Kayıt Ol

Dergi Birlik

Çevrimdışı marsli

  • *
  • 33
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Dergi Birlik
« : 20 Kasım 2011, 02:45:15 »
İlk sayısını Ocak 2012'de çıkaracak olan Birlik Aylık Kültür Sanat ve Edebiyat e-Dergisinin ilk sayısında "Türkçe" dosya konulu deneme ve makaleler yer alacaktır. Yazılar, tarzına uygun özellikleri barındırmalı ve gönderilecek yazıların, en azından basılı bir dergide yer alabilecek kadar uzun ve nitelikli olmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanında çalışmalar daha önce başka bir oluşumda yayımlanmamış olursa bu bizim için ayrıca onur verici bir durum olacaktır.
Dosya çalışmalarının dışında dergiye öykü, şiir, serbest konulu deneme ve makaleler ve her türlü edebi yazının yanında çeşitli sanatsal eserler de gönderilebilecektir. Önceki sayılarda duyuracağımız daha sonraki sayının dosya konusuyla ilgili çizimler de gönderirseniz bunlardan birini o ayki sayının kapağı olarak kullanacağızdır. Bu çizimlerin, her ay görsel bi karmaşa yaratmaması için siyah beyaz olmasını rica ediyoruz.
Çalışmalarınızı, 16 Aralık 2011 tarihine kadar editor.dergibirlik@gmail.com adresine word dosyası olarak göndermenizi bekliyoruz.

Ayrıca sosyal paylaşım alanları twitter ve facebook'ta da dergi sayfalarını takip edebilirsiniz:
facebook.com/dergibirlik
twitter.com/dergibirlik

Teşekkürler.
Dergi Birlik ekibi.