Disk Dünya'nın baskıları tükenmiş 2. ve 3. kitapları ile ilgili son durum nedir acaba?
öncelikle ülkemizde fantezi ve bilim kurgu alanında istikrarlı bir yayın politikası izleyen ender bir yayınevi olduğunuz ve heveslerimizi kursağımızda bırakmadan sonunda bizlere ulaştırdığınız için teşekkür etmek istiyorum.benim sorum: malum ciddiyetsiz, ilgisiz ve anladığım kadarıyla tanrıya şükranlarımı sunarak fantastik kurgudan elini ayağını çekmeye başlayan 6.45'in, micheal moorcock'ın da ellerindeki haklarını kaybetmiş olmalarını dileyerek, bu olası senaryoda, hakları satın alıp ötesinde yeni kitaplarını da yayın evinizden görme şansımız olabilir mi?
Acaba Tad Williams'ın eserlerini yayınlamayı düşünür müsünüz? Türkçe'de sadece bir hikayesi var bildiğim kadarıyla. Okudum ve hayran oldum. Sürükleyici, akıcı bir dili ve sağlam bir kurgusu vardı. Ayrıca Robert Silverberg'in Majipoor serisini yayınlamayı düşünür müsünüz? Hem Silverberg'in yayın hakları sizde. Mükemmel bir seri. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
tad williams adı geçmişken -@metallica: teşekkürler- brian stableford eserlerini de yayın planınıza almak gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? sadece istemenin yetmeyeceğini bilerek çok küçük bir umutla soruyorum.
Selamlar, bir buçuk aydır internet bağlantım yoktu, o yüzden soruları cevaplama fırsatı bulamadım.-Karanlık Savaş Efsanesi son kitap biliyoruz çok gecikti ama maalesef biraz daha gecikecek, çevirmen değişikliği vesaire pek çok sebep var, elimizde değil. Karanlık Savaş'tan sonra Feist'in bir ikilemesi ve bir üçlemesi kalıyor zaten; sonra seri tamamen sona erecek. O iki serinin böyle gecikmeler olmadan çevrilip raflarda yerini alacağını söyleyebiliriz, bir seferlik bir aksilik. Yirmi küsur kitaplık bir seride böyle durumlar yaşanabiliyor. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
Selamlar.Ekim ayında cevap yazmışsınız ama hala daha kitap gelmedi. Çeviri ne zaman çıkar acaba? ingilizce ciltlisini sipariş etsek mi yoksa 1 aya kadar çıkar mı? PDF den pek keyif vermiyor çünkü ondan soruyorum.
Deli Tanrının Öfkesi'ni Şubat'a yetiştirmeye çalışacağız.