Kayıt Ol

The Witcher 3: Wild Hunt

Çevrimdışı Ugur

  • ***
  • 459
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #90 : 19 Mayıs 2015, 16:58:41 »
Kutudan 2 değil 1 sticeker çıktı çöp oyun alt+F4 :( Bu ne doyurucu bir içeriktir ya .Oyunun D&Rdan önsipariş sürümünü almıştım bugün elime ulaştı , Kuzey Diyarları haritası soundtrack dvdsi oyunun kurulumu için 4 dvd,2 adet sticker,Witcher evreni tarihçesi kitapçığı ,witcher çizgiromanının ilk bölümü ve The Witcher Battle Arena  oyunu için kod eksiksiz bir şekilde çıktı . Tek eksi olarak şunu söyleyebilirim oyunun 3.kurulum dvdsi kurulum kitapçığının içinde geliyor .Oyunun kutusundan 2 adet dvd kutusu çıkıyor toplamda 4 dvdlik yerimiz var yani ama kutudan 5 dvd çıkınca , böyle bir çözüm bulunmuş heralde . Dvdler üzerindeki baskılar içinde farklı görseller kullanılabilirmiş 5 tane kurt madalyonu baskılı dvdim oldu :D

Üstelik oyunun kutulu sürümü digital steam sürümünden daha ucuz olması ise ayrı bir + . Oyunun kutulu sürümünü gog.comdan aktifleştiriyorsunuz .Gog üzerinden aktifleştirince biraz daha dijital içerik aktif hale geliyor tabii 16 dlc paketinide ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

Oyun ise muhteşem .

Çevrimdışı TheWalkingIdeas

  • **
  • 348
  • Rom: 12
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #91 : 19 Mayıs 2015, 17:06:25 »
Merak edenler için oyunun ilk bakışı, izlemenizi tavsiye ederim.
Witcher 3 İlk Bakış
Ayrıntılı incelemesi de gelir yakında.
"Sahtekârlığın evrensel düzeyde egemen olduğu dönemlerde, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir."

Çevrimdışı Lordmuti

  • ****
  • 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #92 : 19 Mayıs 2015, 23:27:10 »
Ben bir şey demiyorum artık bu oyuna. Yüzde yüz kırk oynayın. Şimdi olmasa da indirimle falan alın oynayın. Verdiğim her kuruşu ve internetteki tüm övgüleri sonuna kadar hak ediyor. Sadece RPG sevenlere değil tüm oyunculara tavsiye ederim.

Sabah okula gidecek zorunda olduğuma hiç bu kadar üzülmemiştim.

Oyuna başlayacaklar için birkaç öneri:

İlk iki oyunu oynayın. Steam'de geçenlerde biri 2,5 biri 5 liraya satıştaydı. Önümüzdeki kampanya sezounda yine bu seviyeye düşer, alıp oynayın. Yok illa oynamayacağım ben son oyundan başlarım diyorsanız en azından eski oyunların hikayelerini okuyun, youtube'dan izleyin. Hiçbir şey bilmeden oyuna başlamakla evreni bilerek başlamak arasında dağlar kadar fark var.

Ayrıca 2. oyundan save aktarma seçeneği var. Save dosyanız yoksa oyun içinde size soru soruyor birileri, cevaplarınızı verince save aktarmış gibi oluyorsunuz. Bunu yapmak için de sorulan şeylerin ne olduğunu bilmeniz lazım, rastgele seçebilirsiniz tabii ama bence bilerek seçim yapmak önemli.
 
Blood and broken bones zorluk seviyesinde oynayın. Bundan daha yükseği biraz anlamsız zorluğa giriyor, daha düşük seviyeler de laylaylom geçiliyor. Bu seviyede dinlenerek can dolduramıyorsunuz, yemek yemeniz, iksir içmeniz vs. lazım. Böyle olunca da dikkatli savaşıp canı yüksek tutmaya çalışmak önem kazanıyor.

