Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Okur

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
16
Anubis Kapılarını çok aramış ama bulamamıştım. Bana Kindle aldıran kitaplardan biridir kendisi. Baskısının olmaması üzücüydü. Yeniden basılacak olması güzel bir haber. Açıkçası farklı bir çeviri ile de tekrar okumak güzel olur.

17
Üçüncü kitap da bir aksilik çıkmazsa İstanbul Tüyap'ta arkadaşlar.
Sevindirici bir jaber, teşekkürler, takdire şayan bir hız.:) Bu dünyada geçen yazara ait farklı kitaplar da varmış Goodraeads te gördüğüm kadarı ile. O kitaplar ile ilgili bir planınız var mı?

18
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Yemini - Brian McClellan
« : 18 Haziran 2017, 21:45:26 »
Kitabı ve farklı tarzını çok beğendim, aksiyon dozu ve anlatımı çok iyi. Ana karakterlerin hepsi başarılı. Ayrıca Barut Büyücüsü olayı çok hoşuma gitti. Devam kitaplarını heves ile bekliyorum. Umarım fazla beklemeyiz.
İkinci kitap piyasaya çıktı. :)

Bu arada şu başlığı artık Barut Büyücüsü diye değiştirsek güzel olurmuş gibi geliyor bana. :)

öyleymiş, verdim siparişi. :)

19
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Kan Yemini - Brian McClellan
« : 18 Haziran 2017, 17:58:43 »
Kitabı ve farklı tarzını çok beğendim, aksiyon dozu ve anlatımı çok iyi. Ana karakterlerin hepsi başarılı. Ayrıca Barut Büyücüsü olayı çok hoşuma gitti. Devam kitaplarını heves ile bekliyorum. Umarım fazla beklemeyiz.

20
Tartışma Platformu / Ynt: Hangi kitabı, Neden seviyoruz?
« : 18 Haziran 2017, 01:40:35 »
Buz ve Ateşin Şarkısı serisi, koyu bir Galatasaray taraftarı olan bana stadyuma maç izlemeye gitmişken kitap okumayı maç izleyip tezahurat yapmaya tercih ettirdiği için. Ah o Kızıl Düğün ah...

21
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 13 Haziran 2017, 12:13:18 »
Üç Cisim Problemi ve Elric serisi devam kitapları ne durumdadır acaba, bir de Yaşlı Adamın Savaşı Serisi daha doğrusu evrenine ait başka kitaplar görecek miyiz İthaki'den? Ayrıca unutmadan, zaman ayırıp okuyucuların sorularına cevap veriyor olmanız takdir edilesi bir davranış. Teşekkür ederim ilginiz için.

22
Boyundan büyük işlere kalkışmasın, 3 kitaplık seriyi bitiremedi kaç senedir. Bir dünya kurgulayıp öyküsünü anlatmak için yeterince üretkenliğe sahip değil.

23
İki kitabı da hızlı bir şekilde kısa aralıklarla okumuştum şu an öykü ile ilgili bir çok şeyi hatırlamıyorum ama şu hala aklımda ki hikayeyi çok yaymıştı ve ikinci özellikle kitap sayfalarca gereksiz detaylarla dolu bir kitaptı. Hikaye son bir kitap ile bitirilebilecek sonlarında olan bir kitap gibi değil de hala giriş kısmından gelişme kısmına geçiş yapan bir hikaye gibi. Yazarın tarzını da düşünecek olursak toplamda üç kitap ile seriyi istenilen şekilde toparlayıp bitirebileceğini hiç sanmıyorum.

24
Filmden ziyade kaliteli bir dizi daha uygun Witcher serisi için kanımca. Umarım iş bilen bir ekip elinde hakkı verilerek yapılır.

