Kayıt Ol

Oyunu Nasıl Oynayacağımıza Dair

Çevrimdışı Derufin

  • **
  • 78
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Oyunu Nasıl Oynayacağımıza Dair
« : 21 Ekim 2011, 19:21:02 »
Bu oyunun tarzı Forum Frp olmakla birlikte, ne mini-rpg ne de büyük bir frp olmadığımızdan diğer Forum Frpler`den bazı farkları olmak zorunda.

Öncelikle her oyuncuya birer adet sayfa açılacak. Bu sayfalar kişinin tek başına yapacağı yolculuk gibi rpleri içerecek. Toplu Kurgularda ise toplu bir konu açacağız. Örneğin Ayrıkvadi`de Divan adlı bir başlık açtığımızda dm ilk rpyi yapar ve divana katılacakları listeler. Ardından oyuncular sıra gözetmeksizin bu başlık altında rp yaparlar. Divan bittiğinde hepsi ayrı yollara gideceklerse kendi başlıklarından devam ederler, birden fazla kişi iseler onlara kurgularına göre ayrı bir başlık yazılır.

Zaman adlı konuda zamanı güncel tutacağız. Sizden istediğimiz Rplerin başına bu tarihleri yazmanız. Aynı zamanda tek başınıza yaptığınız Rp`ler de Rp`nizin sonuna bulunduğunuz mekanı yazmanız gerekmektedir.

Son olarakta Dm`nin yani benimde kendime ait bir sayfam olacak ve  buradan seçilmemiş karakterlerin yaptığı ve kurguyu etkileyen olayları tanrısal bir bakış açısıyla yazıya dökeceğim. Bu başlığı takip etmeniz sizin için önemli olacaktır.

Bunların haricinde bir şey eklenmesi gerekirse de bu başlığa yeni mesaj olarak ekleyeceğim, o yüzden bu başlığı da takip etmenizi öneriyorum. Soru ve yorumlarınızı da buradan yapabilirsiniz.