Kayıt Ol

Deadpool’un Koca Çenesi ve Kafamızı Şişirme Tarihi

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü

X-Men Origins: Wolverine’deki aslına kesinlikle uymayan ve tez vakitte görüntüleri asitle imha edilmesi gereken Deadpool’dan (!) sonra sonunda “gerçek” bir Deadpool uyarlamasına kavuşuyoruz gibi görünüyor!

Merc with a mouth” dendi mi akan sular durur. Çünkü aniden akıllarda kırmızı giysisiyle deforme olmuş yüzünü gizleyen ama kadınların kıvrımlarına olan bakışlarını gizleyemeyen bir süper (!) kahraman canlanıverir. Kafasının içinde durmadan çelişen çift sese bir de kendininkini ekler. Çizgi romanlarda ağzını kullanmadığı zamanlarda bile susmaz, o seslerle baloncukları doldurur ve doldurur! Yeri gelir animelere, yeri gelir diğer süper kahramanlara laf atar. Çünkü o Deadpool’dur. Ve Deadpool her şeyi Deadpool’un yoluyla yapar.

İşte bu çenesi düşük, tatlı manyağımızın filmi 12 Şubat 2016’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Ancak ironik biçimde Deadpool’u oynaması için Ryan Reynolds’ın adı kulislerde konuşuluyor. Her ne kadar kesin olmasa da IMDB’nin sayfasında bile kendisini görüyoruz. Reynolds ismi ironik, çünkü kendisi hiç beğenmediğimiz X-Men Origins: Wolverine’deki başarısız Deadpool uyarlamasını canlandıran kişi.

Pekala, parmaklarımızı çaprazladık. Bu defa gerçekten ortaya iyi bir şeyin çıkacağını umuyoruz, yoksa hayal kırıklığımız birkaç kıtaya yayılacak.

Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


Haber:
Hazal "Fırtınakıran" Çamur