Kayıt Ol

Kitabın Adı Nedir?

Çevrimdışı murattug

  • *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Kitabın Adı Nedir?
« : 05 Haziran 2013, 12:10:35 »
Selamlar
Forumda ilk defa mesaj yazıyorum, konusunu v.s. pek çok ayrıntısını hatırladığım bir kitabın adını hatırlayamadım ve bu konuda yardım talep edeceğim. Forumda yaptığım araştırmalarıma rağmen bu soruyu sormak için daha uygun bir yer bulamadım. O yüzden eğer yanlış yerde sormuş olmak nedeniyle rahatsızlık verdiysem şimdiden özür dilerim.

Kitap Paris'te yaşayan bir genç kızın etrafında geçiyor. (ne olur ne olmaz diye gerisini gizli yazıyorum)
Spoiler: Göster
kızın evinin zemini camdan idi galiba. Daha önemlisi bu kızın hayatı çok zengin biri tarafından manipüle ediliyor idi illuminati ya da ona benzer bir grup bünyesinde. kitabın sonunu söyleyip bilenlerin net hatırlamasını sağlayayım, bu süper zengin ve kötü adam 11 eylül 2001 günü new york dünya ticaret merkezinin en üst katında bir restoranda sabah saatinde randevu veriyor, kız buraya gidiyor ve adam yanlış hatırlamıyorsam bir mektup yoluyla pek çok şeyi açıklıyor her kötü şeyin arkasında kendilerinin olduğunu v.s. anlatıyordu.


Umarım yeterince açıklayıcı bilgi verebilmişimdir. RFID teknolojisi ile düşünürken bu kitapta kullanıldığı aklıma geldi fakat ne kadar kendimi zorladımsa da aylardır hatırlayamadım.

Şimdiden teşekkürler.

(not: başlığı düzelttim çünkü taslak halinde kalmış, özür dilerim)
hala icq kullanan var mı