25
Ben Kara Kule serisini resimleri konusunda çok tutarsız buluyorum. Keza kitap kapakları da öyle. Serideki kimi kitaplar muhteşem denilebilecek kadar iyi kapaklara sahipken son iki kitap özellikle ve Silahşör ismi ile yeniden basılan ilk kitap- kimileri de Büyücü ve Cam Küre gibi oldukça kötü kapaklara sahipler. Aynı şey kitaplardaki resimler için de geçerli İyi resimleri var tamam ama çk kötü resimleri de var. Özellikle Kule ve Roland konusunda. Zaten serinin orjinal dilindeki kapaklar her hali ile çok daha iyi. Gerçi bu sadece Kara Kule serisine has bir durum değil bir çok kitapta benzer bir durum var ne yazık ki.

26
Kule ilgili en iyi yan kitaplar Tılsım, devam kitabı Kara Ev ve Uykusuzluk kanımca. Hesapta Tılsım ve Kara Ev den sonra bir kitap daha yazacaklardı ve seri üçleme olacaktı ama yıllardır bir şey olduğu yok. Müthiş bir üçleme olabilirdi halbuki. Bu Üç kitapta ana hikayeye oldukça sağlam şekilde bir şeyler eklemekteler seriden bağımsız olarak da çok iyi kitaplar. Kara Ev favorim.

27
Kara Kule / Ynt: Kara Kule Film Oluyor!
« : 03 Mayıs 2017, 15:58:32 »
Her ne kadar beklentim yok denecek kadar az olsa da üstat King'in epik yolculuk hikayesinin sinema uyarlamasından, fragmandaki Enrico Morrione tınıları heyecanlandırdı beni yine de.

28
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 01 Mayıs 2017, 22:17:08 »
Soru değil de geri bildirimim olacak bir tane. Silmarillion baskısı çok kötü. O kalitede bir kitaba hiç yakışmamış. Kapak resmi çok kötü, kitanın garip de bir boyutu var, gerçekten de  hayal kırıklığı.  Bitmemiş Öyküler kitabı tarzında bir baskı yapsaydnız keşke. Başka bir arkadaşım için de sipariş vermiştik o da hayal kırıklığına uğradı baskıyı görünce. Böylesi, tabiri caizse şahsına münasir ve kült bir esere daha kaliteli bir baskı olması gerekirdi.

29
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - TV Dizisi
« : 22 Nisan 2017, 20:17:00 »
Game Of Thrones kitaplarını da okudum. Dizisi buram buram kalite kokan hatta televizyon dünyasında emsalini pek kolay göremeyeceğimiz kalitede bir yapım, bu tip uyarlamalarda kitabı olduğu gibi uyarlamalarını beklemek mantıklı olmaz zaten. Kitaptan farklı gitsin gitmesinden ziyade ucuz ve düşük kalitede bir yapım olma ihtimali benim açımdan endişe verici olan. Kara Kule bu anlamda ciddi bir adaydır benim için. Keşke HBO Kule serisini de dizi yapsa. İşte o zman efsane bir şey olabilirdi. Game Of Thrones'ta diziyi iyi yapan sadece görselliği fikrine de katılmıyorum. Artık eski ilgimi kaybetmiş olsa da GOT bir öok yönü ile mihenk taşı bir dizidir kanımca.

30
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı - TV Dizisi
« : 21 Nisan 2017, 18:42:47 »
Sitede Kara Kule nin adı geçmiş ama Kule serisini iki defa okumuş ve çok seven birisi olarak Kara Kule film projesi ile ilgili gördüğüm ve duyduğum hemen her şey bana keşke hep kitap olarak kalsaymış dedirtiyor, yüreğimi dağlıyor. Oldukça kötü bir Kule filmi geliyor sanki. 400-500 sayfalık bir kitap değil ki bunlar kolayca altından kalkabilsinler. Bütçe, işi bilen iyi bir ekip ve emek istiyor. Olunca oluyor Game Of Thrones gibi istisna olabilmiş ve şaşırtıcı derecede başarılı bir iş var ortada ama o da başarısını HBO kaynaklı olmasına borçlu. 14 kitap ve yaklaşık 10000 sayfalık devasa bir külliyat. Keşke hakkını verebilseler ama çok zor. Pek ümitli değilim kendi adıma.

Sayfa: 1 [2] 3 4 5