Kayıt Ol

Fey Kökenli Tanrılar

Çevrimdışı Ejderfelaketi

  • **
  • 359
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
Fey Kökenli Tanrılar
« : 14 Eylül 2012, 15:08:22 »
Fey kökenli olup doğaya karşı bir aşk besleyen ve doğayı-özellikle ormanları- ve feyleri korumaya and içmiş dört ilah vardır:Lurue,Miellikki,Nobanion,Rillifane Rallathil.

Lurue:
Tek boynuzlu at kraliçesi diye de bilinen Lurue  eğilimi katolik iyi olan bir tanrıçadır. Düzlemi Doğanın Evi olan tanrıçanın müridleri druidler,kolcular,orman eşkıyaları ve tek boynuzlu ad sürücüleridir. Tanrıçanın ilgi alanı hayvanlar,doğa ve iyileştirmedir.

Lurue'nin sembolü:


Miellikki:

Orman Tanrıçası olarak bilinen Miellikki eğilimi iyi olan bir tanrıçadır. Müridleri druidler,fey halkları,dryadlar,kolcular olan tanrıçanın en tanınmış müridleri şunlardır:
Drizzt Do'Urden, Montolio Debrouchee, Lander, Pikel Bouldershoulder, Florin Falconhand, Jeryth Phaulkon, Emperel.

Miellikki'nin sembolü:


Miellikki'ye inanan bir kolcu:


Nabonion:

Aslan Kral olarak da bilinen Nabonion eğilimi az iyi olan bir tanrıdır. Doğal hayvanları ve ormanları korumaktadır. Müridlerini kolcular,druidler,mücahitler(paladin),şefler, wemicler oluşturmaktadır.

Nabonion'un sembolü:


Bir wemic:


Rillifane Rallathil:

Büyük Meşe diye bilinen ağaçlar ve ormanlar tanrısı Rillifane Rallanthil orta dereceli ve eğilimi katolik iyi olan bir tanrıdır. Müridlerini doğaseverler(yeşilciler),druidler,kolcular, orman elfleri ve vahşi elfler oluşturmaktadır. Ormanları kendi yurdu sayan bu tanrı düşmanlarının ormanlarına girmesini engeller. Girenlere çeşitli tuzaklar kurar yönlerini şaşırtır ve ormanınından çıkartmaz. Agorland'da bulunan Yuir Ormanına sık sıkı devasa bir meşe halinde gelip orada kaldığı söylenmektedir.

Rillifane Rallathil'in sembolü:


Yuir ormanı:


   
Kumarı sadece oynatanlar kazanır sadece oynatanlar