Kayıt Ol

Kitap Ekleme Aparatı Yayında!

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Kitap Ekleme Aparatı Yayında!
« : 05 Ekim 2011, 00:08:03 »

Ve yine yepyeni bir uygulamayla karşınızdayız! Bundan böyle, sizler de okur olarak site bünyemizde olmayan kitap künyelerini ekleme şansına sahip olacaksınız.

Gün geçtikçe sitemize eklediğimiz yeni kitap künyeleri ile arşivimiz hızla büyümekte, bu türün okurları için özellikle fantastik ve bilimkurgu kitapları listemiz her daim genişlemektedir. Buna rağmen elbette ekleyemediğimiz ya da gözden kaçırdığımız birçok kitap ya da seri bulunmaktadır. İşte bundan sonrası için devreye siz okurlarımız girecek!

BURAYA tıklayarak ulaşabileceğiniz kitap ekleme aparatımızla diler ilk seçenek olan detaylı bilgileri doldurarak künye bilgilerini bize ulaştırabilir, dilerseniz ikinci seçenek olan kitap, yazar ve yayınevi adlarını bizlere göndererek kitap ya da seriyle ilgili araştırma yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Temelde bünyemiz dahilinde bulunmayan kitap künye bilgilerini toparlama ve siteye ekleyip bu konudaki arşivimizi daha da genişletmeye neden olacak bu yeni özellik, okurlarımızın konuyla ilgili yardımda bulunmasını çok daha kolaylaştıracaktır.

Umuyoruz bu yeni özelliği sizler de beğenmiş olup bir an önce kullanmaya başlarsınız. Böylece bu kısımdaki eksikliğimizi kısa sürede minimuma indirgeme fırsatı bulmuş olacağız. Bunun için şimdiden yardımı dokunacak tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle bu konuda yardımcı olacaklara küçük süprizlerimiz olduğunu da şimdiden belirtmiş olalım.

Kitap ekleme aparatı: www.kayiprihtim.org/portal/kitap-ekle/
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "