Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mit

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 270
46
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 04 Kasım 2017, 14:56:13 »
Faun - Federkleid

Cuma neşesi.

Bunu yine yeni yeniden dinlerken karşıma Omnia'nın şu parçası çıktı. Bu da cumartesi neşesi olsun :)

https://www.youtube.com/watch?v=J56VVtlZCGE

47
Şahane... Über ötesi bir örnek davranış olmuş.

48
Liman Kütüphanesi / Ynt: İndirimler
« : 04 Kasım 2017, 13:03:41 »
Nasıl oluyor bilmiyorum ama İş Bankası Yyaınları'ndan çıkan ynei Tolkien biyografisi BKM Kitap'ta 45 TL yerine, 9.90 TL.

https://www.bkmkitap.com/tolkien

http://kayiprihtim.com/haberler/tolkienin-biyografisi-onsipariste/

Ben pek güvenemedim bu işe yalnız :) Risk tamamen size ait.

49
Hmm, ilginç. Kitabevi çalışanlarından biri cinnet geçirip Twitter yetkisini kötüye kullanmış gibi bir intiba oluştu bende :) Nasıl bunalttılarsa artık adamı/kadını.

50
Bildiğim kadarıyla Panama, Gürer'in çevirilerini kullandı. Ben de pek memnun kalmamıştım. Öte yandan Metro 2035 direkt oalrak Metro Last Light'tan sonrasını konu alıyor ve farklı bir çevirmen tarafından çevrilmiş. Ve çeviren bayan Rusça aslından çevirdiği için ortaya gayet akıcı bir sonuç çıkmış.

Dün yayınlanan Metro incelememizde bu konuya ayrıntılı bir şekilde değinmiş Çağatay:

http://kayiprihtim.com/inceleme/metro-serisi-inceleme/3/

51
Pandora'dan herhangi birileri varsa şayet, bu ne ola?

https://twitter.com/pandorakitabevi/status/925993984270438400

Neymiş ki o? "Üzgünüz, bu durumu görmek için yetkili değilsin," uyarısı veriyor da :)

52
Duyurular / Ynt: Yeni Yazılar Duyurusu
« : 02 Kasım 2017, 20:12:47 »
İhsan Çağatay Boz, Metro 2033'le başlayan dünyaca ünlü post-apokaliptik serinin tüm kitaplarını ve oyunlarını tek bir özel dosyada topladı! Gaz maskenizin filtrelerini ve tüfeğinizin mühimmatını kontrol edin, metroda uzun bir yolculuğa çıkıyoruz!




53
Biraz değil, bayağı öznel olmuş :D

Lem hoş gelmiş, sefalar getirmiş.

55
Duyurular / Ynt: Yeni Yazılar Duyurusu
« : 30 Ekim 2017, 20:29:14 »
Çiğdem Schmidt, fantazya, distopya ve realizmi aynı düzlemde harmanlayıp, farklı zamanlarda geçen altı farklı öyküyü birbirine bağlayarak acı gerçeklerle dolu bir roman oluşturan David Michell’in Kemik Saatler adlı kitabını inceledi.



56
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 30 Ekim 2017, 13:31:07 »
Bir dağıtımcının boyunduruğu altına girmemiş AAA'lardan ben hâlâ umutluyum :) The Witcher 3 bunun en güzel örneği. Cyberpunk 2077'yi merakla bekliyorum. Aynı şekilde Divinity II: Original Sin de çok ama çok iyi olmuş. Shadowrun serisi biraz AA sayılır ama onlar da son yıllarda severek oynadığım oyunlardandı.

Bir de dağıtımcıyı takmayıp bildiğini okuyan Japon abilerimiz var tabii. Evil Within 2, Bethesda tarafından dağıtılıyor olsa da ne mikro-ödeme var ne sulandırma. Acayip gerilimli, bol kanlı bir oyun olmuş. Çok beğendim ben yine. İlki gibi dar koridorlarda değil de açık dünyada geçiyor olmasına biraz bozulmuştum başta ama insanı fena sarıyor. Hikâyesi de çok sağlam olmuş :)

57
Bu hafta önereceğimiz kitap, sırlarla dolu elf diyarında taht mücadelesinin işlendiği, siyasetin ve ikili oyunların yoğun olduğu steampunk soslu bir fantazya.

Hafta #64 - Goblin Kral - Katherine Addison

Sitemizdeki incelemesini okumak için buraya tıklayın.



58
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 28 Ekim 2017, 15:22:57 »
Ya o Shelob... Bir de onu "efsane olmuş" diye savunan kitle yok mu? Deli ediyorlar beni. Onun dışında esktrafan dövülen "yeni bir yüzük" muhabbeti de var oyunda. Hatta yeni bir Balrog bile var. E hani Gandalf'ın dövüştüğü Balrog türünün sonuncusuydu? Bir serinin tarihçesiyle sırf oyun yapacağız, para kazanacağız diye bu kadar oynanmaz arkadaş.

İlk oyunu aldığı onca ödülden sonra ön yargılarımı bir kenara bırakıp oynamıştım ve ÇOK sıkılmıştım. "Grind-feast" derler ya, aynen öyle bir oyundu. Oyunda ork kesmekten ve kule açmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun. İkinciyi almayı düşünmüyordum zaten, bunlardan sonra kesinlikle oynamam.

Tek kişilik olmasına rağmen içinde mikro-ödeme sistemi bulunduğunu da ekleyeyim efenim şuraya.

59
Televizyon / Ynt: Stranger Things
« : 27 Ekim 2017, 17:36:49 »
Sezon 2 yayında, Canavar Uzmanı Sadettin Teksoy görevde... İzliyoruz...

Sadettin Teksoy'la fragman çekmek kimin aklına geldiyse kutluyorum. Cidden çok iyi olmuş :) Üstelik sadece Teksoy'u koyalım, bilindik lafını etsinden daha fazlası var bu çalışmada. "Sakata gelmeyelim burada," "İn cin top oynuyor" gibi laflar ve tabii o parmak hep zamanında kendi programında sık sık kullandığı sözler ve hareketler. Adamlar cidden çalışmasını yapmış da çekmiş fragmanı :)

60
Duyurular / Ynt: Kitap Bağışı!
« : 27 Ekim 2017, 10:31:40 »
Rica ederim, tahmin ettim zaten :)

Bu anlamlı paylaşımın için sana da teşekkürler cemaziyel. Elimde o yaşa uygun kitap olsa hemen gönderirdim valla. Ama yok maalesef. Diğer üyelerden katılmayı düşünen var mı? :)

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 270