Kayıt Ol

Ham Maddeler: Sal

Çevrimdışı zçaiqü

  • **
  • 76
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ham Maddeler: Sal
« : 05 Mart 2014, 18:47:38 »


Şu 1: Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri, elimin kolumun sağımın solumun yağlanması. Bir diğeri için (bkz: madde 3). Sürekli ellerini yıkayan bi insanım. Mesela cips falan yerken farklı metodlar geliştirdim bu yüzden. Cipsi genişçe bir tabağa boşaltıyorum. Sonra tabağı alıp kafama götürüyorum. Elimi hiç sürmeden dilimi çıkarıp şlslasp diye yapıştırıyorum cipsi. Öyle yiyorum kurbağa gibi. Böylece vıcık vıcık yağ olmuyor elim. Mesela balık krateri de o metodla tutuyorum.

Şu 2: Balkonda kül tablası yok. Sokağa silkiyorum sigara külünü falan. Geçen tam içtim sigarayı her zamanki gibi izmariti iki parmağımın arasında gerdim ‘fire in the hole!!’ diye bağırıp fırlattım aşağı omzumun üstünden. Yaklaşık 4 saniyede falan düşüyor. Hep bakıyorum arkasından. Bu sefer istemeden bi kamyoneti vurdum. Hssktr hssktr dedim ama ok yaydan çıktı bir kere. Kasasına gelmedi Allahtan. İnşallah bi şey olmamıştır.

Şu 3: Hayatta en nefret ettiğim şeylerden bir diğeri de egzoz sesi. Ulan o kadar teknolojin var insanoğlu. Şuna bir susturucu yapamadın be silahlarda olduğu gibi. Bu bu kadar zor bir şey olmamalı ya. Ben caddenin dibinde oturuyorum. Her egzoz sesinde benim tüylerim diken diken oluyor. Hata veriyorum. Burdan yetkililere sesleniyorum. ‘Ayarlayın bunları’.

Şu 4: ‘Telekominikasyon’ diyen muhabbet kuşu mu olur lan. Benim vardı bir tane. İnsan muhabbet kuşu alınca istiyor ki baya konuşsun seninle. İletişim kursun. Sen odaya girince ‘nasılsın abi ne yaptın’ falan desin. Sen git dertleş onunla. Ama işte hep babacık hep fındık fıstık. Benim kuş sarıya ayar oluyordu. Sarı bi oyuncak atıyodum önüne kafayı yiyordu. Sonra bir ayna koydum kafesine. Salağın kafası falan hep sarı. Kendini aynaya çarpmaya başladı. Düşünsene muhabbet kuşusun haberin yok ?

Şu da 5: ‘’Rüyasında kelebek oluduğunu gören bir adam, uyandığında, rüyasında kelebek olduğunu görmüş bir adam mı, yoksa rüyasında insan olduğunu görmüş bir kelebek mi olduğunu anlayamaz.’’

H. Barış Beledin
ruveranva.tumblr.com

Çevrimdışı ülfet

  • **
  • 184
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ham Maddeler: Sal
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2014, 23:01:32 »
Sanırım bir gün boyunca yüzümü güldüren tek şey oldu :)



Azrail yorulma kanka intihar edicem...