Kayıt Ol

Netflix’te Legend of Zelda Dizisi Mi?

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Netflix’te Legend of Zelda Dizisi Mi?
« : 09 Mart 2015, 15:30:47 »


Netflix’te Legend of Zelda Dizisi Mi?

Nintendo'nun başyapıtı, oyunlarla sanatın birleştiği yegane örneklerden biri olan Legend of Zelda'yı live-action bir dizi olarak görmek ister miydiniz? Çünkü, söylentilere bakılırsa Netflix böyle bir girişimde bulunabilir.

Yeşil kukuletalı kahramanımız Link‘i yöneterek büyüyüp, ona dönüştüğümüz bu efsanevi oyunu gerçekten ekranda görmek istiyor muyuz? Tekrar tekrar Prenses Zelda‘yı kurtardığımız, fakat her oyununda pek çok bulmacaya gömüldüğümüz, müzikleriyle kendimizden geçtiğimiz, çocukluğumuzdan beri belki de bize en çok takdir cümlesini kurmuş bu oyunu farklı bir platformda görmeye hazır mıyız? Dahası, Link‘i live-action bir yapımda benimseyebilecek miyiz?

Wall Street Journal'dan gelen dedikodulara bakılırsa, Game of Thrones tarzı ama daha uysal bir evrende geçecek bu olası dizi. Tabii her ne kadar “daha uysal” dense de Game of Thrones ile Legend of Zelda nasıl aynı cümlede yer alabiliyor, onu biz de anlamadık.

Olası dizinin henüz bir olası senaristi yok. Ayrıca Nintendo ve Netflix‘ten de ne bir itiraz ne de bir kabullenme geldi. Ancak bildiğimiz kadarıyla Netflix, Japonya sınırlarından girmeye hazırlanıyor. Kendi bünyesindeki dizilere bir de Japon yapımları katarak Nintendo'nun memleketinde bu sene yayına hazırlanıyor.

Yalnız kimse şuradaki haberimizde duyurduğumuz külliyatı unuttuğumuzu da sanmasın. Bunu Türkçede okuyamadan mı öleceğiz yahu?

Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.