Kayıt Ol

Ütopya Simülasyonları - Zombi Simülasyonu 1

Çevrimdışı thevoice

  • **
  • 73
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ütopya Simülasyonları - Zombi Simülasyonu 1
« Yanıtla #15 : 18 Şubat 2014, 17:14:25 »
Bugün tamamını okudum. İkinci simülasyonun da ilk simülasyondan hiç aşağı kalır yanı yok hatta bütünlük bakımından çok daha hoşuma gitti diyebilirim. Bunu toparlayıp her yöne gidebilecek çok güzel kurgular oluşturulabilir. Zaten dış dünyaya da değinilmesi ister istemez insanda merak unsuru oluşturuyor. Ve "kredi" kavramının dış dünyada kullanılmasını "In Time(2011)" filmine çok benzettim. Duhan'ın dediği gibi "Gamer" havası da mevcut. Olası kurgularını düşündüm de bir an bence çok güzel bir yerden yakalamışsınız. Hayal gücünüze güvencim tam , mest edin bizi :D

Devamı gelmeli ve bu hikaye geliştirilmeli :D
Kendini hapiste bulan bir insan kalkıp evine gitmek istedi diye onu nasıl küçümseyebiliriz? Kaçamıyorsa bile duvarlar ve gardiyanlar dışında birşeylerden sözetmesi suç mu? Mahkum onu göremese de dışarıdaki dünya hâlâ gerçektir. Kaçış ihtimali en çok kimi telaşlandırır? Elbette gardiyanları!

J.R.R. Tolkien

Çevrimdışı M.K.Immortal

  • **
  • 290
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ütopya Simülasyonları - Zombi Simülasyonu 1
« Yanıtla #16 : 18 Şubat 2014, 18:31:11 »
@duhan; Arcadia aslında orta çağ fantazyası olacak. Uzay simülasyonu daha sonra :D Okuyup yorumladığın için ayrıca teşekkür ederim.

@thevoice; aslında bu evrendeki kredi sistemine ve özellikle gerçek hayatına değindiğim uzun (harbiden uzun :D ) soluklu bir serim var. Eğer ilginizi çekerse Aylık Öykü Seçkisi'nde, Ütopya Projesi adı altında, en az üç seriden oluşacak bir romanın ilk serisinin son bölümünü bu ay yayımladım. Ütopya Projesi'nde merak ettiğiniz kimi sorulara cevap bulabileceğinizi düşünüyorum ama dediğim gibi biraz uzun ne yazık ki :D

Aslında daha önce de bu yorumu yapmıştım fakat tekrar etmem gerekirse, normalde Ütopya Projesi içerisindeki simülasyonlara pek fazla değinemediğim için bu başlığı açtım. Yani burada detaylıca simülasyonları eğlenceli biçimde yazmaktı amacım. Okuyup değerli yorumunuzu eksik etmediğiniz için teşekkür ederim :)