Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Darkness

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19
61
Genel Kültür / Kızılderili İsimleri
« : 04 Haziran 2008, 06:04:04 »
Kizilderili bireylere dogduklarinda verilen isimler, aileleri tarafından çocuklarında görmek istedikleri özelliklere göre verilir.Genelde çok isimlidirler.İsimler kendilerince kutsal sayılır.Buyuyup birer ergin kabile uyesi olunca , kabile uyeleri tarafindan kahramanliklar , ilginc olaylar ya da yetilerine gore aldiklari isimler de vardir.

ERKEK İSİMLERİ:
Yalnız KURT, Kızıl BULUT, Keskin BIÇAK, Sert RÜZĞAR, Rüzgarın OĞLU, Şahin GÖZ, Uçan OK, Yaralı KARTAL, Şahin ADAM, Asil KURT, Uçan KARTAL, Deli KAR, Kartalın OĞLU, Kar KARTALI, Kızıl TÜY, Çağlayan IRMAK. Sessiz DERE, Kar KARTALI, Kırık OK, Attığını VURAN, Gönlü Kırık ŞAHİN, Seven KARTAL, Kızgın BOĞA, Sarı BOĞA, Şimşeğin OĞLU, Yaralı DİZ, Kırık BIÇAK, Saçı RÜZĞARLI, Fırtına SAVAŞÇI, Korkutan ATMACA, Ayı BOĞAN, Hızlı ŞAHİN, Bodur BOĞA, Gök Gözlü SAVAŞÇI, Bilge ADAM, ŞİFACI, Yay KOPARAN, Oktan HIZLI, Korkusuz ŞEF, Korkusuz RUH, Kızılderili VATANSEVER, Kırık MIZRAK, Meydan OKUYAN, Sevgi YÜKLÜ, Kırık KALP, Sevdi OLMADI, Yüce RUHLU, Amuda Kalkan BOĞA, Agresif GERGEDAN, Kurt Kaçıran ASL AN, Kediden Korkan KAPLAN, Kanadı Kırık KARTAL, Şahin PENÇESİ, Koşan BOĞA, Rüzğarla YARIŞAN, Panter PENÇESİ, Toprakla yoğrulan SAVAŞÇI,

KADIN İSİMLERİ:
Ay IŞIĞI, Çiğdem ÇİÇEK, Doğan GÜNEŞ, Çevik CEYLAN, Buğulu GÖZ, Çiçek DALI, Karlı Dalda TOMURCUK, Yaban GÜLÜ, Kiraz ÇİÇEĞİ, Çayır BUĞUSU, Kızıl NEHİR, Çağlayan IRMAK, Gönlü Kırık,Sarışın KELEBEK, Daldaki ÇİĞTANESİ, Solan GÜL, Yaralı CEYLAN, Deniz GÖZLÜ, Göl KUĞUSU, Küçük SERÇE, Ağlayan GÖNÜL, Sevdi OLMADI, Ceylan GÖZLÜ, Çağlayan PINAR, Durgun SU, Kırık DAL, Çiğ TANESİ, Çiçek TOMURCUĞU, Gökkuşağı GÖNÜL, Dağların PRENSESİ, Ova ÇİÇEĞİ, Ağlayan PINAR, Gül TOMURCUĞU, Esen ILIK RÜZĞAR, Çadıra VURAN DAMLA, Billur DAMLASI, Buğday Tarlasındaki MOR ÇİÇEK, Fingiryen FARE, Ağlayan YILDIZ,Defne Samyeli

ÇOCUK İSİMLERİ:
Benekli KELEBEK,Küçük KURT, Çevik CEYLAN, Annesiz DURMAZ,Koşan KAPLUMBAĞA,Mini SERÇE, Sisten KORKAN,Küçük KAPLUMBAĞA,Zıplayan BALIK,Havadaki ÇEKİRGE,Ceylan BAKIŞLI, Korkusuz SİNCAP, Gölge KOVAN,Bal KÜPLÜ ARI, Sinekle SAVAŞAN, Gözü CEYLAN,Kızılderili HAMSİ, Balık GÖZÜ, Kelebek KANADI,Takla Atan TRANTULA,Yüzme Bilmeyen BALIK,Söğüt Dalındaki KAPLUMBAĞA,Uçan TIRTIL,Al KİRAZIM, Bal ARIM,BAL PETEĞİM...

