Kayıt Ol

BilgiCON 2011 Başlıyor!

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
BilgiCON 2011 Başlıyor!
« : 02 Mayıs 2011, 18:54:07 »

BilgiCon; 6-7-8 Mayıs tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi‘nde yapılacak olan Oyun ve Fantastik – Bilimkurgu temalı bir conventiondır. Etkinlik üniversitenin Santral kampüsünde gerçekleşecektir.

BilgiCon
, “Bilgi Fantastik ve Bilimkurgu Kulübü” ve “Bilgi For Fun” kulüplerinin ortaklaşa çalışması ile ‘Bilgi Çizgi Roman Külübü‘nün desteği sonucunda ortaya çıkmış bir etkinliktir.

BilgiCon, 7 bin kişilik bir katılım beklemektedir. 10′dan fazla etkinlik ve konserlerle şenlik havasında geçecektir. 7′den 77′e, her yaştan Oyun, Fantastik ve Bilimkurgu, Anime-Manga-Cosplay sevenlere yönelik olan organizasyona Bilgi Çizgiroman ve Bilgi Glee kulüpleri de yer alacaklardır.

Üç gün sürecek etkinliklerde yaklaşık 10-20 arası masa FRP oynatmayı amaçlıyoruz. Açıkhava Laser Tag, yaklaşık 400 kişinin katılacağı büyük bir LAN game PC oyunları turnuvası, Film ve Anime gösterimleri, Jeopardy tarzı ödüllü Quiz yarışması, manga workshop’ı, alternatif sahne (konserler), kostüm partisi ve yarışması olacaktır.

Ülkemizdeki fantastik ve bilimkurgu camiasından ünlü çizerler, yazarlar ve tasarımcılar panel verecekler. Bu değerli kişiler ise; Kerem Beyit, Özgür Özol, Yiğit Değer Bengi ve Barış Müstecaplıoğlu.

Bunların da dışında atari makinaları, playstation 3 alanları ve çeşitli gösteri ve oyun aktiviteleri de düzenlenecek.

Alıntı yapılan: Konser Verecek Gruplar:
Lifeless Dead
Rocky Roccoon
Seksek
Steamhive
Bazinga!
no.data

Bilgicon etkinliğine giriş ücretsizdir. Sadece Laser Tag, Kostüm Partisi ve bazı turnuvalara giriş ücretli olacaktır.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilir ya da Facebook sayfasından takibini yapabilirsiniz.