Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - MeLaNCHoLy

Sayfa: [1] 2
1
Çizgi & Anime / Ynt: Psycho Pass
« : 17 Kasım 2016, 10:02:54 »
Bakmadan açmışım GOME :D

2
Çizgi & Anime / Ynt: Psycho-Pass
« : 17 Kasım 2016, 09:41:11 »
Çok sağlam bir animedir. İzlediğinize pişman olmazsınız.

3
Çizgi & Anime / Psycho-Pass
« : 17 Kasım 2016, 09:40:35 »
Psycho-Pass 1. Sezon



Özet;

Teknolojinin gelişmesiyle insanların suç işleme potansiyellerini ve suç işledikleri zaman işledikleri suçun derecesini ölçebilen "Psycho-Pass" adında bir cihaz icat edilmiştir. "Dominators" adlı silahlar ise sadece Psycho-Pass adlı cihazın üst düzey suçlu olarak gösterdiği kişiler üzerinde etkili olan bir silahtır.

Akane Tsunemori, güvenlik okulundan birincilikle mezun olmuş ve özel olarak kurulmuş olan "Unit 1" adlı güvenlik biriminin başına getirilmiştir. Bu birimin özelliği, üst düzey suçlu ve aynı zamanda yetenekli olan, dominators adlı silahlarla kontrol altında tutulan kişilerden oluşuyor olmasıdır.

İzlemek için Tıklayın


Psycho-Pass 2



Özet;

12 Ekim 2012 - 22 Mart 2013 tarihleri arasında yayımlanan Psycho Pass serisinin, bir buçuk yıl aradan sonra yayımlanan devam serisidir.

İzlemek için Tıklayın


4
Çizgi & Anime / Ynt: En Son İzlediğiniz Anime?
« : 17 Kasım 2016, 09:35:38 »
Psycho Pass 2 sezonluk animedir.

5
Çizgi & Anime / Ynt: Legend of the Galactic Heroes
« : 17 Kasım 2016, 09:34:58 »
Bu anime dizi serisi efsanedir. Her bilimkurgu severinin dikkatini çekeceğine eminim.

6
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim. Tekil kitapları buldukça ekliyorum. Eksik olduğunu düşündüklerinizin ismini yazarsanız araştırabilirim.

7
Rica ederim.

8
İlgilenemedim arkadaşlar kusura bakmayın 30 ağustos 19.57 canım kızım Duru'm dünyaya geldi. İki gündür işlemleri ile uğraşıyorum.

Seri baskı olmadığı için mağdur olan çok okuyucu var. Ben ısrarla baskı haline ulaşmak için uğraştım ama kitaplar sahafçıda arkadaşlar. Yani seriyi toparlamak çok çok tuzlu oluyor. E kitap okumayı da sevmiyorsanız benim gibi yandınız.

Ben baskılarını alıp ciltli şekilde yaptırmayı düşünüyorum. Normalde orjinal olmayan kitap almam. İdefix üzerinden toplu alırım. Ama daha davası sonuçlanmamış baskısı muallakta olacağı için kendimi mahrum bırakmamak adına baskılarını alacağım. Zaten şu anda ülkede kitapların telif hakkı olan firms yok anladığım kadarı ile.

Benim düşüncem böyle. Eğer site kurallsrına aykırı bir yorumsa silebilirsiniz problem değil. Neyse kızımı özledim :) daha fazla yazamıycam, yanına gidiyorum. İyi günler..

9
Ben Copycenter da çalışıyorum. Tamamını bulamadığım için şirkette basmaya karar verdim. Ne zaman gelir ya da gelmez mi beklemek istemiyorum. Orjinal ciltli gibi yapıp kütüphaneme ekleyeceğim. :D

Yalnız bu okuma sırası çok enteresan. Bu kadar seveni olmasına rağmen hepside ayrı bir sıra veriyor. Ben linke robot serisi, vakıf serisi ve imparatorluk serisi diye ekledim. Robot serisinin vakıftan önce gelmesi gerekir diye düşündüm robot gelişimi sanki uzay çağından önce başlamalı gibi bir hissiyata kapılıyorum. Bunu günümüze bakarak söylüyorum tabi.

Ama yinede farklı listeler gördükçe kafam karışıyor.

10
Gerçi pdften epuba çevirince bazı dosyalarda karakter bozulmaları oluyor

11
SiZin için ayrı bir indirme linki hazırlayıp pdf yada epub olarak mesaj atabilirim isterseniz. İyi günler dilerim.

12
Pdf üzerine tıklayın açılan ekranda sağ üst köşede aşağı yöne bakan ufak bir ok var. Tıklayın ve indirin. Klasör olarak sağ tuş indir seçeneği çıkmıyor mu?

