Kayıt Ol

İlknokta “Kargo Bedava” Günleri Başladı

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
İlknokta “Kargo Bedava” Günleri Başladı
« : 31 Mart 2013, 05:53:37 »

Özellikle fantastik ve bilimkurgu kitaplarına yaptığı özel indirimler ve kampanyalar ile adını sıkça andığımız kitap alışveriş sitesi ilknokta.com‘un artık gelenekselleşen “Kargo Bedava” günleri başladı.

İnternet alışverişinde, tüketicilerin en çok şikayet ettiği konulardan biri olan alışverişlerde kargo ücreti ödeme zorunluluğuna; online kitap satış sitesi İlknokta.com alternatif bir hizmet sunuyor. Sadece İlknokta tarafından sunulan bu hizmette kitapseverler 25 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “Tüm Alışverişlerde Kargo Bedava Kampanyası” ile, yapacakları tüm alışverişlerde kargo ücreti ödemeyecek.

Alışverişlerde kargo ücreti ödemeyen okurlar aynı zamanda %40’a varan indirimlerle de istediklere kitaplara ulaşabiliyorlar. Havale veya kredi kartı ile ödeme yapılacak tüm siparişler için geçerli olan kampanyada telefon ile de sipariş verilebiliyor.

Kampanya süresince Can Dündar, Sunay Akın, Türkan Şoray, Mehmet Altan, Mario Levi, Etgar Keret, Jasper Kent, Susanna Tamaro gibi önemli yazarların imzalı kitaplarının yanı sıra özel indirimli setler de satışa sunuluyor. Buz ve Ateşin Şarkısı, Franz Kafka, Açlık Oyunları, Sherlock Holmes, Kralkatili Güncesi, J.R.R.Tolkien, Ahmet Ümit gibi özel setler de Kargo Bedava Kampanyası’nın dikkat çeken fırsatları arasında.

ilknokta.com 2005 yılında İthaki Yayınları bünyesinde kuruldu. Bugün 150.000 üyeye sahip olan kitap alışveriş sitesi, nadir bulunan kitap ve setleri satışa sunmasıyla dikkat çekiyor.