Kayıt Ol

Nouvelle Vague Geliyor!

Çevrimdışı Jean Valjean

  • **
  • 281
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
Nouvelle Vague Geliyor!
« : 30 Nisan 2011, 22:25:56 »

Punk ve New Wave şarkıları, tamamen yeni bir forma sokan Nouvelle Vague, Bossa Nova, caz ve 60’lar pop standartlarını izleyerek dinleyicilerini şaşırtıcı ve sürprizlerle dolu bir zaman yolculuğuna davet ediyor.

Eski klasikleri tamamen kendilerine özgü bir şekilde yorumlayan Fransız ikili Marc Collin ve Olivier Libaux, gizemli ve seksi dişi vokalistleriyle birlikte Babylon sahnesini fethetmeye hazırlanıyor.

Portekizce Bossa Nova ve İngilizce New Wave anlamına gelen Nouvelle Vague, Marc ve Olivier’nin sevdikleri klasikleri orijinalinden tamamen bağımsız cover’lamaları esasına dayalı bir proje. Joy Division’dan XTC’ye, Depeche Mode’dan The Cure’a uzanan geniş bir repertuara sahip. Nouvelle Vague eşliğinde bir zaman yolculuğu için Babylon’a davetlisiniz.

Ön Grup: La Boetie

Fransız grup önümüzdeki iki ay Nouvelle Vague’ın Varşova, Nuremberg, Bratislava, Budapeşte, Sofya, Stockholm, Oslo konserlerinde de ön grupları olarak sahne alacaklar. Grubun çok yakında bir EP’si ve 2011 Eylül’ünde ise bir albümü yayınlanacak.

Kaynak: http://web03.biletix.com/etkinlik/MBA99/TURKIYE/tr

Spoiler: Göster
Gidin ve Mayısın gelişini kutlayın.

He Who Dwells Beneath The Waves