13
Çizgi & Anime / Legend of the Galactic Heroes
« : 26 Ağustos 2016, 16:20:49 »
LEGEND OF THE GALACTİC HEROES

Alıntı
Konusu: Samanyolu galaksisini, 150 yıldır devam etmekte olan yıldızlararası bir savaş etkisi altına almıştır. Çöküşteki Goldenbaum hanedanlığının hüküm sürdüğü Galaktik İmparatorluğu'yla, işlevselliğini yitirmiş demokratik federasyon Hür Gezegenler Birliği arasında geçen bu savaşta; on binlerce uzay gemisi ve milyonlarca asker çarpışmaktadır.

Sahneye iki kumandan girer: İmparatorluk Amirali Reinhard von Lohengramm ve HGB'nden Yang Wenli. Fakir bir Reichsritter aileden gelen Reinhard; Kayzer'in, ablasını metresi olarak aldıktan sonra sistemi değiştirmek için asker olmayı seçen yetenekli ve karizmatik biridir. Üniversite eğitimini karşılayabilmek amacıyla asker olmak zorunda kalan Yang Wenli'yse, zeki olmakla beraber bir o kadar da tembeldir de. Her iki karakter, eylemleriyle yetenek sahibi askerleri, amiralleri ve düşünce adamlarını etraflarında toplamaya başlarlar. Zamanla, bu iki zıt insanın arasındaki rekabet; mevcut açmazı temellerinden sarsacaktır. Astlarıyla ve üstleriyle uğraşırlarken, kişisel ve politik sorunlarla yüzleşecekler; savaşımlarını strateji ve taktik üzerinden yürütecekler ve kendi iradelerini ortaya koyduklarında, insanlık tarihinin en büyük savaşı yüzünden sınanacak ve değişeceklerdir.

Galaktik Kahramanların Efsanesi, engin, duygusal ve ince düşünülmüş askerî bir uzay operadır. 110 bölümlük bu dizi ana seri olup, diğer bağlı seriler ek olarak çıkarılmıştır.

Galaktik Kahramanların Efsanesi, Yoshiki Tanaka'nın yazarlığını yaptığı; 1982-87 yılları arasında çıkan on kitaplık bilim kurgu serisidir. Bu seri, 1988 yılında Seiun Ödülü'ne layık görülmüştür.
İzlemek için Tıklayın


LEGEND OF THE GALACTİC HEROES GAİDEN: A HUNDRED BİLLİON STARS, A HUNDRED BİLLİON LİGHTS
Alıntı

Konusu:
Galaktik Kahramanların Efsanesi'nin iki öncül serisinden biri olan Yüz Milyar Yıldız, Yüz Milyar Işık'ta; Reinhard von Lohengramm ve Siegfried Kircheis'ın Galaktik İmparatorluğu'ndaki yükselişleri anlatılır.

Sırasıyla şu hikâyeler işlenir:
1 - Beyaz Gümüş Vadisi (4 bölüm)
2 - Gündüzün Rüyası, Gecenin Şarkısı (4 Bölüm)
3 - Utanç (4 Bölüm)
4 - Yüz Milyar Yıldız, Yüz Milyar Işık (12 Bölüm)
İzlemek için Tıklayın


LEGEND OF THE GALACTİC HEROES GAİDEN: SPİRAL LABYRİNTH

Alıntı
Konusu: Galaktik Kahramanların Efsanesi'nin bir diğer öncül serisi olan Sarmal Labirent'te; Yang Wenli'nin, Yeni Bir Savaşa Uvertür filminin öncesinde geçen yaşamı ele alınır. Ayrıca, ilk yan hikâyede kaldığı yerden Reinhard ve Kircheis'ın geçmişine devam edilir.

