Kayıt Ol

Star Wars Rebels

Çevrimdışı Maedhros

  • **
  • 200
  • Rom: 2
  • hmm akraba katli mi? bayılırım!
    • Profili Görüntüle
Star Wars Rebels
« : 13 Mart 2015, 19:52:59 »
Star Wars Asiler, Lucasfilm ve Lucasfilm Animation tarafından üretilen ve yayınlanan CGI bilgisayar animasyonuyla hazırlanmış Star Wars'ın yeni serisidir. Dizi, hikâye olarak 1977 ve 2005 filmleri olan Yıldız Savaşları: Bölüm III - Sith'in İntikamı ve Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut arasında geçmektedir. Bu dönemde, Galaktik İmparatorluk ele geçirdiği gücü arttırarak Galaksi'deki diğer kalan tüm Jedi savaşçılarını yakalamayı amaçlıyor. Yalnız bu esnada, İmparatorluk'a karşı acemice bir başkaldırı şekillenmektedir. Serinin görsel yapımını diğer üçlemenin de üreticisi olan Ralph McQuarrie üstlenmiştir.

Serinin, 1 saatlik promiyeri 3 Ekim 2014'de Disney Channel'da dünya genelinde yapılmıştır. Sonrasında Disney XD kanalında dünya üzerinde de gösterime gireceği bilinmektedir. Ülkemizde ise 4 Ekim 2014'de 1 saatlik ilk gösterimi gerçekleşmiştir. 17 Ekim 2014 Cuma gününden başlayarak, yeni bölümleriyle her Cuma gösterileceği duyurulmuştur. Ayrıca dizinin 4 bölümlük kısa serileride 11 Ağustos 2014'de ilk bölümüyle yayınlanmıştır.

Dave Filoni, Simon Kinberg, ve Greg Weisman seride yönetici yapımcı olarak yer almıştır. Kinberg, ilk sezon için 16 bölüm üretileceğini belirtmiş ve orijinal üçlemeden gelen karakterlerle birlikte yeni karakterlerede yer verileceğini açıklamıştır.

Kaynak: Tamamen tr.wikipedia.org'dan alınmıştır.

Konuyu açtım çünkü diziyle alakalı konu bulamadım, belki görmemişimdir. Eğer öyle bir konu varsa veya bundan daha özgününü açarsanız konuya acımayın, yok edin.

Aslında bu konuyu açmamın nedeni söyleyeceklerimin ilgisiz başlık altında harcanmasına vicdanımın el vermemesi.

Star Wars Rebels'in son bölümünde Clone Wars'dan tanıdığımız Ashoka Tano ve genel olarak tanıdığımız Darth Vader göründü. Yani diziye dahil oldular. Bunun dışında hatırlarsanız Clone Wars'da eski ustası Darth Sidius tarafından esir alınan Darth Maul'un da seriye dahil olacağı söyleniyor. İlgililere duyurulur.
"O çılgınlık anında Iluvatar üzerine ant içtik kardeşim.
Eğer sözümüzden dönersek Sonsuz Karanlığı çağırmış olacağız.
Ve söyle bana, o zaman bizi kim kurtaracak?"

Çevrimdışı Maedhros

  • **
  • 200
  • Rom: 2
  • hmm akraba katli mi? bayılırım!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Star Wars Rebels
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2016, 14:54:32 »
Darth Maul yine dönmüş bölümü izlemeden önce başlatma şeyindeki şeyde gördüm çok heyecanlıydım bir yere yazmam lazımdı affedin.
"O çılgınlık anında Iluvatar üzerine ant içtik kardeşim.
Eğer sözümüzden dönersek Sonsuz Karanlığı çağırmış olacağız.
Ve söyle bana, o zaman bizi kim kurtaracak?"

Çevrimdışı okanakinci

  • **
  • 202
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Star Wars Rebels
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2016, 22:34:03 »
Çizimleri bir Clone Wars kadar iyi değil, karakterleri ve hikayesi de başlarda Clone Wars kadar güçlü değildi ama zamanla bu açığı kapattı ve sevdirdi kendisini. 3 sezonu sabırsızlıkla bekliyorum çünkü 2. sezon finali Star Wars evreninde bir dönüm noktasıdır.

Spoiler: Göster

* Darth Maul hala yaşıyor ve belli ki eninde sonunda Darth Sidious ve Darth Vader ile kapışacak.
* Ashoka, Darth Vader ile savaştı, iyi de savaştı ama kazanan Darth Vader oldu.
* Ashoka'nın "intikam alacağım" tavrına Darth Vader'ın "hani Jedi yolu bu değildi" demesine "ben Jedi değilim" cevabı vermesine bayıldım.
* Kanan gözlerini kaybetti. Sanırım yeni bir Rahm Kota doğuyor. Bu arada Hera ile aralarında bir şey var mı yoksa sadece bir dostluk mu bilemedim. Filmler ve dizilerde olmayacak şey yoktur.
* En sonunda görüldüğü üzere Ezra yavaş yavaş karanlık tarafa adım atıyor.