Kayıt Ol

22/11/63 Dizi Oluyor

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
22/11/63 Dizi Oluyor
« : 10 Ekim 2014, 14:37:39 »

Stephen King’in 2011 tarihli 22/11/63 adlı romanı, J.J. Abrams tarafından Hulu’ya uyarlanıyor!

Stephen King yalnız sadık okuyucuları için değil sinema ve dizi sektörü için de Kaşıkçı Elması kadar değerli bir yazar. Sissy Spacek’in telekinetik güçlere sahip Carrie’ye bürünmesinin üzerinden neredeyse kırk yıllık bir süre geçti ve tüm bu süre boyunca King’in yarattığı karakterler sayısız film ve dizide boy gösterdi. King hayal gücünü sayfalara yansıttıkça da boy göstermeyi sürdürecekler kuşkusuz.

Sadık okuyucuları sevindirecek son haber ise dizi sektöründen geldi. King’in 2011 tarihli 22/11/63 adlı romanı dizi olma yolunda. J.J. Abrams tarafından Hulu’ya uyarlanacak eserin dokuz bölümlük bir seri olması planlanıyor. Dizinin senaryosunu aynı zamanda projenin yapımcılarından olan Bridget Carpenter yazacak.

Carpenter, Stephen King’in edebiyat alanındaki kahramanlarından biri olduğunu ve bu projeyle birlikte bir rüyasının gerçeğe dönüştüğünü, ayrıca bir King fanatiği olan babasının hala bu işe inanamadığını dile getirdi.

Roman, geçmişe gidip John F. Kennedy suikastını engellemeye çalışan İngilizce öğretmeni Jake Epping’in macerasını konu edinmekte.


Haber: Kadri Kerem Karanfil