Kayıt Ol

Saçma Düşünceler

Çevrimdışı Quid Rides

  • **
  • 399
  • Rom: 17
  • #800000
    • Profili Görüntüle
Saçma Düşünceler
« : 09 Temmuz 2013, 11:06:41 »
(Dış ses) +Off, canım sıkıldı.
-Ne canmış seninki de arkadaş. Ota boka skılıyor.
+Kes lan, yapacak bir şey yok ondan sıkılıyorum.
-Nasıl yapacak birşey yok önündeki testi çözsene
+Hadi lan sende, test çözmekten sıkılmamış gibi davranma, bu günlük güneşlik havada sende benim gibi dışarıya çıkmak istiyorsun bunu adım gibi biliyorum. Ama almışsın eline telefonu oh... Kaç yazar sana saatler?

(İçses) Şimdi düşünüyorumda... Aslında ne düşündüğümü yahut ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece birşeyler düşünebilmeyi ve bu düşüncenin sapıtık aleminde dolaşırken gerçek hayatta akıp giden zamanı biraz daha hızlandırabilmeyi istiyorum. Tam ben bunları düşünürken oradan başka bir düşüncem fırlıyor ve "Düşünüyorsun, öyleyse varsın." diyor. Lan bi git demeye kalmadan Herakleitos amca gelip "Var olan herşey hareke eder." diyor. -Bundan sonra olacakları az biraz kestirebiliyorum ama sonu nereye varır orasını bilemem.- Tam hepsini kafamdan atmışken Zenon geliyor ve diyor ki "Madem var olan herşey hareke eder. Eğer ben hareketin aslında olmadığını ispatlarsam varlığında mevcudiyetinin olmadığını ispatlarım." (Zannedersem felsefe sınavına çalışırken devrelerden birkaçını yakmışım. Baksana onca zaman sonra bile aniden ortaya çıkıveriyorlar) ve buna mütakip bir ok alıyor ve salıveriyor oku. Ok gidiyor gidiyorda Mete Han'ın yanına düşüyor. Bir düşman okunun bu kadar yakınına düşmesine sinirlenen Mete Han gelen oka karşılık bu sefer kendisi bir ok atıyor. Ama bu öyle sıradan bir ok falan değil. Bu Mete Han'ın meşhur "ıslıklı" oku... Islık demişken bizim bir arkadaş var ıslıkla müthiş ankara havası çalıyor. Beim adım Elvan Dalton... Red Kit bir kez daha Daltonları yakaladı ve gidip ödülünü almak için şerif yardımcısının yanına gitti;

$ Hey sen, bana bu adamlar için kelle başı 10 dolar ödeyeceksin. Hani nerde benim 10 dolarlarım?
# Kasada ama kasa da kilitli.
$ Kasanın anahtarı nerede?
# Şerifin g**ündeee...
$ Adın neydi yavrum senin?
# Çak
$ Memnuniyetle.

Bang sesi duyulur duyulmaz beynimin içinde tuhaf bir müziğin ilk ezgilerni duymaya başlıyorum Bang bang i hit the ground... Uma Thurman başlıyor Hattori Hanzo işi katanayla... Şimdi burdan sonra seçebileceğim iki yol var; ya Kemal abimizin can verdiği "Hanzo" isimli karakterden yada şu sıralarda okduğum "Vagabond" isimli mangadan... Sanırım ben ikincisini seçeceğim. Shimen Takezo (namı diğer Myamoto Musashi) artık herşeyi görmeye başlamıştır. "Eğer yaprağı göremezsen ağacı göremezsin. Eğer ağacı göremezsen ormanı göremezsin..." ağaçlar ormana dönmeli yurdumda. Yurdumu milletimi... Ok çeken bütün milletleri tek bayrak altında topladım.
http://turanmemre.wordpress.com/
Bana dönek demiş itin birisi
Açığım ne imiş sor hele hele