Kayıt Ol

"People Are Strange" demiş Jim Baba

Çevrimdışı Kuzen

  • **
  • 123
  • Rom: 1
  • http://kaldirimfaresi.blog.com/
    • Profili Görüntüle
"People Are Strange" demiş Jim Baba
« : 24 Ağustos 2012, 21:12:26 »
 

  Gerçekten beni üzebilecek kadar garip misiniz? Kendimi olmak istediğim insanın kollarında huzur aramaya zorlayacak kadar (!) Sadece kendi yarattığım kişiliğin gücünde. Belki çok siyah değilim, belki çok beyaz da değilim. Diyeceksiniz O bizim grilerden misin ? Hayır o da değilim. O kadar kararsızım ki kararsızlığım kendi içinde de kararsızlaşmış. Benim huzurum nerede ? Siz kendinizi beğenmiş maymunlar beni bu hüzüne ittiniz. Ve evet sizin yüzünüzden kötü dediğiniz şeylerde iyilik buldum. Geçici sarhoşluklar sadece beni daha ağır bir hüzüne boğdu. Bunu bile bir kanıtlama çabası ile yazıyorum. Bana sadece sıkı sıkı sarılıp boş gözlerle geçecek diyen , bir dost olsaydınız aynalarda yeni bir insan oluşmazdı.


  Ben olmak istediğim siyah , yaşadığım saf beyaz ya da değersiz bir gri değilim. Ben o kadar sıkılmış, kendi bunalımında ezilmiş ve benden benterlerini görüp utanmışım ki  bir gri bile olamamışım. Ben sıfatsız insan... Ben "sıfatsız" olduğumdan değersiz insan. Ve düşünelim maymunlar, değer verdiklerinizi  kabul eder, var edersiniz, sizin varlığınız olurlar yokluklarını çekersiniz. Hepiniz bilirsiniz ölen çocukarı, ölen insanları ve son olarak doğmamış ama yaşayan piçleri. Ama değer biçmediğiniz için yok sayarsınız. Hani şu çok sevdiğiniz sosyal ağdan engellemek için yaparsınız o varlıkları. Peki sorun kendinize siz kimsiniz ki neyi engelliyorsunuz? Sizler engelleyesiniz görmezden gelesiniz diye mi oluyor bunca olay. EVET ! kesinlikle bu yüzden oluyor. Dünyadaki pisliklere gözümüz o kadar alışmış ki bırakın görmemeyi red bile ediyoruz onları. Peki sorun kendinize maymunlar; onları "engelleyebiliyor musunuz" ?

 
 Sizler beni yok ettiniz. Sizler beni üzdünüz ve gözlerinizdeki ikinci yüzünüzü görmemi sağladınız. Size minnettarım dostlarım minnettar! Bakmayın öfkeli olduğuma, seviyorum sizi. Ben de sizin gibiyim aslında ama reddedemeyenlerdenim biraz. Sizlerin çektiği acının, hüznün ve öfkenin bana verdiği haz anlatılamaz belki ama şöyle söyleyeyim sizler olmasaydınız ne tatmin olurdum ne de " var " olurdum ne kadar kabul etmeseniz de. Sadece istedim güvenli kollar ağlamak için. Kendinize iyi bakın dostlarım ve diğer yüzleri.

A. Umi