilen şey 6 tane telden ibaretti. Öyle bir anım bu, söyleyeyim dedim.

İlgilenmediğim halde büyüyle falan ilgilendiğimi söylüyorum o zamanlar. Babam zengindi, gerçi şimdi ölmüş olduğu için zengin olan benim. O parayla kitapları bastırıyor, biraz var olan el becerimle güzel kapaklar yapıp, evremde popülerliğimi arttırıyordum işte. Ergen zihni.

Günah/sız hayatıma böyle bir senenin ilkbahar başında geldi. Siyah ve düz saçları vardı. Teni beyaz değildi. Maalesef. Erotika güzeldi.

Konu aşk filan sanmayın, aslında uzun süredir, şu anda büyük ihtimalle banyoda unuttuğum sigaram hariç bir aşk hayatım olduğunu sanmıyorum. Lise bitene kadar Erotika ve Günah/sız'ı izledim ben. Ya, çıkma teklifi etsem kabul etmeyeceklerinden değil. Ben sadece bunu yapmak için çok popülerdim. Kız gururu varmış onlarda da, çok da umurumda değil.

Erotika'nın inançları değişikti işte. Kız pagandı. Ama ilginç bi pagan. Kimseye söyleyememişti, hatta ben bile zor öğrenmiştim. Bilme takıntım var, etrafımda gizlenen bir şey görürsem üstüne gitmeden edemiyorum.

Sex falan inancı çok rahattı Erotika'nın. Gerçi, kezbandı. Sevişmedik. Popülerim, ilk adımı ondan bekledim. Çok da umurumda değildi hani. Giyinmesini ve kendine bakmasını bilen bir erkek olarak Taksim'e inince kırk tanesini kaldırabilirdim.

Ben... Burnumu silmeyi tercih ettim. Bazen intikam istiyorum dedim ya. O intikamı istiyorum.

Sin/Pacedo nedir biliyor musunuz? Moonspell albümü ve aynı zamanda çok güzel bir kelime oyunudur. Sin, İngilizce'de, Pacedo ise Portekizce'de günah demektir. Sin Pacedo ise Portekizce'de Günahsız anlamına gelir. Ne kadar tatlı değil mi?

Günah/sız öyle bir kız işte. Bir gezegenin iki yüzü aydınlıksa, bir sorun vardır.

O günden beri Günah/sız'ı aradım. Hiç bulamadım kendisini. Halbuki bir albüm hediye edecektim ona. Ama Nirvana'nın Nevermind albümünü kaybetmişim, bulsam da edemeyeceğim gibi duruyor.

Sessiz.

Not: Sembol, alegori vs yok anacım. Hadi işinize bakın.

Not2: Şarkı göndermeleri sadece Moonspell'e değil. Var bi iki tane.

24
Oyunlar / Ynt: HaxBall
« : 03 Şubat 2011, 03:09:58 »
Transformice bir bu iki zaten. @1 Sekmiş.

25
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 01 Şubat 2011, 02:21:00 »
Bazen intikam istiyorum.

26
Radyo Kulesi / Everything Invaded (FRP)
« : 31 Ocak 2011, 01:56:24 »
FRP hakkında bir yayın gelecek, öyle duyuru olsun diye dedim... Bir hafta içinde.

27
Eğlence & Mizah / Ynt: Üyelerle Röportaj Anketi | Yeniden
« : 30 Ocak 2011, 17:23:08 »
En büyük bilgelik hiç bir şey bilmediğinin farkındalığı ise bilgece cevaplar vereceğimden emin olabilirsiniz. Öte yandan nihbrin birkaç şey biliyor olabilir, cevaplar nihbrin'in cevapları olurlar, realitede ben olan kişinin değil. O yüzden; vote smart. Ya da vote for cuthulu.

Dün geceki yayında ad ve adresini bile öğrendik haberin olsun.

28
Eğlence & Mizah / Ynt: Üyelerle Röportaj Anketi | Yeniden
« : 30 Ocak 2011, 17:17:55 »
Bence de Nibhrin olsun da, adam soruları cevaplar mı o var aklımda. Yirmi sorunun yirmisi de kaçamak cevap olursa, kavga çıkar. :P

29
Eğlence & Mizah / Ynt: Üyelerle Röportaj Anketi | Yeniden
« : 30 Ocak 2011, 02:15:08 »
Sonradan gelen not: Baal Adramelech, oylama bittiği vakit tekrar aramızda olacağından herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bunu yazmamın nedeni "Baal banlıııııııı!!!" gibi yorumları şimdiden engelleme maksatlıdır. Oylamaya devam.

4. sınıf insan muamelesi görüyoruz, eziliyoruz her yerde. Ülen.

30
Gezginler Kamarası / Pandæmonium III - Danse Macabré
« : 03 Ocak 2011, 04:36:47 »
Uzun zamandı bir şeyi umursadığımı sanmıyorum. Baya uzun zaman oldu bu olalı, sürekli ve sürekli aynı şeyleri yaşıyormuş hissine kapılıyorum. Bir güneşin etrafında yörüngeye girmiş gibi, her sene aynı zamanda aynı yerdeyim. Sanki zaman, düz bir çizgi değil de bir halka. Ve ben her zaman başa dönüyorum.

Lise birden beri hiç level atladığımı hissetmedim ben. Level atlamaktansa, daima duyguları biriktirdim. XP puanı gibi, daima bekledim ki o duyguları sahiplerine ulaştırabileyim.

Mesela bir[*]kevaşeye duyulan[/*] öfke var, nefret. En dipten. Dua ediyorum ki bu sene İstanbul'a gelsin, bir daha ki sene, yakın veya uzak gelecekte. Acı çektirmek istiyorum. Ama fiziksel yetersiz, ruhsal yetersiz, beyninde hissetmesini istiyorum. Ne güzel ki beyin kimyasallara karşı oldukça korunmasız.

Sonra bir acı var. Yalnızlık duygusu. Hissetmektense beynimin bir köşesinde biriktirdim onları. İade etmek için. Baldıran zehri gibi kulağından akıtıp, duygusuzca öldürmek. Hissizce. Acısızca. Tek yapmak istediğim, yüzüne bakıp gülümsemek halbuki, onu en çok bu yaralamaz mı?

Her ikisinin de, egolarını alıp ellerine[*]veya başka bir yerlerine[/*] vermek en büyük dileğim sanırım. Kim tutan biri değilim, iki dakika önce kavga ettiğim kişiyle oturup kahkahalar atabilirim hiç öfke duymadan. Kimseyi korkutma derdinde hiç olmadım, ergenliği geçersek (o sıralar herkes ilginç şeylerin peşindeydi, peşinde, hep öyle oluyor), hiç olmayı da planlamıyorum.

Zaten birilerini korkutmaya çalışmak ne işe yarayacak ki? Korkan insanın -korktuğunu varsayarsak- adrenalin salgılaması, elimden daha kolay kaçması anlamına gelmez mi? Bu durumda, onları rahat ettirmek yapılabilecek en yararıma şeydir. Ben de öyle yapacağım, affettiğim için mi yoksa gerçekten burada yazdığım için mi güldüğümü bilmemelerini sağlayacağım.

Korku değil, ancak karmaşa vuracak bu sefer. İçlerinden bir tanesi pişman, biliyorum. O ne yapacağını şaşıracak işte. Belli etmese de, kelimeleri seçemeyecek.

Deney farem olmaya hazır mısın?

Hadi sevişelim.


Kendime ipucu olsun;

"Perverse: the religion of pain
In each detail a world,
I know you hide something..."

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6