3. kitap öyle bir yerde bitiyor ki sıradaki kitabın derdine daha fazla düşeceksin Brandon Sanderson'ın kitaplarına başlayabilirsin (eğer hala okumadıysan).
Alıntı yapılan: Mashiara - 26 Nisan 2016, 14:38:573. kitap öyle bir yerde bitiyor ki sıradaki kitabın derdine daha fazla düşeceksin Brandon Sanderson'ın kitaplarına başlayabilirsin (eğer hala okumadıysan).Brandon Sanderson'dan sadece Steelheart'ı bitiremedim. Yarısındayken kitabı metro durağında unutmuştum döndüğümde bulamadım yerinde. Sonra da yeniden almadım. Kral Katili Güncesi vardı bir de İblis Döngüsü'nden iyi Fırtına Işığı serisiyle beraber. Boşlukta bıraktılar bir bir.
Fırtınaışığı serisinin ikinci kitabını dayanamayıp telefonda İngilizce okumuştum. Gözler dağıldı tabi o zamanlar. Bu arada Elantris'in Sissoylu'dan daha güzel olduğunu düşünen tek kişi ben değilimdir diye umuyorum. Gerçi bunun yeri bu başlık değil ama. İblis Döngüsü'nün 4. kitabı ne zaman çevrilecek bilen var mı?
Alıntı yapılan: Pherus - 27 Nisan 2016, 12:12:04Fırtınaışığı serisinin ikinci kitabını dayanamayıp telefonda İngilizce okumuştum. Gözler dağıldı tabi o zamanlar. Bu arada Elantris'in Sissoylu'dan daha güzel olduğunu düşünen tek kişi ben değilimdir diye umuyorum. Gerçi bunun yeri bu başlık değil ama. İblis Döngüsü'nün 4. kitabı ne zaman çevrilecek bilen var mı?Ben de Elantris'i daha çok seviyorum. 3. kitabın bu kadar beğenilmesine şaşırdım. Ben 100 sayfa okuyup yarım bırakmıştım. Tekrar başlayayım en iyisi.