62
Sinema / MTV Film Ödülleri dağıtıldı
« : 04 Haziran 2008, 05:47:54 »

MTV'nin bu yıl 17'si dağıtılan film ödüllerinde, en iyi film ödülü ''Transformers''a verildi.

En iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi "I am Legend" (Ben Bir Efsaneyim) filmindeki rolüyle Will Smith olurken, en iyi kadın oyuncu ödülü "Juno" filmindeki performansıyla Ellen Page'e verildi.

Hollywood yakınlarında Universal Stüdyoları alanı içindeki Gibson Amfitiyatro'da yapılan törenle sahiplerini bulan, internet üzerinde yapılan oylamayla belirlenen MTV film ödüllerinin bu yılki sahiplerinin listesi şöyle:

En iyi film: "Transformers"
En iyi erkek oyuncu: Will Smith (I am Legend-Ben Bir Efsaneyim)
En iyi kadın oyuncu: Ellen Page (Juno)
En iyi komedi performansı: Jonny Deep (Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu)
En iyi dövüş sahnesi: Sean Faris, Cam Gigandet (Never Back Down-Asla Pes
Etme)

63
Spoiler: Göster


http://www.imdb.com/title/tt0120735/

Konusu
Sevimli sokak serserisi Eddy (Nick Moran) hayatının kumarına üç arkadaşı ile zar zor kazandıkları 100 000 paundu yatıracaktır. Tom (Jason Flemyng), Bacon (Jason Statham) ve Soap (Dexter Fletcher) aralarında onu seçmişlerdi. Masadaki en kurt oyuncu oydu. Ama ne yazık ki tüm oyun önceden ayarlanmış bir düzenden başka bir şey değildir.
Oyunun sonunda Hatchet Harry (P.H. Moriarty)’e yarım milyon paund borçlanarak masadan kalkar. Harry Eddy’e bocunu ödemesi için bir hafta süre tanır. Aksi halde para yerine parmaklarını alacaklardır.
Eddy ve arkadaşları gerekli parayı acilen bulabilmek için türlü yollara başvururlar.
Bunlardan biri Eddy’nin babasının antika tüfeği ile hırsızlığa bile yeltenmektir. Hepsi başarısızlıkla sonuçlanır. Oysaki ellerindekinin kıymetini bilmemektedirler...

64
Sinema / King Kong - 2005 - (7.7/10)
« : 04 Haziran 2008, 05:33:19 »
King Kong


                                      Yönetmen: Peter Jackson
                                      Senaryo: Fran Walsh, Philippa Boyens
                                      Tür: Macera, Drama
                                      Süre: 187'
                                      Gösterim Tarihi: 16 Aralık 2005, Trükiye
                                      imdb: http://www.imdb.com/title/tt0360717/
                                      Oyuncular: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann

                                      Örnek Resimler:










65
Sinema / Sıkı Aynasızlar [Hot Fuzz]
« : 04 Haziran 2008, 05:22:51 »
 

Orjinal Adı: Hot Fuzz

Yönetmen: Edgar Wright
Oyuncular: Simon Pegg, Martin Freeman, Bill Nighy, Robert Popper, Timothy Dalton

Senaryo: Edgar Wright, Simon Pegg
Görüntü Yönetmeni: Jess Hall
Müzik: David Arnold
Kurgu: Chris Dickens
Tür: Aksiyon - Komedi
Süre: 121 Dk.
Yapım: 2007 - İngiltere/İrlanda
Dağıtımcı: UIP  www.uip.com.tr
Gösterim tarihi: 13 Temmuz 2007
İmdb:                                            http://www.imdb.com/title/tt0425112/
Resmi Web Sitesi:  www.hotfuzz.com

Editörün Notu: Bol aksiyon yüklü müthiş bir polisiye komedi...

