The Witcher serisi ile ilgili bi' gelişme var mı acaba? Merakla her gün buraları kontrol ediyorum.
Daha önceden ilk kitabı Yedinci Kapı Yayınları ve Kalipso Yayınları'ndan çıkan Green Rider (Yeşil Süvari) serisinin kitaplarını dilimize çevirme ve Türk fantastik okurlarına kazandırma gibi bir düşünceniz bulunmakta mı? Hayran olunacak bir eser, ilk kitabını defalarca okuyup devamı gelmeyince hayal kırıklığına uğrayan yüzlerce kişi tanıyorum. Umudumuz sizlersiniz.
Jo Walton “Among Others” kitabıyla Nebula'dan sonra Hugo ödülünü de aldı. Daha önce soruldu mu emin değilim ama bu kitabın çevrilmesi gündeminizde mi?
Bunu ben cevaplayayım. Kitabın telif hakları farklı bir yayınevindeymiş. Hangi yayınevi olduğu da belli değil. Dolayısıyla bilinmeyen yayınevinden bu güzel haberi bekliyoruz bakalım.
Gediksavaşları Efsanesi'nin Darkwar Saga adlı üçlemesinin son parçası olan "Wrath of the Mad God" Deli Tanrının Gazabı adlı roman ne zaman türk okurlarla buluşacak?
Alıntı yapılan: Hurin - 12 Eylül 2012, 19:31:19Gediksavaşları Efsanesi'nin Darkwar Saga adlı üçlemesinin son parçası olan "Wrath of the Mad God" Deli Tanrının Gazabı adlı roman ne zaman türk okurlarla buluşacak?+1