Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ozymandias

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 13
31
Seviyorum lan bu siteyi işte tam da bu yüzden. Vücut geliştirme konusu bile edebi bir tartışmaya dönüşmüş durumda. Edebiyat üzerine bir siteden beklenebilecek tek şey.

Saygılar kayıprıhtım.

32
@Bay_Karansar

Abi birazda kişilik meselesi. Bildiğim kadarıyla vücut geliştirme veya benzeri bir güç sporu zaten sana göre değil ki bu konuda kararlı ve disiplinli olasın. Bu işleri hemen bırakmış olman gerçekten kendini ne kadar iyi tanıdığını gösteriyor bence. Vücut geliştirme sporu çok zor bir spor dalı ve hobi olarak yapılamayacak kadar geniş.

@Lordmuti

Protein tozu olayında doğru söylemişsin efenim. Benim araştırdığım bildiğim kadarıyla yüksek seviyelere gelinceye kadar yani bu işle ciddi manada uğraşmaya başladıktan en az 1.5-2 sene geçinceye kadar ki süre vücut bu tozlara ihtiyaç duymuyor. Karaciğeri böbrekleri zorlamaktan başka türlü türlü kayıplarının yanında sanırım tek olumlu yanı placebo etkisidir.  :shrlock

33
Böyle bir konunun sitemizde bulunması ilginç. Merakla bekliyorum nasıl ilerleyecek.

34
Aynen böyle bir etkinlik yapalım diye konu açacaktım. Çok üzüldüm böyle bir etkinliğin başarısızlığa uğramasına. Eski günlerde forum daha kuvvetliymiş şuanda böyle bir proje olsa nasıl olur ??

35
Şans eseri konudan haberim oldu. Bu etkinlik oylama ile yüksek oyu alan kitabın seçilmesi. Seçilen kitabı belirli bir süre içinde okuyup bu kitabın üzerine yorum yapma fikir tartışması etkinliğiymiş gibi geldi. Doğru mu anlamışım ??
 
Anladığım gibiyse mükemmel bir etkinlikmiş. Bu arada yine ilk sayfadaki iktidarın kendi isteği üzerine oyları yönlendirmesi üzerine konuşmasını tebessümle okuduğumu belirtmek isterim ve yönetici arkadaşlar erdemlerinizin farkındayız.


36
Televizyon / Ynt: Hangi dizileri seyrediyorsunuz?
« : 08 Mart 2017, 12:01:04 »
Legion

izleyin, izlettirin.

Ben bu denli mind f**k yaşadığım bir yapım daha görmedim. Süper kahraman dizisi böyle yapılır, böyle anlatılır demiş adamlar resmen.

Arrow ve Flash gibi çöpleri bırakın da şu diziye bir göz atın. Pişman olmayacaksınız.


Paylaşım için teşekkür ederiz hocam. Biz kitap okuyan insanlar olarak algısı medya tarafından bozulmuş kişilerden ayrılıp gerçekleri fark edemiyorsak yazık bize.

37
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 08 Mart 2017, 11:53:40 »
New York Times Bestseller listesine giren, dünyaca övülen "yetişkin" bir serinin yazarının 14-15 yaşındaki bir çocuk gibi yazmasından nefret ediyorum :(

Açık yazsan daha iyi olur hocam senin kadar iyi takip edemiyoruz anlamıyoruz. Merak ettim kim o ?

38
Evet, güzel bir başlık olmuş burası. Ben de Witcher'dan bahsetmek istiyorum. "Lesser Evil", Ehvenişer olarak çevrilmiş. Ben başarılı buldum, siz ne diyorsunuz sormak istedim.

Ehvenişer süper karşılıkmış, bilmiyordum öğrenmiş oldum. :) Yerine göre zor anlaşılırlık sıkıntısı olabilir sadece.

'Ehvenişer' sokaktaki 1000 kişiden 1 tanesi ya biliyordur ya bilmiyordur. Öğrensede büyük bir ihtimal unutacaktır. 'Daha küçük kötülük' gerçekten zorlama duruyor ve sıkıntı veriyor en makulü 'kötünün iyisi' gibi duruyor.

Ehvenişeri aslında sokaktaki adam daha çok biliyor

Hocam 'Ehvenişer'' bilen sayısı çoktur demek istedir sanırsam da hiç sanmıyorum. Test edersen bu konuda doğru olduğumu göreceksindir eğer ki yanılıyorsam lütfen haber ver.

