Kayıt Ol

Beluarian Kalesi

Çevrimdışı Ejderfelaketi

  • **
  • 359
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
Beluarian Kalesi
« : 26 Ağustos 2012, 17:28:41 »
İngilizce adı "Fort Beluarian" olan Beluarian Kalesi Chult Ormanlarında paralı asker hizmeti vermek için Baldur Kapısı Güvenlik Teşkilatı Flaming Fists tarafından yaptırılmıştır.Özellikle bölgeyi aramaya çıkan define avcılarını korumakla görev yapan Beluarian Kalesi Chult adasının kuzeyinde kalır.


Flaming Fists logosu:


Paralı askerler lizardfolk goblin yuanti gibi çeşitli canavar yüzünden korkan kişilere muhafızlık hizmeti vediler. Özellikle Chult'un meşhur kızıl ejderhaları ve dolayısıyla dillere destan hazinelerini aramak için çok fazla maceracı gelir.Maceracılar; Beluarian Kalesi'nde bir rehber bulabilir, konaklayabilir ve adam eksikse hazineden pay verme karşılığı paralı asker tutabilirlerdi.

Büyü Vebası'ndan sonra başlayan yüz yıllık kaos ile karışan dünya ve Metropol Mezro'nun yıkılması çoğu insanı öldürdü.Ve bütün Faerûn'de büyük bir asker ihtiyacı doğdu. Fort Beluarian 1372 DR'de 300 kişilik olan paralı asker kotası 1479 DR'de 1000'i aşmıştı.Paralı askerler; maceracılar Chult'a Ay piramidi'ni aramaya, Mezro harabelerini yağmalamaya, veya iş kurup Chult'un altın, mücevher, egzotik bitki ve parfümlerini toplayıp ticaretini yapan tüccarlara koruma sağlıyordu.

Kumarı sadece oynatanlar kazanır sadece oynatanlar