Konu: Nicholas Angel (Simon Pegg), Londra’nın gelmiş geçmiş en başarılı polis memurudur. O kadar mükemmel bir polistir ki, diğer polislerin hepsi onun yanında görevini yapmıyormuş gibi kalır. Angel’ın üstleri bu duruma daha fazla seyirci kalamazlar. Diğer polislerin morali bozulmasın diye onu yeteneklerinin pek fazla işe yaramayacağı gözden ve gönülden uzakta bir yere tayin ederler. Yeni görev yeri, sakin ve suç işlemeyen insanların yaşadığı, yıllardır hiçbir polisiye olay belirtisi görülmeyen Sandford köyüdür.

Sandford’da göreve başlayan Angel için artık Londra caddelerindeki hareketliliğin yerini yemyeşil bahçelerde düzenlenen partiler ve hiçbir olayın meydana gelmediği klasik devriye gezileri almıştır. Artık tembelliği ve uyuşukluğa iyice alıştığını hissetmeye başladığı bir anda meydana gelen bir dizi dehşet verici olay Angel’ın harekete geçmesine yol açar. Sandford’un göründüğü kadar suç işlenmeyen bir yer olmayabileceğinin farkına varmıştır.
                                             

Capslar 









66
Sinema / Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım | 2007 |
« : 04 Haziran 2008, 05:21:27 »

Yönetmen: Hamdi Alkan
Oyuncular: Vural Çelik, Yasemin Conka, Hakan Yılmaz, Okan Tangücü

Senaryo: Bayrampaşa Cezaevi Mahkumları
Görüntü Yönetmeni: Ferhat Öçmen
Müzik: Bayrampaşa Cezaevi Mahkumları
Kurgu: Ulas Cihan Simsek
Tür: Dram - Komedi
Süre: 106 Dk.
Yapım: 2007 - Türkiye
Dağıtımcı: UIP www.uip.com.tr

Gösterim tarihi: 22 Şubat 2008

Resmi Web Sitesi: www.mahkumlarinfilmi.com

6,7 (8 oy)
IMDB.com bu filmin sayfası



Editörün Notu: Yanlışlıkla tutuklanıp derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsü.

Konu: Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün mahalle arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Conka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...






67
Müzik / Helldorado-A Drinking Song
« : 02 Haziran 2008, 19:50:56 »
ulkerın mıllı takım ıcın hazırladgı reklam muzıgıne bayıldım ındırıyorum merak edenlere parcanın ısmını soylıyeyımm

Sanatçı: Helldorado
Şarkı: A Drinking Song

68
Televizyon / Ynt: Supernatural
« : 02 Haziran 2008, 19:39:40 »
Arada denk geldikçe bakıyor(d)um.. :P Bayağı önce izlememe rağmen şu araba,köprü olayından nefret ediyorum :hemk
Ama yeniden başlayacağım.Tnt'de şu an bulunduğu bölüme kadar ki bölümleri atabilecek olan varsa çok sevinirim ;)  :melk

umarım yardımcı olabılmısımdır


Season One Index

Find all you need to know about Season One Episodes!

Click the title or the picture to be taken to the full guide with synopsis, audio clips, screencaps, videos, and much more!

 

1.00 Pilot

22 years ago, two small boys witness the strange and unexplainable death of their mother. Now, with the disappearance of their father, it's time the Winchesters begin their newest hunt- a journey that will bring them together to fight the ghostly woman in white. But can they find their father?



1.01 Wendigo

Sam and Dean go in search of missing campers, and get more than they bargained for when they encounter the cannibalistic 'Wendigo.' With time running out, and Dean being the creatures next possible meal, can Sam save the day? Or have the boys met their match?


