Kayıt Ol

Hulk 2003

Çevrimdışı Darkness

  • ***
  • 608
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Hulk 2003
« : 27 Ocak 2008, 05:29:45 »
Çok gizli bir askeri proje, bazı dahi öğrencilerin de yardımıyla test aşamasına gelmiştir. Projenin başında Bruce Banner görev almaktadır. Test sırasında bir kaza olur ve Banner, tehlikeli Gama ışınlarına maruz kalır. Yoğun ışın yüzünden mutasyon geçiren Banner, sinirlendiği zaman yıkıcı güçlere sahip yeşil bir deve dönüşen yeni bir kişiliğe bürünür.









Konusu pek ıcınızı sarmasa EFEKTLERİ ıcın mutlaka ızlenmelı benım sımdıye kadar ızledgm en ıyı efektli FİLM diyebılırım



1 KAC NOT

Hulk 2 Kastingi
16-07-2007 __ Genelde yardımcı hatta yardımcının yardımcısı rollerde görülen aktris Christina Cabot (Dövüş Kulübü) başrolünde Edward Norton'un olduğu yeni Hulk filmi The Incredible Hulk'ın kadrosuna katıldı. Cabot filmde General Ross'un Bruce Banner'ı izlemekle görevlendirdiği bir yardımcısını canlandıracak. Filmde Norton ve Cabot'un yanı sıra Liv Tyler, Tim Roth ve William Hurt de rol alıyorlar. Yönetmenliğini Louis Leterrier'in üstlendiği film gelecek yaz vizyona girecek.


 Hulk'a Yeni Betty Ross
05-05-2007 __ Uzun süredir iddialı bir yapımla beyazperdede gözükmeyen Liv Tyler dönüyor! Tyler, Hulk'ın ilk bölümden bağımsız ve farklı oyuncularla çevrilecek devam bölümü olan The Incredible Hulk'ta yer alacak. Tyler filmde Bruce Banner'ın uzun süreli kız arkadaşı Betty Ross'u canlandıracak.



2003 yapımı Oscar ödüllü Ang Lee imzalı ilk Hulk çizgi roman atmosferini farklı ve çarpıcı bir şekilde perdeye yansıtmıştı, ama gişedeki hezimeti filmi ve olası devam bölümünü zora sokmuştu. Şu andaki kariyeriyle ancak Ang Lee'nin eline su dökebilecek olan Louis Leterrier'in yöneteceği devam bölümünde Hulk'ı Edward Norton'un canlandıracağı daha önce duyurulmuştu. İlk filmde Betty Ross ve Bruce Banner'ı canlandıran Jennifer Connelly ve Eric Bana'ya rollerinin tekrar teklif edildiği, ama onların bu teklifleri reddettikleri belirtilmişti. The Incredible Hulk'un 13 Haziran 2008'de ABD'de ve onu takip eden kısa süre içinde de dünyanın geri kalanında vizyona girmesi bekleniyor.


 Norton Yeşilleniyor
23-04-2007 __ Hollywood'un kaydadeğer yeteneklerinden biri olan Edward Norton'un yeni filminde yeşilleneceği söyleniyor. Norton daha önce Eric Bana'nın canlandırdığı Hulk'ı canlandıracak. 2003'de vizyona giren Hulk'ın bir nevi devamı da olacak olan Edward Norton'lu The Incredible Hulk'ta yönetmenliği Taşıyıcı'ya da imzasını atmış olan Louis Leterrier üstlenecek. 2003'te vizyona giren ilk Hulk eleştirmenlerden karışık eleştiriler almış ve fazlasıyla ciddi bulunmuştu. İkinci filmin ciddiyetinin daha az olacağı ve çizgi romansal havayı daha fazla barındıracağı da yapımcı Marvel firması tarafından açıklandı.