Kayıt Ol

Third Age Total War

Çevrimdışı Ejderfelaketi

  • **
  • 359
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
Third Age Total War
« : 24 Ekim 2012, 12:54:43 »
Third Age Total War, Medieval 2 Total War Kingdoms ek paketine yapılmış bir hayran modudur. Mod Yüzükler'in Edfendisinin yaratıcısı JRR Tolkien'in yarattığı dünya olan Orta Dünya'da geçmekte ve Orta Dünyanın müşterek kuvvetlerinden biri olup fethetmeye dayalı çok güzel bir oyundur. Mordor,Gondor,Rohan gibi çok bilinmiş devletlerden kuzeyde unutulmuş Gundabad Orkları veya doğuda Rhün gibi devletleri de alabilirsiniz. Lotr Total War oynayanlar için bu oyun görütü, askeri birim ve oynanış açısından çok daha güzeldir.

Kötüler arasında bir ittifak olup papalık makamı da oyunda bulunuyor. Karanlık Efendi Sauron istediği yere sefer ilan edip kötüleri çağrabiliyor birbiriyle savaşan kötüleri afaroz edebiliyor.

Ve oyunda hobbitler de bulunmaktadır:(Eriador devletdinde bazı bölgelerden(bree ve hobbitton) çıkmaktadır.)
Hobbit okçusu:


Devletler:
Gondor
Rohan
Mordor
İsengard
Rhün
Harad
Dumanlı Dağ Orkları
Orman Elfleri
Yüksek Elfler
Cüceler
Eriador.

Oynanabilir devletler bunlar olup oynanamayan tek devler "eşkıyalar"dır.-Tabiki siz descr_start dosyasını değiştirebilirsiniz.-

Oyunda Yüzük Kardeşliği kampanyası da bulunup isteyen 9 yoldaş ile yüzüğü yok etmek için mordor'a doğru maceraya atılabilir. Fakat bu kampanya asıl Total War strateji oynuna pek yakışmamaktadır. Sonucunda bu macera oynu değil strateji oynudur.

Ayrıca size benim de severek oynadığım Third Age Total War'un alt modu olan Forgotten Realms of Middle Earth'ten bahsedeceğim.Bu alt mod ile oynanabilir devletlere dört tane daha eklenmiştir ve yeni askeri birimler ve şehirler ile oyun genişletilmiştir.Cüceler ayrı iki devlet. Mavi Dağlar Cüceleri ,Erabor Cüceleri, özgün modda isengard'a bağlı olan Dunland bu modda ayrı bir devlet olmuştur.Orman Elfleri ikiye ayrılmıştır:Kuytuorman Elfleri ve Lorien Elfleri.

Rohan:


Minas Trith:


Mordor:


Not:Bu mod özgün oynu bozmaz. İstediğiniz zaman rahatlıkla silip yükleyebilirsiniz ve bu mod kuruluyken özgün medieval'ı da oynayabilirsiniz.

İlgililere(Türkçe sayfadır):http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=223.0
Kumarı sadece oynatanlar kazanır sadece oynatanlar