39
Agatha Christie - Beklenmeyen Misafir

Dili basit yinede keyifli dolayısıyla akıcı. Olay örgüsü okumayı sevenler için şahane bir tür. Bütün kitap karışık yinede dili sayesinde anlaması kolay bir olay örgüsünden ibaret.

40
Ejderha Mızrağı / Ynt: Şu An Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
« : 08 Mart 2017, 11:30:38 »
Ocak'tan beri Güz Alacakaranlığın Ejderhaları'nı okuyorum. Daha doğrusu okumaya çalışıyorum gıdım gıdım. Başlangıçta hızlı okuyabiliyordum ve olay örgüsünde ilerledikçe kitabı elimden bırakmakta zorlanmam gerekirken elime almakta zorlanıyorum. Seriye de kapağı hoşuma gittiğinden ve Raistlin karakterini merak ettiğimden başladım da ikinci kitabı almayacağım kesin. Nedenini tam anlayamadığım şekilde hikayeye yoğunlaşamıyorum bir türlü. Konu, olay örgüsü falan da hoşuma gitti ama yok olmuyor kitaba başladığıma pişmanım. Fantastik edebiyata yeni giriş yapsam daha çok seveceğim bir seri olacaktı.

Yanarım yanarım Raistlin'le Caramon'un geçmişini bu kitapta öğrenemeyeceğime yanarım.

Yanma yanma bende bıraktım. Bu seriyi sevenleri fazla abartmış büyük ihtimal tutarsızlıklar görmezden gelinemeyecek safhada.

41
Stephen King - O (kısa versiyon-355 sayfa)

İnce eleyip sık dokuyan biri olarak kitabın kesinlikle yanlış kısaltılmış olduğunu söyleyebilirim. Bazı bölümleri 'şimdi ben bunu niye okudum ne anlamı vardı. Burada ne anlatmak istiyor ki ?' gibisinden bir boşluğa düşmenize sebep veriyor. Bunun sebebinin de kısaltırken atılan bölümlerle okuduğunuz da anlam veremediğimiz bölümlerin bağlantılı olması diye tahmin ediyorum. Yanılıyor muyum ?

Sayın editörler kafama takıldı lütfen beni aydınlatır mısınız ?

Bu kitabın uzun versiyonunu okumanızı tavsiye ederim. Kısa versiyonunda çok şey kaçırılmış oluyor.

42
Tartışma Platformu / Ynt: Hangi kitabı, Neden seviyoruz?
« : 16 Şubat 2017, 16:38:36 »
Buz ve Ateşin Şarkısı - Hiçbir şey tahmin ettiğiniz gibi gitmiyor ve bunu fark ettiğiniz de kitabı okurken ki heyecanınız katlanıyor.

43
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 16 Şubat 2017, 02:25:27 »
Seviliyorsun maviadige ve değerinin farkına varıldığını bilesin.

Değer gördüğümüz kişilerin & yerlerin değerini bilmekte eksiklik ciddi bir üzüntü kaynağıdır. Geç öğrendim ama yinede öğrendim.

44
Stephen King - O (kısa versiyon-355 sayfa)

İnce eleyip sık dokuyan biri olarak kitabın kesinlikle yanlış kısaltılmış olduğunu söyleyebilirim. Bazı bölümleri 'şimdi ben bunu niye okudum ne anlamı vardı. Burada ne anlatmak istiyor ki ?' gibisinden bir boşluğa düşmenize sebep veriyor. Bunun sebebinin de kısaltırken atılan bölümlerle okuduğunuz da anlam veremediğimiz bölümlerin bağlantılı olması diye tahmin ediyorum. Yanılıyor muyum ?

Sayın editörler kafama takıldı lütfen beni aydınlatır mısınız ?

45
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 15 Şubat 2017, 23:38:58 »
İstanbul'u sevmiyorum. Bundan ve başka nedenlerden dolayı okuluma devam etmeyeceğim.  Büyük ihtimal hayatım önemli ölçüde yön değiştirecek.

İstanbul'u sevmiyorum. Sevenin de sorunları olduğunu düşünüyorum. Araştırmalar devasa şehirlerde yaşayanlar mutsuz oluyor diyor. İnsan ne için yaşıyor ? Mutluluk. Durma kardeşim İstanbul da başka şehir yok mu ? Korkma bu kadar. Lütfen !

Bu düşüncemin altında da insan sevgisi yattığını görüp gurur duyuyorum.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 13