Kayıt Ol

The Amazing Spider-Man

Çevrimdışı LegalMc

  • ****
  • 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
The Amazing Spider-Man
« : 09 Haziran 2012, 13:08:49 »
Yazı, LEVEL dergisinin bu ayki sayısında bulunmaktadır, ben sadece özet geçeceğim.[*]kendimden bir şeyler de ekleyeceğim tabii[/*]


Bir nevi "köklerine dönüş" yaşayan Örümcek Adam, yıllar önce PSOne'da beğenerek oynadığımız ve Neversoft tarafından hazırlanan Örümcek Adam'a birçok yönden benziyor. Bununla birlikte Batman: Arkham City'ye de benziyor. Yani iki tane mükemmel oyunun karışımı, şahane bir Örümcek Adam geliyor.

Oyun bu ayın sonunda çıkacak olan filmde olanların sonrasını konu alıyor. Oscorp firması, Michael Morbius'un da yardımlarıyla yeni deneyler yapmaya başlar ve türleri birbirine karışıtırarak bunu Aleksei Sytsevich üzerinde dener. Deneyin sonucunda ortaya Rhino çıkar. Oscorp aynı zamanda bazı robot tasarımları da yapmaktadır ve bu robotlar da insanlara karşı savaş açar. Ne oldu? İki sağlam rakip ortaya çıktı. Bir de ortama Scorpion, Iguana ve Black Cat'i ekleyin ve Örümcek Adam'ın yardımınıza ne kadar ihtiyacı olduğunu anlayın.


Oyun GTA gibi (Batman Arkham City de olur) şehirde serbestçe dolaşmamıza izin verecek. Ve yine Batman Arkham City'de olduğu gibi istersek ana görevi takip edeceğiz, istersek yan görevleri yapacağız ya da karşımıza çıkan minik oyunları deneyeceğiz. Yapımcıları farklı olsa da The Amazing Spider-Man ve Batman Arkham City oldukça benzer oyunlar olacaklar gibi. Yine sadece bir kişiyle değil 7-8 kişiyle dövüşeceğiz ve Örümcek Adam, Batman'e göre çok daha atletik hareketler sergileyecek. Ağ atarak da çeşitli kombinasyonlar gerçekleştirebileceğiz.

Oyunun bir diğer öne çıkan özelliği de Web Rush. Bu özellik karakterimizi çok daha etkili kullanmamızı sağlayacak. Bu özelliği kullandığımızda zaman yavaşlayacak ve Örümcek Adam'ın çevrede etkileşime geçebileceği noktalar işaretleniyor (Batman Arkham City'deki Detective Mode'un Örümcek Adam'a uyarlanmış hali sanırım.). Örneğin binalar arasında gezerken bunu yaparsak Örümcek Adam'ın ağ atabileceği noktalar görünüyor ve böylece daha hızlı hareket edebiliyoruz. Boss savaşlarında da bu özellik kullanıldığında boss'ların zayıf noktalarını ortaya çıkarıyor veya saldırından kaçacak rotaları gösteriyor.


Oyun 29 Haziran'da PS3, Xbox 360, Wii, DS ve 3DS için çıkacak. Serbest gezinme özelliği sadece PS3 ve Xbox360'da bulunacak. LEVEL dergisi PC için de çıkacağını söylemiş ama oyunun sitesinde yazmıyor, Wikipedia'nın da bir kısmında yazıyor bir kısmında yazmıyor. PC için çıkacaksa bile geç çıkacak sanırım. Büyük ihtimalle çıkacak gibi duruyor.


Youtube'da çeşitli videolar bulmak mümkün. Oynanış ve renkler çok canlı duruyor, oyunda baya hızlı hareket edeceğiz sanırım. Yalnız filme başından neler geçiyorsa artık; kamburu çıkmış koskoca Örümcek'in!

E3 Trailer: The Amazing Spider-Man Game
The Amazing Spider-Man - E3 2012: All Access Interview
Playground
Web Rush
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.