Sırasıyla şu hikâyeler işlenir:
1 - Sarmal Labirent (14 Bölüm)
2 - Asi (4 Bölüm)
3 - Düellocu (4 Bölüm)
4 - Av Köpeği (4 Bölüm)
5 - III. Tiamat Savaşı (2 Bölüm)
İzlemek için Tıklayın


LEGEND OF THE GALACTİC HEROES: GOLDEN WİNGS

Alıntı
Konusu: Kapche-Lanka gezegeninde Albay Herder’ı öldürdüğü şüphesiyle, Binbaşı Reinhard von Musel hakkında soruşturma açılır. Soruşturmayı yürüten şahıs, Binbaşı Krumbach da Markiz Benemunde’nin adamıdır. Ancak, Reinhard bunun farkında olsa bile hiçbir şey yapamaz. Dahası, şu anki görev yeri olan İserlohn Kalesi’ne; Sidney Sitolet önderliğindeki Birlik Kuvvetleri 50,000 gemilik bir filoyla yaklaşmaktadır. İleride, “5. İserlohn Kuşatması” adıyla anılacak olan bu savaş; Reinhard için bir ölüm kalım meselesi hâline gelir.

Başka bir prodüksiyon ekibinin imzasını taşıyan Altın Kanatlar filmi, mangasındaki tasarımlara olan sadakatiyle; diğer medya yapıtlarına kıyasla hem seslendirme yönünden, hem de görsel olarak tamamen farklı bir çizgide ilerler.
İzlemek için Tıklayın


LEGEND OF THE GALACTİC HEROES: MY CONQUEST İS THE SEA OF STARS

Alıntı
Konusu: Yoshiki Tanaka'nın "Galaktik Kahramanların Efsanesi" adlı bilim kurgu serisinin ilk uyarlama filmi olan Hedefim Yıldızlar Denizi'nde; imparatorluk sancağı altındaki ihtiraslı genç adam Reinhard von Musel'le, yozlaşmış bir demokrasiye hizmet eden pasif Yang Wenli'nin ilk yüzleşmeleri konu alınır. M.S. 3500'lü yıllarda geçen bu hikâye, kahramanların nasıl doğduğunun eleştirisini yaparken, insan ve savaş olgusunun ayrılamaz bir bütün olduğunu bütün açıklığıyla izleyiciye sunar.
İzlemek için Tıklayın


LEGEND OF THE GALACTİC HEROES: OVERTURE TO A NEW WAR

Alıntı
Konusu: TV serisinin devam ettiği dönemde yapılan ve ikinci sinema filmi olan yapım; Astate Savaşı ile başlayan TV serinin ilk dört bölümünün sinemalaştırılmış halidir. 150 yıldır devam eden savaşlar zincirinin devamında artık birbirlerinin gücünün farkında olan Reinhard Von Lohengramm ve Yang Wen-li`yi ikinci kez (ilki My Concuest of The Sea of The Stars) karşı karşıya getiriyor ve beraberinde ikilinin yarım kalan hesaplaşmasını anlatıyor.

Sinemanın özellikle önceki filme kıyasla görsel bir zenginlik ve kalitede sunulduğu göze çarpan bir diğer ayrıntı.
İzlemek için Tıklayın

Favori animelerimdendir. Vakıf serisini andırır. Çizimlere aldanmayın direk izleyin. İyi günler.

14
Eskikitaplarım sitesinde Asimov'un çoğu kitabı epub haline getirilmiş halde olması lazım. Epub daha az yer kaplar, benim gibi mobilden okuyanlar daha rahat edebilirler (Moon reader). Sonsuzluğun sonu kitabını metroda gide gele okumuştum.

Bir de izlediğiniz güzel bilimkurgu animelerinden tavsiyeler verseniz bilgi ile beraber güzel olur. Legend of galactic heroes ile alakalı çok güzel yorumlar duydum, bilgisayarıma da indirdim ama çizimler ve gaiden serilerinin altyazı çalışmasının yavaşlığı nedeniyle seriyi beklemeye almıştım.

Bu linkten http://www.turkanime.tv/video/legend-of-the-galactic-heroes-1-bolum  legend of the galactic heroes tüm bölümlerini indirmeden izleyebilirsin. Kesinlikle pişman olmayacaksın. Çizimlere aldanma konusu mükemmeldir.

15
Şimdi ben bu .pdf lerin çıktısını alıp okuma maratonu yapmaz mıyım? Çok teşekkürler.



Bende ekrandan okumayı sevmiyorum. Elime alıp kitabi koklamam lazım. Toplamda 28 kitap var linkte. Bende hepsini baskı alıp orjinal cilt yaptırcam. Kütüphanemde kesinlikle yer almal. Pek yakında kızım doğcak ona okutturmak istiyorum.

Baskı için copycenter dan almanı tavsiye ediyorum. Toplamda sayfa sayısı 5000 küsür ama a5 şeklinde alırsan yarı yarıya düşer fiyat. Kapağıda  tezcilt yaparsan daha orjinaline yakın olur.

Sayfa: [1] 2