Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - karellen

Sayfa: 1 [2]
16
Sırf kapağı yüzünden eski baskıyı tercih ederim.
Kesinlikle haklısın. Uzun süredir basılmasını bekliyorum fakat bunları almayacağım kapaklarını hiç sevmedim. Tek baskısı fena durmuyor onu alabilirim belki çıktığında.

17
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 18 Mayıs 2017, 19:05:23 »
1.) Biliyorsunuz Otostopçunun Galaksi Rehberinin Kabalcı baskısı tükendi acaba İthakinin yayın haklarını alıp basmak gibi bir planı var mı? Kabalcıya sorduğumda onlar tekrar baskı yapmayacaklarını söylemişlerdi de.

2.) "Sıkıntı yok, geçen ay duyurusunu da yaptık Vakıf'ın. Kullanmak istediğimiz kapağın görselini bekliyoruz." bu, "Kitap hazır, kapak görseli de hazır olduğunda satışa çıkacak" demek değil mi? Önümüzdeki ay için büyük bir heyecanla Vakıf bekliyorum da :)

18
Yeni kitabı öğrenmemiz bu sefer biraz gecikti sanki acaba bu ay bizi ne bekliyor :)

19
Pazartesi Cumartesiden Başlar bu ay veya önümüzdeki ay yeniden baskıya gidecek mi?

20
Sanıyorum ki 1984 gibi başka yayınevlerinin bastığı bilimkurgu klasiklerini (en azından uzun bir süre) seride görmemiz mümkün değil fakat sizin bastığınız Biz, Fahrenheit 451 gibi kitapları seriye dahil ederek tekrar basmayı düşünüyor musunuz?

21
Merhaba, Kızıl Gökler Altında Kızıl Denizlerin tükendiğini fark ettim bir kaç gün önce acaba bu yaza kadar basılır mı yoksa kralkatili güncesi kadar bekler miyiz :)


Sayfa: 1 [2]