1.02 Dead in the Water

When people start to drown in mysterious circumstances, it's up to Dean and Sam to fathom out why! Is there some deep, dark secret hiding beneath the surface at the local lake? And how is the sheriff's grandson, Lucas, connected to it all? Can the brothers work it all out before the boy and his mom are put in danger?

1.03 Phantom Traveler

An aircraft crashes with very few survivors and in very strange circumstances. Then, the survivors who dare to fly again all begin to die one by one. Is there something finishing the job it started? Sam and Dean dare to take a flight with the surviving air hostess to find out, but will they make it back down?



1.04 Bloody Mary

When a young girl utters the words 'bloody mary' three times in front of a mirror, her father dies grusomely. Is there something evil in the mirror? If so, how does the spirit pick it's victims, and just why does Sam think he can lure it to go after him?




1.05 Skin

When an old friend of Sam's is accused of murder, he feels compelled to help. But, when the Winchesters investigate, they find things are far from a simple mistaken identity. In fact, can anyone be trusted to be who they say they are?


1.06 Hookman

When the spirit of a one-handed preacher comes back to haunt a town, it's time for Sam and Dean to get on the case. The problem is, what is summoning the ghost, and why doesn't burning his bones vanquish him back to the netherworld?



1.07 Bugs

A construction worker falls down a hole in the ground, only to have his brain seemingly 'melt.' The authorities say CJD, our boys know different! Once on the case, Sam and Dean discover a deadly native curse, and a time frame that is rapidly running out. Can they convince people to leave before it's too late?

 

1.08 Home

Sam has a dream about the old Winchester home. The dream is so vivid he insists they go back to Kansas to check on the house. Once there, the boys discover not one, but two spirits now inhabit the house, and one is intent on killing the new owner!



1.9 Asylum

After getting co -ordinates in a text message from their dad, Sam and Dean head out to the Roosevelt Asylum to check out rumors that its haunted with killer ghosts. What they find is a young couple out for a night of fun, and an evil Dr, hell bent on finishing the job he started while he was still alive...



1.10 Scarecrow

After a phone call from their father, Dean and sam go their separate ways, only to be reuninted in a small town with a deadly secret. Why do the townspeople keep an evil looking scarecrow, and is it connected to the strange disappareances that have been happening?

1.11 Faith

While on a hunt, Dean is seriously hurt, and it seems he may only have months to live. Desperate for a cure, Sam goes to an unlikely source to save his brother, but is the miracle all it seems, or are dark forces at work?



1.12 Route 666

Dean meets up with an old flame after a spate of mysterious murders, but can he keep his ex-girlfriend safe from the killer truck? Just who is the driver from beyond the grave, and can Sam stop him before he even runs Dean off the road?



1.13 Nightmare

Sam has nightmares, but are they more than just bad dreams? Dean isn't convinced at first, but after one of his brother's visions becomes reality, he has to accept what Sam has been telling him for some time. Now, can they stop any more deaths, or will Dean be part of Sam's next nightmare?

1.14 The Benders

When Sam goes missing, Dean things its some supernatural force at work. What he finds instead is a murderous family that hunts their victims and saves parts as trophies. Will Sam and Dean be their next quarry?



1.15 Shadow

Sam and Dean meet up with Meg again (see 'Scarecrow,') while on the trail of a killer. Is she really as nice as she seems? Or is this all a wicked trap for the Winchester family?

 

1.16 Hell House

A run down house is apparently haunted by a murderous ghost from years gone by, but are the spooks really what they seem, and what does a website have to do with it all? When Sam and Dean meet two would be ghost hunters, it's one crazy gig...



1.17 Something Wicked

Sam and Dean must face an evil witch from their past to save the lives of young children. But, just how poerful is the Shtriga, and will it again try to take Sam's life as it did when he was a child?



1.18 Provenance

A haunted painting spells trouble for our duo- especially when Sam falls for a young girl involved with the antique and the evil that goes with it...

 

1.19 Dead Man's Blood

Sam and Dean are not only united with their father, but they must face a new foe- a foe they didn't even know existed! Time is running out, and the Winchesters must battle real life vampires to gain the thing that can kill their mother's murderer...



