Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Blonde

Sayfa: [1]
1
Kurgu İskelesi / 11 Yıldızın Öyküsü (Seri)
« : 01 Eylül 2015, 19:18:37 »
Merhaba arkadaşlar ben Elif  ;D 18 yaşındayım ve hayatımda ilk defa bir şeyler yazmaya çalıştım. İyi kötü her türlü yorumlarınızı kaldırabilirim. Bu hikayeyi nasıl yazdın diye sorarsanız da bende bilmiyorum. Ayrıca acemi olduğum için ve kendime asla yazar demediğim için anlatım tarzım sıkıcı olabilir. Belkide imla hatası da yapmış olabilirim. Umarım güzel bir şeyler başarırım. Ve okurken sıkılmazsınız.

Öncelikle kitapları tanıtayım. İlk kitap İnsanlığın Çöküşü ve ikinci ve son kitap ise Karanlık İmparatorluk.
Aslında uzatmayı düşünmüyorum dediğim gibi ben bir yazar değilim ya da yazar olmaya çalışmıyorum. Sadece hayalimdeki evreni anlatıyorum size. :)

11 Yıldızın Öyküsü - İnsanlığın Çöküşü



İnsanlık dünyadan önce evrende neler yaşadı. Neden dünyaya geldi, bizler koskoca evrende yalnız mıyız? Bu kürenin içine neden hapsolduk. Hepsini birinci kitabımda açıklıyorum.

Kitap Bitti.

11 Yıldızın Öyküsü - Karanlık İmparatorluk



Üzerinde yaşadığımız bu gezegenin derinliklerinde, pis kirli çukurlarında karanlık mağaralarında gölgelerin arasında nefes alıp veren ve durmadan düşünen varlık sende kimsin?

Dünya'nın derinliklerindeki bir ırkı anlatıyor. Kitap devam ediyor.

2
13 Değişim Başlıyor



Martı yayınların sevmediğim bir kitabı daha. Yazar Shannon Delany. Türkçe çeviri: Eda Aksan.


Konusu
Jessie adındaki genç kızın kasabasında annesinin ölümü ile gizemli olaylar olmaya başlıyor. Jessie okulunda sevilen bir öğrenci. Okulda gazete yazarı. Junction lisesinde normal bir gündü. Jessie rehberlik odasından çağırıldı. Okullarına yeni gelen Rus öğrenci Pietr'a rehberlik edilmesi isteniyor. Pietr'ın geldiği yerde kurtların orayı basması ile bir kaç ölüm oluyor. Bunlarda bu küçük kasabaya yerleşmek zorunda kalıyorlar. Pietr, gerçekten yakışıklı bir çocuk. Okulun küçük olmasından dolayı yeni geldiği için epey dikkat çekiyor. Bir çok kişi Pietr ile ilgileniyor. Jessie'de okulun futbol takımından Derek'i seviyor. Tabi daha sonra düşünceleri değişir. Pietr ve Derek arasında kalır. Ve her geçen gün kasabada daha gizemli olaylar olur.

Kendi yorumumu da eklemek istiyorum, kitabın diğer 2 tane daha serisi var. Ben yazarın anlatım biçimini beğenmedim. Bence çok sıkıcı anlatıyor. Akıcı değil. Epey okuyorsunuz bir türlü sonuca varamıyorsunuz. Fakat sonu beklediğiniz gibi değil. Bana biraz yazar sadece para kazanmak için yazmış geldi. Ayrıca diğer seriyi bedava verseler almam.  Bu benim düşüncem. Okumak size kalmış :)

Sayfa: [1]