Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - harvey birdman

Sayfa: [1]
1
Sinema / Ynt: Akıllara Kazınan Replikler
« : 01 Ağustos 2016, 01:48:43 »
"You mean, let me understand this cause, ya know maybe it's me, I'm a little fucked up maybe, but I'm funny how, I mean funny like I'm a clown, I amuse you? I make you laugh, I'm here to fuckin' amuse you? What do you mean funny, funny how? How am I funny?"

Goodfellas

2
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 01 Ağustos 2016, 01:46:18 »
Green Room

bir punk rock grubu konser için gittikleri salonda neo-naziler tarafından alıkonuluyor,olaylar gelişiyor.

daha yeni izleyebildim. izlemesi eğlenceli ve gerilim dolu bir film olmuş,müzikler ve tabii ki imogen poots güzel. ama yakın zamanda izlediğim queen of earth'ü gerilim anlamında buna tercih ederim. daha çok korku/gerilim sinemasının lunaparkını oluşturuyor bunun gibi filmler.

3
yazarın üslubu kurt vonnegut'a benziyor bana kalırsa. kurt vonnegut'un kara mizahını sevenler bunu da sevecektir,okuyunuz okutunuz.

4
Fark etmez. ursula feministken frank herbert homofobik fikirlerini iki dakikada bir tekrarlamadıkları ve akıcı yazdıkları sürece umursamıyorum yazarların görüşlerini. eğer birilerine karşı bir suç işlemişlerse eserlerine destek vermemeyi seçiyorum. militarist yazarları okumaktan pek hoşlanmıyorum ama eser güzelse bir sıkıntı yaratmıyor.

5
özellikle son bölümleri insana kitabı yeniden okutacak cinsten.

Sayfa: [1]