Sağı solu sürekli özel gücünüzle arayın. Sandıkları, dolapları araştırın ve mümkünse her şeyi cebinize indirin. Askerlerin yanındayken yapmayın ama, hırsızlık yaparken yakalanırsanız bir güzel dövüyorlar ve paranızın yarısını alıyorlar ceza olarak. Ben çok fakirlik çektim, oyun başında canımı doldurmak için yemeğe içkiye para vermek zorunda kaldım hep. Paranıza dikkat edin.

Sağda solda bulunan ilan tahtalarını okuyun, yan görevleri yapın. Hikayelerinin güzel olmasının yanı sıra bir sürü ödül veriyorlar, güzel silah/zırh planları buralardan düşüyor. Bir sürü de malzeme buluyorsunuz, bu malzemeler size silah, zırh, iksir, bomba vs. yaparken hep lazım olacak. Bunları zorunda kalmadıkça satmayın. Ayrıca bir Witcher para almadan iş yapmaz. Hakkınızı arayın :P

Fast travel kullanmayın. Haritada atınızla dıgıdık dıgıdık dolaşın. Sağda solda başında canavarların beklediği gizli hazineler oluyor, haritayı gezmeden bunları bulamazsınız.

Büyük canavar avlarında bestiary kısmını güzel okuyun. Zayıflıkları neler, hangi bomba/iksir/yağ bu canavara etkili öğrenip onu kullanın savaşta. Kılıcı yeterince sallasanız bile bazen her şey ölmüyor.

Seviye atladığınızda gelen puanları yeteneklere dağıtırken bir ona, bir buna, bir de şu olsun şeklinde çok dağınık paylaştırmayın. Çünkü belli bir anda kullanabileceğiniz yetenek sayısı sınırlı. Her iki seviyede bir yetenek slotu geliyor sanırım. Bir yeteneğin 3/3, 5/5 gibi seviyeleri var. Kullandığınız yeteneğin seviyesini geliştirip maksimuma ulaştırmaya çalışın yeni yetenekler açmadan önce. Burada söylemek istediğimi oyunda daha iyi anlayacaksınız.



İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü


The Witcher 3: Wild Hunt Çıktı!

Bizde yeri apayrı olan Rivialı Geralt’ın uzun zamandan beri merakla beklenen en büyük ve son macerası The Witcher 3: Wild Hunt nihayet bizlerle.

Andrzej Sapkowski’nin kitaplarından esinlenerek hazırlanan, karanlık fantastiğin en güzel ve başarılı örneklerinden The Witcher serisi üçüncü oyununa sonunda kavuştu.

Rivialı Geralt’ın son macerası olma özelliğini taşıyan oyun, öncüllerinin aksine bu kez açık-dünya olarak tasarlandı ve 100 saatten fazla bir oynanış, keşfedilecek onlarca gizem, inanılmaz büyüklükte bir harita, yüzlerce yan göreve ve tabii ki epik bir macera vadediyor. Bunun yanı sıra kitaplardan ve daha önceki oyunlardan tanıdığımız Triss, Zoltan, Dandelion, Vesemir, Yennefer ve Ciri gibi unutulmaz karakterler de yapımda yerlerini alıyor.

Söz konusu The Witcher olduğunda Kayıp Rıhtım tayfasındaki pek çok kişinin bu konu hakkında bıkmadan, usanmadan saatlerce konuşabileceği malumunuz. Ne de olsa üç yıla yakın bir süre önce kendisini Biz Bunu İstiyoruz’a konuk etmiş ve kitaplarının dilimize kazandırılması için kapsamlı bir proje başlatmıştık. Eh… henüz bunu başarabilmiş değiliz belki ama en azından yakın bir zamanda çizgi-romanlarına kavuşacağımızdan eminiz. Hem de JBC Yayıncılık farkıyla!

