Kayıt Ol

Köy Günlükleri

Patiayak

Köy Günlükleri
« : 31 Aralık 2013, 22:40:05 »

1 Ocak 1214
Bugün Towncenter'ı kurduk. İlk iş Towncenter önünde kurbanlık koyun kesmek oldu. Dualarımızı Tanrı'mıza ettik. Yeni bir devlet geliyor! Eli yüzü düzgün halkıma güveniyorum. Sırtımız yere gelmeyecek inşallah.

2 Ocak 1214
Halktan bir kaç kişiyi görevlendirdim. Gidin bakın dedim etrafa. Onlarda yaklaşık 10 dakika sonra yemiş bulup getirdiler. Çoluk çocuk herkes yemişe dayandı. Yediden yetmişe, pardon yediden yemişe herkes yemiş yiyor. Durun aaa.

3 Ocak 1214
Halkımın arasından bir yağız delikanlıyı oduna yolladım. Bayağı kaslı kuvvetli. Adı Salih. "Tamam. Yaparım. Oduncu" dedi gitmeden önce. Bu çocukta var bi gariplik, bi zeka geriliği. Anlarız yakında. Halka tembih ettim. Yemişleri fazla yemeyin diye. Beni dinleyen yok ki. Hasbinallah.

4 Ocak 1214
Salih'ten haber yok. Fazla da uzağa gitmiş olamaz bu gerizekalı. Yol felanda bilmez. Ah şu navigasyon olaydı.. Navigasyon mu? Ne dedim lan ben?!

5 Ocak 1214
Salih'e bakması için köyün muhtarını yolladım. Yahu ben bu muhtarı ne zaman atadım hatırlamıyorum bile. Adam 2 dakikada buldu ama helal olsun. Salih'i kurtlar yemiş ya la. Yarısını yiyip bitirmişler. Kalan yarısını muhtar getirdi. Bizim yemiş yiyip tuvaletten çıkamayan halka yedirdik. Et görsünler azcık. Medeniyet öğrensinler.

(Not: Age of Empires'ten esinlenerek yazdığım kısa kısa demeçler. Biraz gülelim diye. :) Aklıma estikçe devamını getireceğim. Bu arada bu konuda ilham kaynağım olan arkadaşıma da teşekkür ediyorum buradan. Anneme de selamlar.)

Çevrimdışı Lordmuti

  • ****
  • 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Köy Günlükleri
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2014, 00:40:00 »
Eee, şimdi Age of Empires'ta kafiri nasıl altettik'teki metinleri değiştirerek buraya yazınca yeni bir ürün ortaya koymuş mu oldunuz?



İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.