Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - estorn

Sayfa: 1 [2]
16
Amatörce bir şeyler tasarlamaya çalıştım:

Spoiler: Göster



Fazlasıyla acemi işi. En sağdaki anlaşılmayabilir; Kayıp Rıhtım logosu kitap sayfası üstünde. Perspektifi beceremedim.

özellikle sol alttaki harika olmuş.

17
"Yazarı tanımadığınız çok belli." de olabilir bence ahahaha :D

18
"Çocuğumu keserim"
"GIYBET"

Rozetleri istiyorum ben. Kaç paraysa ben de vereyim gerekirse ama bunları yaptıralım noolur :D

Bu rozetlerden bende istiyorum. :)


"Bunun kutulusu varmış." Lovecraft

Ben de "bunun kutulusu varmış"tan istiyorum müthişmiş :D

Fikir harika bu arada, acayip sevdim, ama aklıma hiçbi şey gelmedi henüz.

19
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı evreni ve hayran kurgu
« : 02 Haziran 2016, 02:02:42 »
Spoiler: Göster
Ben açıkçası alternatif son tadında, Son Savaş'ta daha heyecanlı, daha epik, kehanetlerin bize vadettiğine daha yakın bir Rand-Shai'tan mücadelesi okumayı çok isterim. :fight:


Nasıl yahu, oralar hop oturtup hop kaldıran cinstendi :)

20
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı evreni ve hayran kurgu
« : 01 Haziran 2016, 22:36:07 »
Hayran kurgusu güzel bir şey aslında. Bunu yapan yazarlar bile var, şöyle haber yapmıştık hatta bunla ilgili.

Ama galiba herkesin bunu yapması işin değerini azaltıyor biraz. Çok bakmadım ama baktıklarım içinde de "bu çok iyi olmuş" dediğim bir hayran kurgusu görmedim genel olarak. Robert Jordan harika bir dünya kurmuş, kültürleriyle, geçmişiyle, karakterleriyle harika bir bütün. Ben cesaret edemem mesela o karakterleri kullanmaya da, o evrene yönelik bir şeyler yazmaya da.

Ha, Efsaneler Çağı'nı ya da Arthur Şahinkanadı'nın fetihlerini anlatan güzel kurgular bulsam bayıla bayıla okurum, o ayrı :)

21
Yalnız bu Aes Sedai olayına nasıl yaklaşacaklar ben onu merak ediyorum, genç gibi gözüken yaşlı kadınlar, elf gibi mi yapacaklar?

O önemli gerçekten. Ben de Tek Güç'ü ve yönlendirmeyi merak ediyorum, sonuçta normal insanlar bağları göremiyor, ama bize gösterecekler herhalde bir şekilde. Gerçekten çok sağlam ve masraflı bir prodüksiyona ihtiyaç var.

22
Lan Mandragoran için bir yerde Mads Mikkelsen önerisini gördüm ve hayran kaldım. Özellikle de şu resmi gördükten sonra. Muazzam bir aktör olması da cabası. Game of Thrones'da Euron olarak görmeyi çok istemiştim, olmadı. Belki burada görürüz.

Müthiş bir seçimmiş. Lan kitaptaki en sevdiğim karakterlerden birisiydi, gerçekten harika olurmuş :)

23
Biz de oradan gördük de aklımıza geldi, kendim çok fazla oyuncu tanımadığım için böyle bir fikir buldum, "biz bunları uygun gördük" yapmaktansa "kitabı sevenler bunları istiyor" demek daha iyi olur gibi geldi :)

24
Bildiğiniz gibi Zaman Çarkı serisi dizi oluyor ve biz de bunu haber yapmıştık. Daha bu olaydan önce bile yabancı pek çok site, olası bir dizi ya da filmde hangi oyuncuların oynaması gerektiğine dair yorum ve fikirlerle dolup taşıyordu.

Peki siz hangi karakteri kimin oynaması gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle Rand al'Thor, Perrin Aybara, Matrim Cauthon, Nynaeve al'Meara, Egwene al'Vere, Aviendha, Elayne Trakand, Min Farshaw, Faile Bashere, Tuon gibi önemli karakterleri kimler canlandırmalı?

Tabi bunlar dışındaki karakterle, mesela Moiraine, Lan, Thom Merrilin, Loial, Siuan Sanche gibi karakterlerle ya da Terk Edilmişlerle ilgili fikirleriniz varsa onları da paylaşırsanız sevinirim :)

Sayfa: 1 [2]