Hazır The Witcher 3: Wild Hunt çıkmışken biz de çevirdiğimiz bu hikâyeleri, ön okumaları ve kapsamlı projemizi tek bir başlık altında toplayıp sizlere bir kez daha, kronolojik sırayla sunalım istedik. Listeye ulaşmak için portaldaki haberimize buyurun!
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #94 : 28 Mayıs 2015, 20:13:59 »
http://gematsu.com/2015/05/media-create-sales-51815-52415

Vay be. Rakam olarak çok olmasa da Japonya ortada olduğunda çok gördüğüm bir sahne değil. Kitapların da farkına varsalar da şöyle kaliteli bir anime mi yapsalar, ne yapsalar? :P

Alta hitaben: Zaten dili çıkardım o cümleyi kurarken. :) Oyunu yapan insanlar kadar baz aldıkları materyale aşık adamlar çıkmadığı sürece Witcher'a kimsenin dokunmasını ben de istemem. :)

Yea, ama şimdi şöyle sivri sivri beyaz saçları olan bir Geralt görsek fena olmaz mı yea...
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #95 : 28 Mayıs 2015, 20:22:03 »
Yalnız Japonları düşününce ciddi bir başarı söz konusu. Çoğu oyunu ya da eseri ülke dışına çıkarmayan, bazen dünyayı kıvrandırmalarına rağmen sadece kendi ülkelerine has ürünler ortaya koyuyor bu adamlar. Witcher'ın rakamlarıysa tüm bunların ortasında gerçek bir başarı olmuş.

Bu arada anime olsun istemem :D. Bu tür şeylerin anime uyarlaması bende hep hayal kırıklığı oldu.

Çevrimdışı Laughing Madcap

  • ****
  • 960
  • Rom: 51
  • The Oncoming Storm
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #96 : 28 Mayıs 2015, 20:58:52 »
Yea, ama şimdi şöyle sivri sivri beyaz saçları olan bir Geralt görsek fena olmaz mı yea...

E Kakashi senseimiz ne güne duruyor? White Wolf of Rivia değil belki ama White Fang of Konoha da iyidir hani.

Şaka bir yana, bu kaliteli hikayelerin görselleştirilmesi elbette güzel olacaktır; çıkış sinematiğini günde 3 kere izlediğim düşünülürse, tadından yenmez. Ama anime konusunda biraz çekiniyorum çünü kabul edelim ki Geralt  cinsel olarak "biraz" aktif bir abimiz ve animede bu tarz şeyler "biraz" abartılıyor. Şimdiden tahmin edebiliyorum, bütün dişilerin abartı "boyut"lara sahip olduğu, hikaye yerine buradan ekmek yiyecek bir şey olur. Gibime geliyor.

CGI tarzı bir şey de elbette fazla pahalıya patlar ama mesela Machinima'nın Mortal Kombat için, Battlestar Galactica için yaptığı gibi webisodes şeklinde izlesek hiç de fena olmaz.

Ha daha önce yapılmadı mı yapıldı; bir adet dizisi (sanırım 3 bölümlük) ve bir adet filmi mevcut. Wiedzmin (2001) ve Wiedzmin (TV Mini-Series 2002) şeklinde. Puanları ellerinizden öper.
Attention all planets of the solar federation
We have assumed control.

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #97 : 28 Mayıs 2015, 21:15:46 »
Şaka bir yana, bu kaliteli hikayelerin görselleştirilmesi elbette güzel olacaktır; çıkış sinematiğini günde 3 kere izlediğim düşünülürse, tadından yenmez. Ama anime konusunda biraz çekiniyorum çünü kabul edelim ki Geralt  cinsel olarak "biraz" aktif bir abimiz ve animede bu tarz şeyler "biraz" abartılıyor. Şimdiden tahmin edebiliyorum, bütün dişilerin abartı "boyut"lara sahip olduğu, hikaye yerine buradan ekmek yiyecek bir şey olur. Gibime geliyor.

Ahaha... Off,  bir an Triss,  Yennefer falan gözümün önünde canlandı da... Aman uzak olsun.  :)

Bu arada animasyon olarak bir filminin çıkacağına, işin içinde Oscar adaylığı bulunan Polonyalı bir yönetmen ve oyunun fragmanlarını, sinematiklerini yapan firmanın olduğuna dair bir kaç bilgi dolanıyor etrafta. Fragmanlardaki kalitede bir film çok maliyetli olacaktır, nasıl bir planları var ileride daha net bilgiler ortaya çıkar galiba.

