Kayıt Ol

Legends of the Riftwar

Çevrimdışı Hurin

  • ****
  • 1478
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Legends of the Riftwar
« : 11 Ağustos 2011, 11:37:11 »

Honured Enemy

Ne pahasına olursa olsun özgürlük!

  Hartraft’ın yağmacıları, düşman hatlarına sızmak ve düşman hatlarının ardında savaşmak için bir araya gelmiş krallık  akıncılardan oluşan özel bir gruptur. Tsurani ile olan korkunç bir çarpışmadan sonra öncü garnizona geri dönmektedirler.

  Bu sırada, aynı garnizona yapılan hücuma destek olması için bir Tsurani devriyesi gönderilmiştir. İki tarafta aynı anda garnizona ulaşır ve garnizonun göç etmekte olan bir grup Moredhel (Kara Elf) tarafından işgal edildiğini görür, iki grup şartların zorlaması ile tek bir grup haline gelir ve hayatta kalmaya çalışır.
Tek problem, kimden daha fazla nefret etmeliler? Ortak düşmanlarından mı yoksa birbirlerinden mi? Bilinmeyen Kuzey Topraklarında özgürlükleri için yol alırken sadece doğanın zorlukları ve düşmanları ayrıca inançlarına karşıda mücadele etmek zorundadırlar. En önemli olan nedir? – birinin hayatı mı yoksa onuru mu?

Murder in LaMut

Bugünlerde en yoğun hareketliliğin olduğu yer Crydee bu sebeple üçününde gitmeyecekleri yerdi. Baharın gelişi, korsan gemisi Melanie’nin Ylith’te olması ve kaptanının hızlı bir nakliyat için hesaba katılması gerekmeside hesaba katılmalı ve iş için kötü olacağından dolayı uykusunda öldürülmesi mevzu bahis değildir.

Ancak uzağa nereye?

Bu Durines’in endişeleneceği bir şey değildi.

  Kethol üçüne de kılıcın hangi tarafını kesme, hangi tarafıyla tereyağ sürmesini bilmelerini takdir edecek ve onlara para verecek iş verenler bulacaktır. Projil ise işverenin vereceğinin yarısı için pazarlık yapacaktı. Durine’e kalan ise sadece insan öldürmek.
 
  Durine için bu normaldi.

  Durine,  Kethol ve Pirojil hayatlarının yirmi yılını Tsurani, böcekler ve goblinlerle savaşmakla geçirmiş paralı askerlerdi ve şimdi öldürebilecek ne Tsurani ne böcek nede goblin kalmıştı. Garnizondaki bir kaç haftalık kar getiren çalışmadan sonra bir göreve atandılar; bir leydi ve kocasını LaMut şehrine güvenlikli bir şekilde götürmektir.

Jimmy the Hand

Uzunel Jimmy, Krondor’un gölgeleri arasında yaşayan genç bir hırsızdır. Lağımlar onun anayol, pireler ve farelerin istilasına uğramış mahzen ise onun eviydi. Diğer grup üyelerinden daha yetenekli olmasına rağmen yine de hünerli bir sokak çocuğu ve  potansiyel bir kapkaçcıdan fazlası değildi, Prens Arutha ile karşılaştığı güne kadar.

Prenses Anita’yı Guy du Bas-Tyra Dükü Guy’ın elinden kurtarması esnasında Prense yardım ederken, Jimmy Kara Guy’ın gizli polisi ile karşı karşıya geldi. Ancak Jimmy’nin durumu Dürüst adamın emirlerine karşı gelmesi ile daha kötü bir hal alır.

Kendisine ortadan kaybolacak veya dürüst adamın yardımıyla ağır bir varilin içinde Krondor limanının dibini boylayacaktı. Jimmy ev olarak bildiği tek yerden uzaklaşarak güneye daha güvenli olan Karanın Sonuna gitti. Kırsal alanda yaşayan köylülerin daha önce servet bulma konusunda –başkalarının serveti- yetenekli bir genç görmediğinden şüphelenen ve geleceği konusunda büyük hedefleri olan Jimmy, kendisini karşılayacak şey için tamamen hazırlıksızdı.

Karanın sonunda yerel hırsızların ve kaçakçıların bile haberdar olmadığı daha karanlık sırlar bulunmaktaydı. Yenetekli ve gençlik dolu, cesaretle dolu olan Jimmy kaos ve ölümün ağzında durmakta.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!