1.20 Salvation

The end is near and our boys and their dad are hot on the trail of the demon that killed Mary. Can all three Winchesters come through this fight alive? Will Meg get away to fight another day? Only time, and our episode guide will tell...




1.21 Devil's Trap

With John Winchester captured, and Meg and her demon buddy still on the loose, can Dean and Sam use the infamous Colt and kill their foe once and for all? Is John still alive? Methinks we'll have to wait until next season for some of the answers...

69
Eğlence & Mizah / Ynt: Üstteki üyeye şarkı armağan etme
« : 31 Mayıs 2008, 18:19:46 »
Gokhan Ozen\Aslinda

70
Sinema / Accepted (Hayali Üniversite) 2006
« : 31 Mayıs 2008, 08:29:18 »


Üniversite başvurularının hepsinden ret cevabı alan Bartleby "B"nin tek tesellisi bu konuda yalnız olmamasıdır. En yakın arkadaşlarının da durumu aynıdır. Başvurularından olumsuz cevap aldığını ailesine de söyleyemez. Kariyer planı bile yapamayan "B"nin ailesini memnun etmek ve rüya kız Monica'nın ilgisini çekebilmek için kafasında dahiyane bir kurtarıcı fikir oluşur: Kendi üniversitesini açmak!










eger unı sıstemı degısmez (kı bu ımkansız ) yada sözelcıler mat cözmek zorunda kalmazsa( bu olanaksız) BENde bu fılmın senaryosuna uygun 1 sey yapmaktan baska carem kalmayacak[/color]

71
ellerine saglık paylaşım ıcın sagol

72
Sinema / Ynt: 300 Spartalı
« : 30 Mayıs 2008, 19:00:14 »
her yenı gun avrupanın jan darc ı yuvarlak masa sovalyelrını spartalılarını amerikanların vıetnam ve ırak afganıstan  cın ve japonların hero ve dıger mıtojık kahramanlarını evırıp cevırıp ızlemkten nefret edıyorum

 bu fılmler ve olaylar bız genclerı daha ve fazlasıyla yabanlaştırıyor

Aslında para teknoljı ne dersenız dıyın hepsı mevcut olmasına ragmen hala pıyasada ve gecmıs yıllardakı ucuk kacık mahalle fılmlerıyle yetınıyoruz ve aslında tarıhımızle gecmısımızle mıllı benlıgımızle ucuz ısler sonucunda acıkcası alay edıyoruz

Ustune ustluk bu topraklar ınsan oglunun en cok ayak bastagı yerler kulturel zengınlıgımız ve efsanelerımızle  aslında hem gecmısımızı daha ıyı anlayabılrız

Şimdi bır suru uygarlık var ve yakından arastırsanız senaryolastırlack 1000ler hıkayelerımız ve efsanelerımız var

mesala yakın tarıhden baslarsam ve sırayla aklıma gelenlerı yazarsam
kurtulus canakkele hıcaz sarıkamıs  malazgırt pasınler kosova dandanakan caldıran rıdanıye ankara nıgbolu  mohaç meydan savaşları  ıstanbulun fethı preveze mısır; hotın seferı talas savası  ve tarıhımıze sıgmayan  bır suru savaslar seferler antlşmalar efsaneler mıtolojıler ama bu konuda sınema dunyasında oralı bıle olan yok ve sımdıye kadar sadece ve sadece 1 fılm var işte bu dedgım
oda satır aralarında ve sonlarında kaldı 120 ayrıntılar lınkte

http://www.kayiprihtim.org/forum/sinema/1297/0/

 umut edıyorumkı gercekten yakın zamanda tarıhımızı mıllı benlıgımızı bıze ve tum ınsanlıga anltacak fılmler ve calışmalr yapılır






 

73
Müzik / Çelik -Dilberim
« : 29 Mayıs 2008, 09:42:53 »
Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim
Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim
Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim

