Kayıt Ol

KONTAKT 2011 Başlıyor!

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
KONTAKT 2011 Başlıyor!
« : 23 Kasım 2011, 20:02:18 »

KONTAKT 2011, Türkiye Alt Kültür Topluluğu tarafından 26 Kasım 2011 Cumartesi günü, İTÜ Maslak Kampüsü'nde düzenlenecek olan bir kültür etkinliğidir.

Alt Kültür nedir, etkinlikten neler beklemeliyiz?

Alt kültür; geniş kitlelerce tanınmayan edebiyat, müzik, sinema, el sanatlar gibi alanları kapsamaktadır. Kendisine en çok masaüstü ve bilgisayar oyunlarında yer bulan bu kültür öğeleri içerisinde en çok ilgi çekenler elbette FRP ve cosplay'dir.

KONTAKT
etkinliğinde fantezi rol yapma oyunları ve cosplay bir araya gelmiştir. Bu sayede geniş bir katılım sağlamayı amaçlayan etkinlik birbirinden farklı alt kültür dallarıyla ilgilenenlerin diğer alanlarla da tanışması, hiçbirini tanımayanların da bu kültürel etkinlikleri görüp anlaması amaçlanmıştır.

Türkiye'de masaüstü oyunlarını getiren, oynayan, oynatan ve öğreten kişiler; bilgisayar ve konsol oyunları geliştirenler, oynayanlar; kostüm diken, giyen ve sergileyenler; el işi ve performans sanatlarıyla ilgilenenler; tiyatral bir oyun etkinliği olan LARP (Live Action Role Play) ile uğraşanlar KONTAKT etkinliğinin ana kitlesini oluşturmaktadır.

Etkinlikle ilgili olarak daha fazla bilgiye buradan katılımla ilgili olarak açılmış facebook etkinlik sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler!

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: KONTAKT 2011 Başlıyor!
« Yanıtla #1 : 25 Kasım 2011, 18:48:35 »

Özellikle FRP severler tarafından merakla beklenen KONTAKT ekinliğine son 24 saat kaldı! Nintendo ve CNBC-e'nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlik yarın İTÜ Eski Kütüphane'de!

Kısaca KONTAKT etkinliğini nasıl açıklayabiliriz derseniz işte cevabı: İstanbul Teknik Üniversitesi'nin sağladığı 1500 metrekareden büyük bir alanda ve yüzlerce katılımcıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin en geniş çaplı alt kültür etkinliğidir.

Etkinlik alanında ağırlıklı olarak FRP oynanacak, cosplay yapılacak ve yarışmalar düzenlenecektir. Türkiye'de alt kültür alanında edebiyat, oyun, kostüm gibi yazılı, görsel, etkileşimli her türlü faaliyet ile tanışmak isteyen her yaştan insanı KONTAKT'a bekliyoruz. Türkiye'nin alt kültür alanında üretim yapan oyun geliştiricileri, yayınevleri, çizerleri, yazarları ve daha niceleriyle tanışma imkanı da KONTAKT'ta sizleri bekliyor!

26 Kasım'da gerçekleşecek olan convention kâr amacı gütmemektedir. Güvenliğin sağlandığı, yiyecek ve içecek konusunda rahat edeceğiniz etkinliğe katılım biletlidir, bilet ücreti 10 TL'dir ve bu para tamamen etkinlik masrafları için harcanacaktır. İTÜ Maslak Kampüsü'ne Taksim metrosu ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için buraya  facebook etkinlik sayfası için ise buraya tıklayabilirsiniz. Kaçırmayın!