O dizi ve filmi ise ne kadar çöp olarak ilan edilseler de hala izleme planlarım var. Görmeden yargılamayayım.  :)
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #98 : 29 Mayıs 2015, 21:49:15 »
Ortalığı biraz sel alacak ama...

Dün gece Ladies of the Wood görevini yapıyordum. Şu müziğin girdiği yerlerde ne kadar gerildiğimi, tüm bunlar görevin görsel atmosferiyle de birleşince kendimi oyuna ne kadar kaptırdığımı anlatamam.

https://www.youtube.com/watch?v=J8J9HXcOxrs

En son bu derece kendimi görevine kaptırdığım oyun geçenlerde yeniden oynadığım Vampire: The Masquerade - Bloodlines olmuştu. (Ocean House Hotel'de geçen meşhur görevinde.) Buradan ona da bir selam çakayım. :D

Neyse... Salyalarımızı akıta akıta Wild Hunt oynamaya devam... :P
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #99 : 06 Temmuz 2015, 19:48:43 »
Gwent kartlarını bastırmak istiyorum. Tarot kartı boyutlarında olabilir, Magic the Gathering ve ya Pokemon TCG kartları boyutlarında olabilir. Tam karar veremedim. Bu iş için biçilmiş kaftan dediğiniz bir yer var mıdır acaba Rıhtım ahalisi?
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #100 : 06 Temmuz 2015, 20:27:47 »
Hiç uğraşmayıp Collector's Edition almaya bak bir yerlerden derim :)

https://youtu.be/yH1wWEDIr8w
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı VeRMiNaaRD

  • ***
  • 461
  • Rom: 1
  • Star-Lord
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #101 : 06 Temmuz 2015, 21:06:15 »
Karanfildeki Galeri Ekin tam aradığın yer. Orada Nazlı abla var o ölçülerini filan güzelce ayarlar, istediğin kağıt çeşidine de basar.

Çevrimdışı daifunka_vc

  • ***
  • 618
  • Rom: 20
  • Kronik Öğrenci
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #102 : 06 Temmuz 2015, 21:35:41 »
Hiç uğraşmayıp Collector's Edition almaya bak bir yerlerden derim :)

https://youtu.be/yH1wWEDIr8w

Abi sadece XBox CE'de vardı sanki Gwent kartları. :D O da ikicik deste. (Her ne kadar oyunun en güçlü iki destesi olsa da. :D )

Karanfildeki Galeri Ekin tam aradığın yer. Orada Nazlı abla var o ölçülerini filan güzelce ayarlar, istediğin kağıt çeşidine de basar.

Vay, hem de dandik Ankara'da. :D Öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ettim. :)

Alta: Zaten reddit'ten topladım ben de. Hatta verdiğin link yer imlerimde kayıtlıymış. :D Yine de teşekkürlerimi sunuyorum efenim.
There are two secrets to becoming great. One is never to reveal all that you know. - PS:T

Çevrimdışı Lordmuti

  • ****
  • 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #103 : 06 Temmuz 2015, 21:38:02 »
Bastıracak yeri bilmem ama bastırmak için hazır ve nazır yapılmışı var, onu gösterebilirim.

https://www.reddit.com/r/witcher/comments/3anq4q/complete_printable_gwent_decks_in_full_300_ppi_40/



İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.

Çevrimdışı serhan1310

  • **
  • 91
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« Yanıtla #104 : 06 Temmuz 2015, 22:49:56 »

    12. Leveldeyken bir noktadan sonra oyunda herşeyi bırakıp resmen gwentle kafayı bozdum ve hatta karşıma bir gurup nekker aniden çıkınca elim ayağma dolandı ne yapacağımı bilemedim. Baktımki Geralt benim yüzümdrn paslanıyor yine maceraya vurdum kendimi...

    Skyrimden sonra oynadığım en sağlam oyun diyebilirim

 
cesaret yoksa zaferde olmaz