Sevdalar aşka doymak için
Vuslatlar, sana kanmak için
Denedim yetmiyor, dertlerim bitmiyor
Bu sizi dinmiyor

Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim
Vur beni
O gözler, O kaşlar, ne işe yarar
Yor beni
Feryatlar, figanlar, beni oyalar
Sevgilim, her şeyim
Gönlüme taht kuran dilberim

74
Televizyon / Supernatural yeni çagın hayalet avcıları
« : 28 Mayıs 2008, 11:14:55 »

bugun ılk sezonu bıtırdım fınal bolumu gercektende superdı yalnız s.n herhangı resmı yada fan sıtesı olmamsı cok ılgınc


Dızının ılgı cekıcı ayrıntıları

Bu dizide izleyiciler karanlık bir dünyada yolculuğa çıkacaklar.

Gilmore Girls adlı dizide aşık bir ev erkeğini oynayan Dean karakterli Jared Padalacki bu dizide karşımıza Sam Winchester olarak çıkıyor.En iyisini yaparak ailesinin geçmişinden kaçmaya çalışıyor. Smallvile'den tanıdığımız Jensen Ackles ise bu dizide Dean Winchester rolünde ve kardeşi kadar şanslı değil.Sam babasının annesini suçlammarına karşı geliyor.Sam lisenin ardından evden ayrılıyor.Yeni hayatı hukuk okuluna gitmeyi düşünen Jessica üzerine kuruluyor.

Dean tamamen değişik bir yol izliyor.Babasının yolunu.Babası John(Jeffrey Dean Morgan Weeds) Dena'i aile işinde çalıştırıyor.Dean Sam'i izlemeye karar verdiğinde Sam'in kişisel planlarını bir köşeye koyup Dean'i yoluna dahil etmekten başka şansı yoktur.


Bu iki kardeş çocukalrını beraber geçirdikleri halde farklı karakterlere sahiptirler.Dean hala John'u idolu olarak görmektedir.Korkularının görünmesine rağmen gerçekte annesinin öldüğü geceyle ilgili lanetli anılaa
doluydu.Sam annesinin öldüğü o lanetli geceyi hiç hatırlamıycak küçük olmasına rağmen babasını hiç sevemedi.

Kardeşlere açıklanamayan ölümlerle ilgili haber veren gizli bir telefon gelir.Bu noktada ki kardeşin hayatları tekrar kesişir ve hikayemiz başlar.




bu tnt sıtesındekı tanıtımı

Oyuncular: Jared Padalecki, Jensen Ackles Daha çocukken annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... Birisi babasına karşı savaşmayı, diğeri ise daha sakin bir hayatı seçmiştir. Babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar. Winchester kardeşler bir yandan ülkeyi baştanbaşa dolaşırken diğer yandan da esrarengiz ve tehlikeli güçlerle savaşırlar. İzleyenleri koltuklarına çivileyecek fantastik bir dizi.

buda dızının turu
Tür Korku , Gerilim , Dram , Komedi , Aksiyon  kısaca anlıcanız yok YoK bu dızıde

 :huha

75
Müzik / Deniz Gözlüm - Soner Arıca
« : 27 Mayıs 2008, 05:57:44 »
Deniz Gözlüm - Soner Arıca



İlk değilsen bile, son aşkım olup kal
Senden öncesini, yaşamadım sayarım
Böyle bir aşka, ömür vermeye değer
Dillenirde azarak, gelir diye korkarım

Deniz gözlüm benim, senin için hazırım
Eğer ölüm gerekse, ölmeye giderim
Yemin olsun seninim, çocuklar gibi şirin
Deniz gözlerinde, hayat bulur gözlerim
Yüreğim acır inan, senden uzak kalmasın
O deniz gözler benim başkası hiç bakmasın

Son arzun nedir diye, gelipte bir sorsalar
Haykırış olur sesim, sen yine sen der
Canım seni özler, seni diler ister
Beni bırakma eğer, ateşlerim söner

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19