Jasnahin yuz hatlarina dikkat, avrupalilarin pek alisik oldugu yuz tipinden ziyade basbayaa kitaptaki anlatima sadik kalinarak hafif cekik gozlu ve esmer tenli cizilmis.Kapakta Jasnah olmasina sasirdim, bu Dalinar abimizin kitabi, onu da belki birgun goruruz. Anlasilan o ki Jasnah sahneleri bol olacak.
Kaladin Shallan olacağını sanmıyorum. Kaladin fazla önyargılı bir tip.
Kaladin Jasnah olayi illa biseyler olsun diye zorlama ortaya atilmis bir teori. Arada buyuk yas farki var. Belki yeni biri cikar yada belki hic ask hikayesi gormeyiz Kaladin icin. Illa biri mi gerekiyor. Var mi hikayeye bi katkisi.
Alıntı yapılan: yafeshan - 16 Mayıs 2017, 15:35:39Kaladin Jasnah olayi illa biseyler olsun diye zorlama ortaya atilmis bir teori. Arada buyuk yas farki var. Belki yeni biri cikar yada belki hic ask hikayesi gormeyiz Kaladin icin. Illa biri mi gerekiyor. Var mi hikayeye bi katkisi.Aşk mevzuları kurguyu güzelleştiren şeyler, hem Kaladin'i yola getirecek bir hatun kişisi de fena olmaz hani.
Alıntı yapılan: muaet - 17 Mayıs 2017, 00:43:10Alıntı yapılan: yafeshan - 16 Mayıs 2017, 15:35:39Kaladin Jasnah olayi illa biseyler olsun diye zorlama ortaya atilmis bir teori. Arada buyuk yas farki var. Belki yeni biri cikar yada belki hic ask hikayesi gormeyiz Kaladin icin. Illa biri mi gerekiyor. Var mi hikayeye bi katkisi.Aşk mevzuları kurguyu güzelleştiren şeyler, hem Kaladin'i yola getirecek bir hatun kişisi de fena olmaz hani. katılıyorum, o kişininde çok yüksek ihtimal Shallan olacağını düşünüyorum. Uçurumda ikisinin başbaşa geçirdikleri vakitleri ve bariz birbirlerinden etkilenmelerini sevgili yazarımız sırf kitabın gidişatına heyecan katsın ve kitap uzadıkça uzasın diye yazmamıştır diye tahmin ediyorum