Kayıt Ol

Vander

Çevrimdışı Ejderfelaketi

  • **
  • 359
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
Vander
« : 09 Eylül 2012, 19:21:11 »
Not: Spoiler İçerir.(Gecemaskeleri ve Düşen Kaleyi okuyanların ve asla okumayacakların okuması tavsiye edilir.

Vander Kimdir?
Vander üç buçuk metreyi geçen boyu ve üç yüz elli kiloyu aşan dev gibi bir firbolgdur.Siyah gözlü kızıl saçlı ve sakallı Vander çift yüzlü devasa boyutta bir kılıç kullanmaktadır. Bu kılıcı başının üstüne kaldırıp şiddetle indirmesi ve rakibini ikiye ayırması ile ünlü kabakuvvetli bir kızıl devdir.-Firbolgun öbür adı-

Hikayemizdeki Yeri
:
Cadderly'nin Trinity Kalesindeki iki gücün liderini yok etmesi Cadderly'e çok yakın ve aynı zaman da çok uzak birinin endişlenmesine sebep olmuştur.Bu endişe dinmeyince Cadderly'i öldürmesi için diyarların pahalı ve işinin ehli bir suikast loncası olan Gece Maskelerine başvurur. Gece Maskeleri Hayalet ve Vander önderliğinde yirmi kişilik bir suikastçi grubunu Cadderly'inin cevapları bulmak için ulu kütüphane'den ayrılıp yalnız kalmka için geldiği Carradoon'a gönderirler. 

Carradoon'da felaket gibi olaylar yaşanırken Cadderly Hayalet'i ve kiralık katil grubunu Danica, İvan ve Pikel kardeşler yardımı ile yener. Hayalet'in değişik bir yöntem kullanarak hükmettiği Vander adlı iyi bir firbolgu esaretten kurtaran Cadderly ve dostları Carradoon'da yaşanan felaketlerin ile Shilmista Ormanı'na ve Ulu Kütüphane'ye yapılan saldırıların kaynağına Trinity Kalesi'ne doğru yola koyulurlar.

Trinity Kalesine sıradışı yöntemlerle varan Cadderly,Danica,İvan,Pikel,Shilmistalı vahşi elf Shayleigh ve Vander Trinity Kalesinin müşterek kuvvetleri ile bir harbe tutulurlar. Ölümlerin ve dirilmelerin sık yaşandığı o zamanda Cadderly geçmişten gelen düşmanını yenecektir ve Kartanesi Dağlarına huzur geldiğine inanacaktır. Goblin ve goblinmsilerin kötücül yöneticilerinin yok edildiği ve tabanın dağıldığı bu savaşın ardından sıkı dostlar Ulu Kütüphaneye geri dönerler. Artık Ulukütüphane değişmiştir. Cadderly'in değerli bir hocası ve Deneir'in eski bir seçilmişi olan Pertolepe,baba şavkati ile Cadderly'i seven ve şüphesiz Cadderly'i yetiştirirken en fazla emeği veren Avery Shell, Cadderly ile yaşıt olup biribirleri ile yarışan Kierkan Rufo artık Ulu Kütüphane'de değildiler.

Bir Firbolg:


Kumarı sadece oynatanlar kazanır sadece oynatanlar