Kayıt Ol

Yeni İyilik Meleği Star Trek’ten

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
Yeni İyilik Meleği Star Trek’ten
« : 21 Eylül 2014, 14:42:32 »

Make-A-Wish’i duymuşsunuzdur. Yaşları 2.5 ile 18 arasında değişen ve ölümcül hastalıklarla pençeleşen çocukların hayatlarındaki en büyük dileği yerine getirmeye çalışan bir dernek onlar. Ülkemizde de Bir Dilek Tut adıyla benzer bir dernek bulunmakta.


Ama hadi konumuza dönelim ve günün meleğini tanıyalım! Aslında bu çocukların dileklerini yerine getirenler büyük oranda ünlü kişiler ve bu defaki süper kahramanımız Patrick Stewart!

Patrick Stewart’ı biz en iyi X-Men’in Profesör X’i (Charles Xavier) ve Star Trek’in Kaptan Picard’ı olarak biliyoruz. Ama o oynadığı ya da seslendirdiği sayısız karakterin yanı sıra “Sir” unvanına sahip bir beyefendi ve kocaman bir yüreği var!

Ölümcül bir hastalığın ellerinde yaşam mücadelesi veren Dawn Garrigus’un Make-A-Wish aracılığıyla hayat bulan dileği, bize Sir Patrick Stweart’ın o kocaman kalbini gösterdi. Dragon Con 2014’de, Stewart ile tanışmak isteyen genç Vulcan’ın dileği gerçekleştiği gibi fotoğrafta görebileceğiniz bu güzel kareye de imza attı.

Dawn Garrigus’un bu küçücük yaşta hayata gözlerini yummamasını diliyoruz. Kendisine ve onun gibi daha pek çok çocuk acil şifa bularak sokaklarda koşsun, oynasın. Hepsi yepyeni Vulcanlar olup başkalarına umut saçsın!

Spoiler: Göster




Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur